homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-105

#1977 2008-12-23 16:54:42

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Gargarita.. sad stii cum e vorba
Gura pacatosului adevar graieste.. smile
desi as prefera un vin rosu...ca-i mai eficient in "doleanzele" noastre.. smile
si  sa aveti parte de cat mai multe momente patfierbinte fertile.. smile eu m-am trotilat deja..dupa cat se vede alcool

pup

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1978 2008-12-23 17:01:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

smile  mi-era ca te superi, ank

fetele, eu o vreme o sa-mi iau gandul de la bebe
planul era in felul urmator: ma duc in ianuarie la ginecoloaga recomandata de endocrinoloaga si vedem cum facem.  numai ca, nu am acces la dr respectiva deoarece primeste numai abonatii clinicii respective ( probabil dr. endocrinol. n-a stiut) . dr. endocrinolog ar fi vrut sa incep cu macar 3 luni de yasmin si apoi sa fac stimulare.
asa ca, m-am hotarat sa incep de maine sa iau yasmin si sa ma duc peste 3 luni la control.
timp in care tb sa-mi gasesc un dr. specializat pe infertilitate cu care sa fac stimulare.
asa ca sunt cam suparatica stiind ca 3 luni nu mai am la ce sa sper
doar reusitele voastre or sa-mi ridice moralul, asa ca bafta multa va doresc  smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2008-12-23 17:08:39)

#1979 2008-12-23 17:07:10

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

era sa zic ..."asa ma stii"... smile
pai daca ma supar asa din orice...cum sa mai vina BEBEle.. smile (sau naveta de bereeee... ).
Stai linistita ca nu ma supar eu asa usor...storstark
pup puss si puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1980 2008-12-23 17:52:32

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele la mine a venit cm deja.
se pare ca e mai abundent decat lunile trecute, fiind prima luna fara antibebe.
deci, luna asta nu, n-am ramas din prima luna.
sper la anu' sa anunt ca nu mai vine cm cat mai repede.
va pup pe toate, Craciun fericit si ne citim cat mai curind. (eu mai lucrez si maine)
:k?ra:  kram  cold  face_tree  santa

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-12-23 17:52:59)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1981 2008-12-23 18:08:02

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Carra mult succes, la a doua sa fie cu  bebic
Si eu sunt pe baricade la servici, se lucreaza in prostie.....
Nici nu mai pot pleca la doctor, caci are program pana la 7, si cum eu abia la 6:30 termin, nu am timp....asta e....cel mai bine astept pt luni.

Concediu placut celor care deja nu mai sunt la munca. Va invidiez ... lol

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#1982 2008-12-23 18:19:35

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

carra_verona,nici la mine n-a venit bebe imediat dupa ce am lasat anticonceptionalele, din fericire a  fost din a doua luna. te astept cu vestea cea buna la inceputul anului 2009! sa-ti fie cu noroc, sanatate si multa dragoste!wink

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1983 2008-12-23 18:24:46

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Gargarita......3 luni vor trece repede si poate dupa, Dumnezeu va vrea sa ai si tu un bebe. Mult succes si nu fii descurajata puss

Carra, nu a fost sa fie din prima luna poate va fi din a doua....dar sigur va fi unul micut cu ochisori smile

Va pup pe toate puss si spor la treaba patfierbinte

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-23 18:25:26)

#1984 2008-12-23 20:27:00

Alynaya
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Ruxxy
ai luat Duphaston ? si mie imi spusese medicul acum vreun an ca daca imi intarzie sa iau , insa nu mi-a spus cat .imi spui si mie te rog mult cum ai luat tu ? 1 pastila /7 zile cumva ?
merci

fetelor
astazi de Mos Ajun am venit sa va colind . primiti ?
Deschide usa Crestine .C-am venit si noi la tine .....

