|
Nu esti logat.
Hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???#1 2008-03-31 09:47:58
hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???helllo helloo...revin cu o alta intrebare...poate ati auzit de asha ceva...mi-a venit ciclu a doua oara luna asta pt. ca am fost foarte "desteapta" shi am vrut sa iau anticonceptionale am luat o pastila ..dupa care m-am razgandit shi nu am mai luat shi ieri mi-a venit ciclul...oki ..problema este ca eu pe maine trebuie sa calatoresc cu avionul shi am auzit ca s-ar putea sa am hemoragie din cauza altitudinii...mi-a spus cineva care a trecut prin asta..shi sunt curioasa daca ati auzit de asha ceva... multumesc too much in love Offline #2 2008-03-31 09:51:44
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???Eu una nu am mai auzit de hemoragie don cauza altitudinii. Insa ... nu stiu ce sa spun ... poate nu sunt eu suficient de informata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-03-31 09:55:57
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???nici eu n-am auzit... mami de minuni Offline #4 2008-03-31 09:59:26
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???Shi eu am incercat sa caut pe internet ceva ..dar nu am gasit nimik... too much in love Offline #5 2008-03-31 10:24:46
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???eu zic ca nu e exclus sa fie Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-31 10:39:39
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???nu cred ca or sa fie probleme.iar ciclul nu ti-a venit mai repee de la pastila aia de ac.doar o pastila luata nu conteaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-03-31 10:46:44
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???si eu am fost cu mama departe si tot asa era pe ciclu, cand am decolat probabil si din cauza emotiilor plus senzatia pe care o ai atunci ia cam venit destul de mult. dar nu au mai fost probleme dupa aceea, calatorea pt prima oara cu avionul , si poate din cauza asta. Sa ai un zbor placut Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-03-31 11:24:48
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???
dar e a doua oara..luna asta..shi nu mi s-a mai intamplat niciodata treaba asta....oare sa fie emotiile, de vina??!??!?! too much in love Offline #9 2008-03-31 11:25:49
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???se poate Offline #10 2008-03-31 11:52:42
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???Si eu zic ca e din cauza emotiilor mai degraba...Poate e legat de altitudine si legile fizicii care faca ca lichidul sa curga mai repede ( nu stiu, nu mi-a placut fizica niciodata ))) ) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #11 2008-03-31 13:26:38
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???O cunoscuta de a mea a avut hemoragie din cauza altitudinii, a stat mult timp pe munte la 3000 m (lucra ca monitoare de ski) si a avut hemoragie vreo 3 luni din cauza asta...deci e posibil si e bine sa fii pregatita cu mai multe tampoane la nevoie! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #12 2008-03-31 13:54:41
aha..mersi mult..eu tot sper sa nu fie cazul, ca zbor numa' 3 ore too much in love Offline #13 2008-03-31 14:04:44
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???Da, nici eu nu cred ca o sa fie cazul la tine, ca in 3h abia isi da organismul seama ce se intampla...tipa despre care vorbeam a stat acolo la altitudine mai mult timp.... I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #14 2008-03-31 23:48:41
ma indoiesc ca de la altitudine,o fi racit sau altceva,dar sa ai 3 luni...hmmm,nu cred ca alttudinea-i de vina Offline #15 2008-04-01 00:01:57
am mers de multe ori cu avionul si nu am patit asta;si nici nu am auzit Offline #16 2008-04-01 13:59:53
Re: hemoragia menstruala din cauza altitudinii ???eu am calatorit si 12 ore incontinuu cu avionul. eram si in perioada respectiva a lunii, dar nu am vazut modificari cantitative....probabil ca depinde de la persoana la persoana. depinde si de varsta banuiesc. mie de ex, cand eram in clasa a IX-a, mi-o venit o data menstruatia in timp de schiam, din cauza fricii, nu a altitudinii ...incepusem sa schiez de doar 2 zile cand nebunii din gasca m-or dus pe una dintre cele mai grele partii din poiana, kantzel parca ii zice...vazand io ca-i groasa treaba, m-o apucat o frica de m-am insangerat toata...si nu trebuia atunci.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|