homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-126

#2376 2009-01-05 10:42:04

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Crssy85 a scris:

Aly, mc pt pont! O sa alerg sa iau si eu cretisoara si omega puss
Adina cat ai de la cauterizare? Cum a fost si cum e acum dupa? A fost mare rana? Ma duc si eu peste vreo 3 sapt; rana mea de extinsa pe col.. destul de mare. Succes la spermograma si La Multi Ani! Ca nu ne-am "vazut" pe anul asta smile
S-aveti spor fetele! Noapte buna!
Maine ma duc la munca grater((((((((
Gata, fug la prestat, ceea ce va doresc si voua! Paaaaaaaa puss

eu pe 4 ianuarie am facut 2 luni, mai am saptam,ana asta niste ovule de pus si apoi la control , sa vedem ce zice d-na doctor....daca ne da voie la  sexinpat  , oricum nu vreau sa te sperii, cauterizarea in sine e ffff scurta , cred ca 5 minute a durat , dar perioada de dupa e mai grea, pe mine m-a chemat de 3 ori pe satamana la pansament.... adica iti punea niste pudra acolo sa  se usuce rana....si drumurile astea te omoara, eu ma duceam la 7.10-7.20 ca sa ajung si la serv, noroc ca mergeam cu sotul cu masina si ma astepta, ca serv meu e fff departe de spitla si oricum faceam o gramada....
eu am facut cauterizarea la Giulesti la doctorita Neagu Cristina, jos la planning, si tot acolo mergeam si la pansament...tu unde o sa mergi?
in rest , Maryland   inca o data felicitari, sincer si eu te invidiez, ca uite ne-ai luat in cursa....
fetelor voi ce faceti? care e urmatoarea care anunta.....fleurette, passenger, carra_verona, si restul

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-05 10:42:32)

9 ani de copilarie ....

#2377 2009-01-05 10:45:55

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

fetelor, sint sigura ca anul viitor pe vremea asta, forumul va avea mult mai multi bebei  hjarta  smile cu incredere si rabdare inainte. in curind va ajunge si la voi minunea  :k?ra:

#2378 2009-01-05 10:47:19

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da te auda Dumnezeu rh ca vreau si eu fetita la fel de dulce si fumoasa ca a taaaaaaaaaaaaaaaaaa.
rugaciune  majoreta  drool  bis  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2379 2009-01-05 10:47:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Multumim ptr incurajare Rh, eu tare mult imi doresc sa vina bebele mai repede. Ce-ti face ingerasul, e cuminte?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-05 10:48:01)

#2380 2009-01-05 10:48:49

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

si eu am vrut sa tin post ca sa ma impartasesc, dar nu am putut sa tin  grater ...poate de Paste voi reusi  majoreta
stiu ca trebuie sa nu facem sex cu 5 zile inainte de spermograma...sa nu bea cafea, alcool si fara tigara, de sex si bautura se poate lipsi lejer...dar cu tutunul si cafeaua e mai greu  visslar

oooof fetelor voua va e greu dupa 2-3 luni de incercari? dar eu dupa 10 luni  bang ...sau alte fete dupa 1-2 ani...cred ca abia dupa 4-5 luni (desi dr spun ca dupa 8luni) puteti sa va faceti calculele...sa va agitati...pana atunci enjoy sex  sexinpat ....eu abia dupa 5 luni am incep sa ma agit...sa-mi calculez, sa-mi iau temperatura bazala, sa-l innnebunesc pe al meu...pana atunci am zis ca ce o fi o fi...nu m-am agitat deloc ...asta va sfatuiesc si pe voi sa faceti  goodluck

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-05 10:59:53)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#2381 2009-01-05 10:50:30

carra_verona
Insomniac member

offff. eu sper sa nu ajung cu al meu sa fie cazul de spermograma.
dar cine stie....

fertility

#2382 2009-01-05 11:07:17

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

adinagrig a scris:

fleurette a scris:

bine ai venit Raveca trombon ....mult succes sa fie cu noroc anul asta pt noi toate  majoreta
eu astept   bebe ...maine o sa sun la cabinet sa-i fac programare sotului meu pt spermograma...saracul de el...mi-e mila de el, dar se pare ca alt varianta nu exista  bang

sa ne tii la curent cu procedura, eu am auzit altceva, nu ce a zis laura....ceva de genul pretezi acasa, si pui in recipientul de la ei... si apoi il duci imediat la laborator....
asteptam sa ne zici cum va fi la sotul tau, cel putin eu sunt tare curioasa , ca s-ar putea sa pasca si pe al meu chestia asta

se poate si asa dar tb sa ajungi in max 30 min la laborator, si in conditiile in care se circula in bucuresti la noi era imposibil asa ca  ........

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-05 11:25:48)

#2383 2009-01-05 11:27:00

lauraura
Full member

fleurette a scris:

si eu am vrut sa tin post ca sa ma impartasesc, dar nu am putut sa tin  grater ...poate de Paste voi reusi  majoreta
stiu ca trebuie sa nu facem sex cu 5 zile inainte de spermograma...sa nu bea cafea, alcool si fara tigara, de sex si bautura se poate lipsi lejer...dar cu tutunul si cafeaua e mai greu  visslar

oooof fetelor voua va e greu dupa 2-3 luni de incercari? dar eu dupa 10 luni  bang ...sau alte fete dupa 1-2 ani...cred ca abia dupa 4-5 luni (desi dr spun ca dupa 8luni) puteti sa va faceti calculele...sa va agitati...pana atunci enjoy sex  sexinpat ....eu abia dupa 5 luni am incep sa ma agit...sa-mi calculez, sa-mi iau temperatura bazala, sa-l innnebunesc pe al meu...pana atunci am zis ca ce o fi o fi...nu m-am agitat deloc ...asta va sfatuiesc si pe voi sa faceti  goodluck

eu am asteptat aproape 2 ani de fapt 1 an si 11 luni pana sa apara puiul meu

#2384 2009-01-05 11:27:05

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

vai oribila e prima zi de munca...nu am nici un chef...o lalai ceva de nedescris big_smile

#2385 2009-01-05 11:36:42

rruxxy
Platinum member

lol eu azi am zi metodica dar sa vezi de maine ce chef nebun de  munca o sa am si eu.

