homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-112

#2110 2008-12-29 13:47:46

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Bun venit Darleen, te primim cum sa nu  :k?ra:

Oare ce-o mai face Passenger? N-a mai dat nici un semn...

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2111 2008-12-29 13:49:25

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

asa e. nu a mai intrat de ceva vreme...cred ca nu s-a intors din concediu  smile

#2112 2008-12-29 13:51:30

Darlene
New member
Inregistrat: 2008-12-28

cool

Voi cam de cat timp incercati deja?

...................hai bb
bebe ... waiting for you ...
cool

#2113 2008-12-29 13:54:04

maryland
Sr. member

pai eu doar de doua luni...si s-a prins de fiecare data doar ca pe unul l-am pierdut in 3 sapt...sper ca bebele asta sa fie mai voinic si sa se prinda bine bine  rugaciune
tu de cat timp incerci?

#2114 2008-12-29 14:01:35

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Vaaii ce vad eu aici   applause Am iesit si eu putin la cumparaturi si pana m-am intors voi v-ati destrabalat fara mine big_smile. Mary ce fericita sunt ptr tine........de dimineata ti-am scris sa fie cu succes cand iti vei face testul si uite....chiar asa  fost. Sunt sigura ca de data asta nu vor mai fi probleme si vei avea bebib. Braaavvooooooooo, felicitari.
Asim si eu zic sa-ti faci un test....nu fi pesimista eu sper sa fie sangerarea de nidare.
Bine ai venit printre noi Darlene.......ma bucur ca ni te alaturi kram
Juli vad ca incet incet vrei sa-mi iei "prietenele de suferinta" de la acest topic lol

Publicitate

loading...

#2115 2008-12-29 14:03:35

maryland
Sr. member

multumesc mult rruxxy chiar a fost cu noroc...inca nu imi vine sa cred...sper sa fiu iar dezamagita in final  neutral
o sa vezi ca si la tine o sa fie curand...si nu te parasim...e mai distractiv aici la voi  wink

#2116 2008-12-29 14:07:28

rruxxy
Platinum member

puss Nu vei fi dezamagita...vei vedea. Cred ca esti in al noualea cer.....mai stii ce sa faci pe unde esti acum? Cred ca eu daca as afla ca sunt graviduta as fi un "dazastru" in ziua aia, asa as fi de ametita de fericire lol Sunt sigura ca asa te simti si tu. I-ai spus sotului?

Stiu ca nu o sa ma parasiti smile.....poate vin eu dupa voi rugaciune

#2117 2008-12-29 14:15:57

Darlene
New member

maryland a scris:

pai eu doar de doua luni...si s-a prins de fiecare data doar ca pe unul l-am pierdut in 3 sapt...sper ca bebele asta sa fie mai voinic si sa se prinda bine bine  rugaciune
tu de cat timp incerci?

Eu abia de o luna tongue
Imi pare rau sa aud ca l-ai pierdut sad si sper pt tine sa fie totul bine acum.

rruxxy a scris:

Vaaii ce vad eu aici   applause Am iesit si eu putin la cumparaturi si pana m-am intors voi v-ati destrabalat fara mine big_smile. Mary ce fericita sunt ptr tine........de dimineata ti-am scris sa fie cu succes cand iti vei face testul si uite....chiar asa  fost. Sunt sigura ca de data asta nu vor mai fi probleme si vei avea bebib. Braaavvooooooooo, felicitari.
Asim si eu zic sa-ti faci un test....nu fi pesimista eu sper sa fie sangerarea de nidare.
Bine ai venit printre noi Darlene.......ma bucur ca ni te alaturi kram
Juli vad ca incet incet vrei sa-mi iei "prietenele de suferinta" de la acest topic lol

Mersi smile  kram

cool

#2118 2008-12-29 14:19:05

maryland
Sr. member

pai sunt la munca si iti dai seama ca nu am nici un chef  big_smile imi vine sa topai dar nu vrea sa ma ambalaz prea tare...mai astept vreo cateva zile si mai fac unul ca sa ma asigur...
i-am spus si a fost sceptic...dupa luna trecuta
i-as spune si mamei dar imi e ca si ea o sa aiba acceasi treactie si o sa ma prostdispuna  sad
plus ca ei vor sa vada liniuta la fel de puternica ca si prima...desi e doar o nuanta mai decolorata...
i-am aratat testul unei colege care a fost moasa in tinerete si a zis ca nu e f concludenta... sad imi vine sa imi dau palme
nici nu pot sa ma bucur asa cum as vrea

#2119 2008-12-29 14:27:57

rruxxy
Platinum member

Offf inteleg de ce esti sceptica, cred ca e normal dupa ce ai trecut printr-o astfel de experienta. Eu cred ca sotul si mama ta au reactionat asa ca nu cumva daca nu e bebe sa nu fi tu foarte tare afectata. Este de inteles atitudiea pe care o au ei. Dar lasa ca eu sunt bine dispusa si vreau sa-ti ridic moralul. Sunt sigura ca vei fii mamica puss Iti doresc asta din suflet. Mai ai si tu rabdare sa treaca vreo 2 3 zile, desi stiu ca e greu si mai fa un test. Te pup si sunt alaturti de tine....nu fi demoralizata ptr ca totul va fi bine, vei vedea smile

