|
Nu esti logat.
Ultima pastilutza#1 2008-03-31 23:37:17
ultima pastilutzain ziua in care am luat ultima pastiluta am avut mai mult de 4 scaune ... nu am avut diaree dar am avut niste crampe la stomac si am fost des la toaleta... vreau sa va intreb dk trebuie sa ma protejez sau nu mai este necesar pentru k peste cateva zile imi vine ciclu ??? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-03-31 23:38:42
Re: ultima pastilutzascaunele au fost in intrvalul de 4 ore dupa luarea pastilutei?daca au fost,si daca au fost apoase atunci pti sa iti faci probleme,dar dupa cate am inteles scaunele nu au fost moi Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-03-31 23:40:36) Offline #3 2008-04-01 12:32:23
Re: ultima pastilutzapai scaunele au fost dupa pastila si nu au fost in tocmai apoase dar au fost moi... nu stiu ce sa fac daca facem si ejaculeaza afara e ok? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-04-01 12:34:09
Re: ultima pastilutzaau fost in primele 4 ore de la luarea pastilei? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-04-02 21:17:09
Re: ultima pastilutzada au fost dupa pastila ... nu stiu sigur daca au fost 4 sau mai mult de 4 scaune in primele 4 ore dar am facut sex si a ejaculat afara ... spuneti-mi va rog k nu sunt probleme "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|