|
Nu esti logat.
Cand gresiti...#1 2008-03-31 10:06:49
cand gresiti...Daca de exemplu gresiti fata de cineva sau il/o suparati...vi sa intamplat sa faceti a doua oara aceeasi greseala? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #2 2008-03-31 10:08:55
Re: cand gresiti...depinde de greseala... se mai intampla... daca e vorba de lucruri mari, insa, NU. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-03-31 10:12:26
Re: cand gresiti...de maruntele da...de exemplu...niciodata al meu cand fuma nu arunca continutul scrumierei la gunoi Offline #4 2008-03-31 10:18:52
Re: cand gresiti...mie mi sa intamplat sa gresesc mai tare de vreo 2-3 ori...si sincer sper sa nu mai fac asta inca o data... Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #5 2008-03-31 10:23:26
Re: cand gresiti...da, se intampla...uite iubitul meu azi iar a facut-o lata, cu aceeasi chestie ca de obicei, cand s-o invata minte nu stiu, poate atunci cand o sa spun eu "gata, s-a terminat" :f?rbannad: Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-31 10:30:13
Re: cand gresiti...eu nu stiu ce am dar de fiecare data cand e iubitul meu suparat(asta ca am contribuit si eu)atunci ma apuca toate.de exemplu vineri el era suparat de joi si sa simtit tare naspa toata ziua si seara si eu ma simteam asa fara chef...si am vb despre niste lucruri si cum nu era deloc bine mi-am dat seama sau am interpretat niste lucruri gresit si am vb cu el la telefon despre asta si s-a enervat ca l-am intrebat mi-a zis ca se simte foarte sufocat cand fac asta si asa mai departe...si asta s-a mai intamplat o data...si acum ma gandesc ce sa fac daca viitoare sa ma opresc la timp...sa nu mai tot repet asta:( Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #9 2008-03-31 15:06:24
Re: cand gresiti...si eu si el si toata lumea...se intampla k doar oameni suntem #10 2008-03-31 17:52:40
Re: cand gresiti...de obicei,daca fac o greseala,si mi se atrage atentia,nu o mai repet in veci.Sunt foarte critica cu mine,si perfectionista..si merg pe principiul "Ce tie nu iti place/Altuia nu ii face".Deci daca am gresit ai am deranjat,pt. ca nu imi place sa fiu deranjata la randul meu,nu mai repet greseala.Dar doar daca mi se spune,ca altfel nu am de unde sa stiu daca e sau nu o greseala.. Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-31 19:35:12) Offline #11 2008-03-31 19:10:28
Re: cand gresiti...da ar trebui sa ti si eu cont de asta Tantosica...poate asta ar fi cea mai buna solutie,sa ma gandesc la cum mi-ar pica mie(poate asa o sa imi dau seama cu siguranta daca deranjeaza sau nu). Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #12 2008-03-31 23:59:42
Re: cand gresiti...mi s eintampla dar nu de mai multe orii la rand sunt ff atenta la detaliii!! when god made man she was only kidding. Offline #13 2008-04-01 00:19:30
Re: cand gresiti...daca sunt greseli minore le mai repet,involuntar....dar daca am facut ceva mai rau incerc pe cat se poate sa nu se mai repete,depinde de situatie Offline #14 2008-04-01 06:53:34
Re: cand gresiti...da si eu le mai repet .....mai rau e ca le repet desi mi s-a atras atentia Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|