|
Nu esti logat.
Neliniste...-2#20 2008-04-01 07:13:16
Re: neliniste...asa zic si eu...alta solutie nu prea ai... Offline #21 2008-04-01 10:37:46
Re: neliniste...am facut acum 10 minute testul... a iesit negativ. e ok deocamdata, am inteles ca testul e cel mai bun... nu stiu dak pot sa zis firma... dar e unul roz cu pipeta... ma rog, nu stiu dak sunt necesare detaliile, dar important e ca e negativ... deocamdata stau linistita, mai ales ca a fost facut cu urina de dimineata, problema e in continuare de ce nu mi vine... o sa mai astept asa cum a zis si crys_ty_na. inca nu au trecut cele 6 saptamani... dak nu apare pana la sfarsitul saptamanii cred ca cel mai bine e sa merg la doctor sa mi faca o ecografie... e bine? ma puteti sfatui sa fac ceva ca sa-mi "provoc" ciclul? stiu ca suna poate copilaros, dar as fi mult mai linistita... Offline #22 2008-04-01 10:41:08
Re: neliniste...nu putem sa-ti recomandam nimic...insa un dr ar putea... nu stim ce ai asa ca... Offline #23 2008-04-01 10:41:44
Re: neliniste...numai la ginecolog dupa ce se asigura ca nu e sarcina la echograf ti se poate da ceva ca sa iti vina mami de minuni Offline #24 2008-04-01 11:18:44
Re: neliniste...sunt cea care a inceput topicul... trebuia poate sa precizez, dar am zis ca se vede... oricum... o sa astept si ma duc la ecograf, asa acum a zis eu_vreau... astept pana sapt viitoare dak e... eu auzisem de niste pastile care pot provoca... luase o colega ceva pentru amanarea menstruatiei si ma gandeam ca exista ceva si pentru a provoca in comert. Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-01 11:27:54
Re: neliniste...exista da' nu se ia asa dupa ureche mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|