homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cainii vagabonzi-2

#20 2008-04-01 19:18:15

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: cainii vagabonzi

LoveChocolate a scris:

eu din cate am vazut, cainii aceia nu erau deloc alungati si chiar aratau sanatosi, hraniti bine de cine altcineva decat de oameni...ce motiv aveau sa atace?

LoveChocolate, nu ai vazut la Tv cum sunt batute unele animale? Sunt sigura ca unii le dau de mancare, dar daca mai trece un pusti "teribilist" care incepe sa dea in caine cu picioarele pana il lasa aproape fara suflare (am zis teribilist, asa cum a zis un baiat care o omorat o pisica din bataie...cica a fost doar un act de teribilism...eu l-as numi nebunie, cruzine, crima...dar in fine). Sunt convinsa ca din vina acestor oameni s-au inrait cainii.
Ss sa zic adevarul...mi-e frica de mor de cainii vagabonzi. Merg prin mijlocul strazii decat sa trec pe langa ei, de frica sa nu ma muste vreunul...frica asta tragandu-se de cand eram mica si a vrut o catea sa ma muste (ajunsesem pe langa puii ei si a vrut sa-i apare)...in fine...de atunci mi-e o frica de cainii vagabonzi...de nu-ti poti imagina. E crima sa mergi cu mine pe strada si sa ma opresc deodata ca eu nu trec pe langa caini...si prefer sa ocoloesc 10 minute decat sa trec pe langa ei... rotfl Da...mi-e frica de ei, dar totusi inteleg ca nu e vina lor si nu vreau sa fie omorati. Ar trebui sa avem adaposturi ca in strainatate, dar...traim in romania...nu da nimeni bani sa fie hraniti 1mie caini vagabonzi zilnic...cand poti pur si simplu sa-i omori sau sa-i lasi pe strazi. Mai avem muult pana sa ajungem sa gandim ca cei din Occident. Programul cu castrarea lor mi s-a parut o idee super buna...desi...e greu sa reusesti sa-i actrezi pe toti...dar...era macar o incercare...un pas inspre bine. Pacat ca s-a renuntat la asta.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#21 2008-04-01 19:45:56

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ankuzza din partea mea toata stima si admiratia...pe cuvant...insa daca as avea de ales intre un copil si un caine net as alege copilul si nu as bate absolut nici un copil...dar daca te referi la puslamale din astea de 13-14 15 ani atunci da aia merita batuti ca aia au discernamant...
andreea pe cel cu pisica nu pot sa spun aici ce i-as fi facut ca va schimbati total parerea despre mine...as fi banata pt cuvinte si pt descrieri de acte de o cruzime pe masura cruzimii lui....asa ca idee l-as baga in cusca leului si apoi m-as amuza de groaza lui...
insa pe maidanezii astia nu am cum sa-i ocolesc...din partea mea stea cu miile pe unde vor insa cand te ataca fara motiv nu am cum sa-i ignor si sa nu-mi fie pur si simplu groaza sa cobor din bloc...numai cat ma uit de la balcon cum fugaresc oamenii care trec oe langa ei...nici eu nu vreau sa fie omorati ca daca ram asa rea le faceam ce le-au facut si altii prin alt cartier de i-au gasit lati...insa eu nu pot face asa ceva dar nici pe strazi sa-i vad nu pot accepta
intradevar cei cu banu nu vor baga in adaposturi pt ei ca eu sa am bani nu as face-o ci mai degraba as face adapost pt copii si batrani...dar asta e...traim cu speranta si murim de frica lol
eu sincer ma gandesc ca pt mine cea mai buna solutie e un breloc din ala anti-caine

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#22 2008-04-01 22:14:35

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Andreea86 a scris:

LoveChocolate a scris:

eu din cate am vazut, cainii aceia nu erau deloc alungati si chiar aratau sanatosi, hraniti bine de cine altcineva decat de oameni...ce motiv aveau sa atace?