#2120 2008-12-29 14:33:20

maryland
Sr. member

puss  kram iti multumesc mult pentru incurajari si ai dreptate in ceea ce priveste reactia alor mei...am fost asa dezamagita luna trecuta cand nu ma puteam opri din plans incat nu mai vor sa ma vada asa...
si eu simt ca e bebe ca am simptome mai puternice ca lunatrecuta...dorm pe mine tot timpul mai ales la pranz (lucru care nu mi se intampla inainte), ma dor sanii, ma doare burta ca la menstra dar mai usor (luna trecuta ma dureau doar spatele si ovarele), manac de sparg, am areolele inchise la culoare, sensibile, dureroase si congestionate mai tot timpul, deci semne de sarcina sunt...
luna trecuta nu erau asa pronuntate si oricum s-au oprit dupa cateva zile, iar liniuta de pe teste nu a aparut niciodata asa de colorata
eu sper din suflet sa fiu  gravida dar ma gandesc la toate

#2121 2008-12-29 14:38:25

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

kram 
Aici suunt, fetele!!!!!!!!! Imi tine de urat CM-ul asta idiot  box  sper sa fie ultimul !! Sa nu il mai vad cateva luni de zile ca e prea enervant

Mary, banuiam ca esti graviduta!!! MA bucur mult de tot pentru tine, ai sa vezi ca va fi ok de data asta! Ce sa iti zic..? Felicitari, sarcina usoara si sa nu ne parasesti inca, unele dintre noi (  big_smile  ) sunt demoralizate si se bucura cand citesc vesti bune  smile
Dar ce repede ai ramas, in 2 luni de incercari ai ramas de fiecare data. Bravo!  smile

Fetele, am un sentiment ciudat, cum ca voi ramane eu cu generatii noi de aspirante si voi va retrageti toate la mamici. Apropo, bine-ai venit, Darlene!!
Nu stiu de ce, parca asa ma vad. Simt ca nu-mi iese treaba, prea au trecut lunile astea fara un rezultat. Fac dragoste la ovulatie -sau ma rog, in preajma ei-  si la sfarsitul lunii vine cm-ul. Unde gresesc?   :f?rv?nad:

#2122 2008-12-29 14:41:58

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

felicitari Maryland, deci ce sa zic , ca incepe sa se simta efectele urarilor si ale Mosului ......sa speram si sa ne rugam sa nu fii singura ......trimite barza pe la toate care asteptam.....
si eu sunt la serv, da doar astazi, maine la munteeeeeeeeeeeeeeeeeee, pe schiuri
de abia astept, o sa va pun poze......

9 ani de copilarie ....

#2123 2008-12-29 14:49:36

maryland
Sr. member

buna pass bine ai revenit printre noi, te dadeam disparuta  lol  wink
si eu ma mir ca am ramas asa usor...inainte sa incerc aveam senzatia ca raman greu desi nu faceam nimic ca sa raman  big_smile
ai sa vezi ca si la tine o sa vine barza si nu o sa ramai singurica aici  wink
adinagrig multumesc mult si ma rog pentru noi toate ca totul sa fie bine si asa cum ne dorim  rugaciune

#2124 2008-12-29 14:52:09

Darlene
New member

Buna passenger! De ce ai sentimentul asta?? Nu stiu de cat timp incerci deja, dar gandeste pozitiv ...stiu ca e greu dar incearca...  neutral

Fetelor, va pot intreba cati ani aveti?? Sa vad daca mai sunt aspirante/mamici de varsta mea  cool

cool

#2125 2008-12-29 14:52:53

rruxxy
Platinum member

Mary eu sunt sigura ca esti gravida si asa o sa ramai pana o sa-ti vezi bebele puss

Pass ce faci? Nu stiam de ce nu ai mai aparut...credeam ca esti plecata smile
AAAA si Pass nu cred ca vei ramane tu singura dintre noi la acest topic..........cred ca tu te vei muta cu fetele si voi ramane eu aici  nocry

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-29 14:54:41)

#2126 2008-12-29 14:52:59

maryland
Sr. member

eu am 25 (fac 26 in aprilie). tu cati ani ai?
of rruxxy ce frumos ar fi...sunt din ce in ce mai sceptica...ma tot gandesc ca am auzit ca testele se mai pozitiveaza si inainte de menstra din cauza hormonilor din organism...sper totusi sa nu fie asa la mine  smile

Ultima oara a fost editat de maryland (2008-12-29 14:54:22)

#2127 2008-12-29 14:57:28

rruxxy
Platinum member

Mary, ai incredere si spera ca totul sa fie bine puss
Si eu am tot 25, Darlene. Tu cati ani ai?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-29 15:01:29)

#2128 2008-12-29 15:00:09

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Nici gand! nu dispar! cum sa las eu topicul asta drag??  n-am zis mai devreme ca parca ma vad singura aspiranta si voi toate cu burtici ...  smile
darlene, eu am tot 25.. daca nu ma insel, ai vreo 20-21.. maxim 22  hmm
fetele, am fost ocupata si cu musafiri si vizite intr-una, iar in restul zilelor cu proiectul.
si trista ca mi-a venit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.