#2386 2009-01-05 11:36:51

carra_verona
Insomniac member

daaaa, si eu la fel.
si nici nu merg toate aplicatiile.
eh, vedem mai incolo.
nici la turatie maxima din prima zi de munca nu e bine.
:k?ra:

fertility

#2387 2009-01-05 11:39:20

fleurette
Hero member

lauraura a scris:

fleurette a scris:

dar sunt convinsa ca a meritat asteptarea  al9leacer ...eu chiar m-am linistit, m-am resemnat, imi doresc enorm de mult un bb, dar nu vreau sa grabesc mom...o sa vina mom potrivit...dar sunt curioasa ce rez ii ies sotului meu, nu pot sa neg ca nu o sa mergem la dr sa vedem ce ne spune, dar o sa gandesc pozitiv si cu Dumnezeu inainte  rugaciune

#2388 2009-01-05 11:47:29

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

eu zic ca o sa fie bine la toate, o sa vedeti...
oricum tot cand vrea Dumnezeu vine indiferent ce facem noi...daca vrea sa ni-l de ni-l da, daca nu nu  neutral
si chiar si cu stresul asa care se zice ca e noartea sarcinii nu e chiar asa...eu chiar am fost stresata cand am ramas si ma gandeam ca nu o sa fie si barbatul meu se inhiba si avusesem si avortul ala si mi se pusese si pata rau ca mie imi trebuie bebe acum. pana la urma a fost cu am vrut eu...
asa ca orice e posibil pana la urma  smile
puss

#2389 2009-01-05 11:51:49

lauraura
Full member

fleurette a scris:

lauraura a scris:

fleurette a scris:

dar sunt convinsa ca a meritat asteptarea  al9leacer ...eu chiar m-am linistit, m-am resemnat, imi doresc enorm de mult un bb, dar nu vreau sa grabesc mom...o sa vina mom potrivit...dar sunt curioasa ce rez ii ies sotului meu, nu pot sa neg ca nu o sa mergem la dr sa vedem ce ne spune, dar o sa gandesc pozitiv si cu Dumnezeu inainte  rugaciune

la noi rezukltatul la analize era oarecum naspa,erau mai multe zile de neprestare, racita,cm etc, dar la nici o luna de la spermogerama cu rezultataul naspuc a rezultat bebele, dar o sa vezi ca o sa fie bine, numai ca nu tb sa te stresezi, noi asa am facut.In urma rez spuneam sata e nu suntem in stare , daca e ceva infiem unul , dar Andrei ne-a demonstrat ca suntem in stare, de fara stres,zi si tu cand o fi o fi , fiti relaxati(e) si o sa apara si bebe tongue

#2390 2009-01-05 12:02:26

rruxxy
Platinum member

Pai si noi ne-am gandit ca daca pana la urma nu reusim, vom infia un copilas. Dar eu sper si am incredere ca voi ramane si eu insarcinata si vom avea bebele nostru.
Aveti dreptate fetelor, cu cat ne stresam mai mult cu atat e mai rau ptr noi. De la un timp am inceput si eu sa ma gandesc ca imi va da si mie Dumnezeu un copilas la momentul potrivit si ca nu trebuie sa disper smile

#2391 2009-01-05 12:03:18

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

noi intram deja in cea de-a sasea luna de incercari. doctorita mea spune ca abia dupa un an fara reusite ar trebui sa ne facem probleme cu adevarat. la mine intr-adevar este si problema stresului care dauneaza enorm. luna de luna ma lupt cu aceasta problema dar se pare ca nu deajuns...

gravida 31+

#2392 2009-01-05 12:06:36

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

rruxxy a scris:

Multumim ptr incurajare Rh, eu tare mult imi doresc sa vina bebele mai repede. Ce-ti face ingerasul, e cuminte?

cu multa placere, va fi bine, ai incredere  puss Ema e cit poate fi de cuminte un bebelash de o luna big_smile

#2393 2009-01-05 12:11:50

fleurette
Hero member

si eu sunt dezamagita cand imi vine CM-ul, dar ignor...decat sa-mi fac rau  smoke2
am facut programare pt sotul meu pe 20.01..normal ca o sa merg cu el de manuta...pt ca ii este rusine  visslar
ma enerveaza ca toata lumea ne ureaza " la multi ani bla bla...si sa speram ca anul asta venim la botez"  bang ...sunt de groaza ... fam e cea mai presanta, deja incerc pe cat posibil sa evit ac subiect...soarca mea mereu se uita banuitoare la mine cand mananc mai mult ...fratele meu imi pune mana pe burta si ma intreaba "coci ceva acolo?"  box ... e tare nasol, dupa ce ca ma gandesc eu ma mai piseaza si altii   punish

#2394 2009-01-05 12:20:21

rruxxy
Platinum member

Si eu m-am plictisit ca toti cei din familie sa bata apropouri, incerc sa evit discutiile astea ptr ca nu imi fac bine deloc sad
Sper sa-i anunt curand ca va veni unul mic rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.