LoveChocolate, nu ai vazut la Tv cum sunt batute unele animale? Sunt sigura ca unii le dau de mancare, dar daca mai trece un pusti "teribilist" care incepe sa dea in caine cu picioarele pana il lasa aproape fara suflare (am zis teribilist, asa cum a zis un baiat care o omorat o pisica din bataie...cica a fost doar un act de teribilism...eu l-as numi nebunie, cruzine, crima...dar in fine). Sunt convinsa ca din vina acestor oameni s-au inrait cainii.
Ss sa zic adevarul...mi-e frica de mor de cainii vagabonzi. Merg prin mijlocul strazii decat sa trec pe langa ei, de frica sa nu ma muste vreunul...frica asta tragandu-se de cand eram mica si a vrut o catea sa ma muste (ajunsesem pe langa puii ei si a vrut sa-i apare)...in fine...de atunci mi-e o frica de cainii vagabonzi...de nu-ti poti imagina. E crima sa mergi cu mine pe strada si sa ma opresc deodata ca eu nu trec pe langa caini...si prefer sa ocoloesc 10 minute decat sa trec pe langa ei... rotfl Da...mi-e frica de ei, dar totusi inteleg ca nu e vina lor si nu vreau sa fie omorati. Ar trebui sa avem adaposturi ca in strainatate, dar...traim in romania...nu da nimeni bani sa fie hraniti 1mie caini vagabonzi zilnic...cand poti pur si simplu sa-i omori sau sa-i lasi pe strazi. Mai avem muult pana sa ajungem sa gandim ca cei din Occident. Programul cu castrarea lor mi s-a parut o idee super buna...desi...e greu sa reusesti sa-i actrezi pe toti...dar...era macar o incercare...un pas inspre bine. Pacat ca s-a renuntat la asta.

nu ma refer la acele animale care saracele sunt mingea de fotbal a unor oameni fara pic de suflet. ma refer chiar la animalele care sunt hranite si ingrijite de oameni si intr-un final tot ajung sa atace! pentru ca animalele au si ele, ca si oamenii de altfel, anumite "nebunii" si ataca chiar daca de fapt nu se intampla nimic grav.
insa intr-un final nu asta conteaza - daca sunt sau nu inraite de oameni! ele nu au ce cauta pe strada! de aceea incerc sa aflu ce pot sa fac...insa ma conving pentru a mia oara ca la noi in tara nu exista mai nimic bun pentru cetateni si ca viata si siguranta noastra nu inseamna nimic...de animale ce sa mai spunem!

#23 2008-04-13 21:00:12

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

tocmai am avzut la stiri cum o fetita de 6 ani a fost omorata si mancata de cainii vagabonzia sa ca nu mai vreau sa mai aud de ei sad

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#24 2012-09-01 14:23:41

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Exista vreun centru/asociatie serioas/a in Bucuresti care sa vina sa ia cainii de pe strada?  Au inceput sa se adune cam multi pe la mine prin zona si unii nu sunt deloc pasnici.  cesafac

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#25 2012-09-01 14:31:57

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

toriana, probabl ca este, insa daca cainii sunt marcati, adica au banut din ala pe ureche-capsat, ii lasa in pace, nu ii ridica.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#26 2012-09-01 14:53:15

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Pai, stiu ca teoretic ar trebui sa fie, dar practic... Eram curioasa daca a apelat cineva la vreun centru de genu' si chiar s-a rezolvat problema. De "banut" nu m-am uitat, eu oricum ii evit pe cei rautaciosi, dar e aiurea sa stau cu frica.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#27 2012-09-07 20:06:42

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Stiti cumva numarul hingheriolor din Craiova? Si stiti daca vin dupa un singur caine sau daca vin ia mai multi? Cati bani vor?
Sunt plina de draci, am un metis de pit bull care e nevoit sa stea cu botnita doar ca asa e legea desi el e mai cuminte decat o pisica, nu a muscat in viata lui pe nimeni si vine sa mi-l atace un maidan nou in cartier? Nici nu putui sa ii dau botnita jos sa se apere pentru ca sari ala iar si riscam sa ma ia pe mine de mana, daca nu erau cainii de la bloc nici nu stiam ce faceam. Noroc ca sarira toti 3 cainii de la bloc pe ala. V-am spus ce s-a intamplat sa nu ma credeti sadica, iubesc animalele, chiar si maidanezii dar nu accept sa poarte cainele meu botnita si sa fie atacat de orice javra.

#28 2012-09-07 20:15:49

Karina_
Full member

Va rog sa imi raspundeti macar la ultimele 2 intrebari ca de numarul acela de telefon fac eu rost. Ideea e ca dupa intamplarea asta imi iubesc maidanezii de la bloc rotfl niciodata nu am fost impotriva lor dar nici nu sunt genul care le da mancare, apa, ii deparaziteaza etc. Vreau sa dispara doar acel caine, care pe langa faptul ca e agresiv mai e si bolnav...

#29 2012-09-07 20:56:56

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

Am gasit ceva pe internet, sper sa te ajute
CONSILIUL LOCAL SERVICIUL PUBLIC DE SALUBRITATE HINGHERI
PRELUNGIREA BECHETULUI, Nr. 40, Loc. CRAIOVA, Jud. DOLJ, Cod poştal: 200790
0251370070

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#30 2012-09-07 21:01:35

Karina_
Full member

Multumesc frumos!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.