Sunt foarte incantata , am primit multi copii care m-au colindat  Ce frumos este .
Am pregatit astazi toba, carnati , caltabos .Am pregatit si sarmalutele , maine la bag la cuptor .Fac ciorbita si apoi ma apuc de cozonaci ,caci astia imi iau mult timp .

Pupici si spor la  patfierbinte
sa rezulte doua liniute si sa dati cu sampania de pereti !

Ultima oara a fost editat de Alynaya (2008-12-23 20:28:12)

#1985 2008-12-23 20:33:48

rruxxy
Platinum member

Da Aly, am luat duphaston ptr a-mi veni cm. Am luat 1 pastiluta pe zi timp de 10 zile si mi-a venit la vreo 4 zile dupa ce le-am terminat. Ce harnicuta ai fost, eu maine ma apuc de mancare wink

Si la mine au venit colindatori, aproape toti elevii mei. Ce mult m-am bucurat smile

#1986 2008-12-23 20:50:52

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

uite la ele ce vorbesc de vin rosu, bericioaice si concediu.. asa, fetelor, bravo!  bis
eu mi-am luat de lucru pentru acasa, ca de, un proiect inceput trebuie si terminat .. offf off
mie mi-a disparut mesagerul cm-ului ( cosul din barba ) si nici cm-ul n-a venit, si maine e ziua 30. dar am avut o luna in care mi-a venit la 34 de zile. mai astept vreo saptamana si apoi bag un sure-check  smile in cazul in care nu vine intre timp (  popa  )

Pupici!

#1987 2008-12-23 21:22:05

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

deci dupa cum vad eu cu inatrazaiere astea se anunta o gramada de bebei...Doamne Ajuta
eu o sa plec maine dimineata la ai mei , la tara, asa ca o sa o mai ajut pe maica-mea acolo
fetelor, va tin pumnni la cele care au speranta zilele astea... iar la celelalte le urez ca Mosul sa le aduca multa, multa sanatate, si apoi bebicii mult doriti ...Va pup!

9 ani de copilarie ....

#1988 2008-12-23 21:36:33

rruxxy
Platinum member

Aoleu Pass....as vrea sa intarzie ciclul tau vreo 9 luni de acum incolo big_smile. Spor la treaba cu acel proiect smile

Spor la treaba si ptr tine Adina si vacanta placuta. Va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-23 21:36:54)

#1989 2008-12-24 02:42:34

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

Buna dimineata fetelor!  rotfl Pentru mine in sfarsit va fi "noapte buna"!!! Am muncit de mi-au sarit capacele cum se zice, abia ma mai tin pe picioare!
Sper din tot sufletul sa se lase cu multi multi bebei in acest sfarsit de an si sper sa ma numar si eu printre fericitele viitoare mamici. La mine ovulatia a fost pe 15-16, sper sa fi prestat cu noroc! Momentan am mici dureri de ovare si...vagin...nu stiu...doare cateodata ceva pe acolo. Aaaaa si sa nu uit de starile mici de greata pe care le am uneori (chiar si in acest moment, dar eu dau vina acum pe oboseala acumulata in decursul zilei de azi).
Alaltaieri noapte am visat ca eram insarcinata, am visat chiar si cum arata bebe cand faceam ecografie (si era brunet, asa cum este si sotul meu lol ). Sper sa mi se adevereasca visul!!!
Eu sper sa mai intru sa mai stam de vorba, dar daca nu voi mai avea timp (de plecat nu plec nicaieri inafara Bucurestiului, dar vom avea musafiri si multe vizite de facut) va doresc un Craciun fericit cu multa sanatate si fie ca Mosu' sa va aduca ceea ce va doriti voi mai mult!  face_tree

Va pup si sa aveti grija de voi! goodluck

gravida 31+

#1990 2008-12-24 08:56:36

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Pass, eu am facut testul in ziua 30 si a iesit ceva  big_smile
Si nici la mine nu era cine stie ce interziere, ce de obicei cam asa venea 29, 30-33 zile, La 28 de zile mi-a venit destul de rar, dar uite ca a fost.
Fa maine un test, sure check se poate face si la 2 saptamani de la conceptie (asa parca scrie pe el).

Apropo fetele am mai facut un test aseara (sure check), de curiozitate si liniuta a doua a inceput sa devina vizibila aproape instantaneu  lol , iar dupa 5 - 6 min era la fel de intensa ca prima. Nici n-a mai fost nevoie sa stau 10 min dupa cum scria in prospectul testului.  big_smile

Hai succes la bebici.  goodluck
Aseara eu l-am cam suparat pe al meu bebic caci am muncit cam mult cu toata curatenia de craciun si-imi dadea semne sa ma opresc  big_smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1991 2008-12-24 08:58:34

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

Buna dimineata !!!
Doamne ajuta Floricica sa fie cu ochisori   rugaciune
Si mie trebuie sa-mi vina teoretic in 28 dar practic nu as vrea sa mai vina 9 luni
La mine ovulatia a fost mai devreme am obs. prin 7 pana prin 14
Am si eu vagi intepaturi prin burta mai mult in zona din mijloc jos dar rar, iar sanii ii simt cateodata mai fierbinti cu mici mincarimi
ma  tot bate gandul sa fac un test  dar tare mi ca va iesi negativ, ca-i prea devreme
in rest totul este ok
sincer si eu visez de vreo 3 nopti ca sunt gravida, ca stau prin preajma gravidelor. oare sunt de bine visele astea?
eu cred ca si subconstientul lucreaza   smile  s-au poate este adevarat  rugaciune
prea mult ne gandim la treaba asta
vom vedea

#1992 2008-12-24 09:27:07

rruxxy
Platinum member

Juli....deci a doua liniuta a fost vizibila de data asta.Ce mult ma bucur, felicitari mamico puss
Floricica si Asim ce vise frumoase aveti voi smile Ce bine ar fi sa se si implineasca si in curand sa fiti si voi gravida
Pass....se anunta cumva si la tine momente de bucurie?  majoreta
Va doresc un Craciun Fericit, sa va bucurati alaturi de familii si de prieteni si sa va puneti o dorinta in Noaptea de Craciun (bebe) si poate se va indeplini. Va pup pe toate  kram

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-24 09:28:17)

#1993 2008-12-24 09:36:17

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Buna dimineata dragutzelor! Cred ca voi gasi multe multe mamici fericite pe-aici printre voi cand voi reveni din concediu, la anu' adica smile Eu sper sa gasesc cel putin vreo 6. Ma voi bucura tare tare.
De mine voi afla abia anul viitor in jur de 3-4 ianuarie daca s-a intamplat vreo minune, dar sperantele imi sunt mult prea mici luna aceasta. Daca nu e sa fie acum, sunt sigura ca in 2009, candva, tot se va intampla smile e prea multa iubire la mijloc ca sa nu se intample wink
Mare grija cu testul barza. Eu sunt patita cu a doua liniuta aparuta dupa 15-20 min fara sa fi sarcina...fapt dovedit ulterior prin testul beta hcg negativ. Deci nu va luati dupa ce apare dupa timpul mentionat pe ambalaj.

Si-acum hai cu bebicii odata  majoreta

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1994 2008-12-24 09:38:41

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

ce bate vantul afara si ii frig   cold
felicitari juli  goodluck
juli, eu zic sa stai linistita sa nu te obosesti acum sa se prinda bine bb
apropo de dorinte
am o prietena care acum in 3 ianuarie tre sa nasca
anul trecut in noaptea de rev zicea ca a mancat 10 boabe de struguri ca sa ramana insarcinata in anul urmator
asa se zice din batrani daca vrei sa ai bb
o sa incerc si eu     rotfl

#1995 2008-12-24 09:45:53

rruxxy
Platinum member

Bine ca ne-ai zis Asim...si eu voi incerca smile
As fi in stare sa mananc cateva kg odata ca sa vina bebele mai repede lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.