homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-45

#837 2008-11-23 17:48:09

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

doctoressa a scris:

Crssy85 a scris:

Buna, fetele!
   Eu intru mai rar, cam o data pe sapt, dar citesc tot din urma; ma intorc la un subiect discutat de voi...alcoolul. Si pisoiu' meu bea... sa zic 4-5 beri pe sapt - asta afecteaza in vreun fel? Adica ma poate impiedica sa raman? De fumat nu se pune priblema, nu suntem fumatori.
   Eu sunt la a doua luna de incercare de bebe , luna trecuta nu a vrut sa vina grater ; vedem rezultatele pe 2-3 dec, cand tb sa-mi vina CM rugaciune sper sa nu vina!! - asta va doresc tuturor!
   Am si eu o intrebare : care sunt cauzele avortului spontan?

pentru 4-5 beri pe saptamina nu ai de ce sa iti faci griji

Multumesc, doc! Chiar voiam sa "dau de tine". Am avut ceva inrebari, acum cateva sapt si as fi vrut sa stiu si parerea ta, daca poti. Scuze, pt fetele care mi-au raspuns ( va multumesc f mult! ), pt ca ca ma repet :
   1.am o rana extinsa pe col - am fost la 2 medici, unul spune sa o cauterizez, altfel nu pot ramane insarcinata, al doilea spune ca rana, extinsa cum e ea,  nu are nevoie de cauterizare, ca se va trata in timp si cica sa ma apuc de bebe... .
   2. primul medic spune ca am o anexita mai veche netratata si la fel, zice ca ma poate impiedica sa raman insarcinata, iar al doilea medic spune ca n-am nici o anexita...  Eu ce sa cred?... Inteleg ca tu ai un cabinet, ma pot programa, ca sa aud si a 3-a parere  smile ? Daca imi poti raspunde si aici, ar fi super, oricum as vrea si o programare. Multumesc frumos.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#838 2008-11-23 23:04:50

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

buna,fetele!
nu stiu dak scriu bine aici,dar va rog spuneti-mi si mie:dak luna trecuta am avut cm pe 13,un singur contact cu risc(de fapt ar fi o bucurie,nu risc) pe 11 si sanii ma tot dor rau de vreo 2 sapt.,dinainte de contact, e posibil sa fiu gravi?Mi-as face un test,dar abia marti sunt 2 sapt.si am inteles ca tb sa treaca 3...A,si inca ceva,ma doare din cand in cand,intepaturi in partea stanga.Aveti idee dak au leg?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#839 2008-11-24 01:57:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu nu inteleg.... Pe 13 ai avut menstruatie si pe 11 ai avut contact sexual? Adica inainte de menstruatie?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#840 2008-11-24 07:02:26

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Crssy85 a scris:

doctoressa a scris:

Crssy85 a scris:

Buna, fetele!
   Eu intru mai rar, cam o data pe sapt, dar citesc tot din urma; ma intorc la un subiect discutat de voi...alcoolul. Si pisoiu' meu bea... sa zic 4-5 beri pe sapt - asta afecteaza in vreun fel? Adica ma poate impiedica sa raman? De fumat nu se pune priblema, nu suntem fumatori.
   Eu sunt la a doua luna de incercare de bebe , luna trecuta nu a vrut sa vina grater ; vedem rezultatele pe 2-3 dec, cand tb sa-mi vina CM rugaciune sper sa nu vina!! - asta va doresc tuturor!
   Am si eu o intrebare : care sunt cauzele avortului spontan?

Multumesc, doc! Chiar voiam sa "dau de tine". Am avut ceva inrebari, acum cateva sapt si as fi vrut sa stiu si parerea ta, daca poti. Scuze, pt fetele care mi-au raspuns ( va multumesc f mult! ), pt ca ca ma repet :
   1.am o rana extinsa pe col - am fost la 2 medici, unul spune sa o cauterizez, altfel nu pot ramane insarcinata, al doilea spune ca rana, extinsa cum e ea,  nu are nevoie de cauterizare, ca se va trata in timp si cica sa ma apuc de bebe... .
   2. primul medic spune ca am o anexita mai veche netratata si la fel, zice ca ma poate impiedica sa raman insarcinata, iar al doilea medic spune ca n-am nici o anexita...  Eu ce sa cred?... Inteleg ca tu ai un cabinet, ma pot programa, ca sa aud si a 3-a parere  smile ? Daca imi poti raspunde si aici, ar fi super, oricum as vrea si o programare. Multumesc frumos.

doctoressa este medic de planning. dar ii voi lasa oricum link spre intrebarile tale

#841 2008-11-24 09:47:45

liliana83
Hero member

love_t a scris:

Eu nu inteleg.... Pe 13 ai avut menstruatie si pe 11 ai avut contact sexual? Adica inainte de menstruatie?

Am ediatat mesajul,dar nu a aparut...pe 13 oct am avut menstruatie,iar in nov pe 11 am avut contact(adica cu putin inainte de menstra).
Ma dor sanii rau de tot,dar si in partea stanga a abdomenului.maine imi fac test,desi sunt doar 2 sapt.Dar voi ce credeti?sa dureze durerile de san de 2 sapt.si sa fie doar dureri de menstruatie,k atunci cand imi venea ma dureau 2-3 zile?

Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#842 2008-11-24 09:55:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu cred ca este posibil sa fie si de la menstruatie.....iti poti face un test dar nu cred sa fie prea concludent avand in vedere ca au trecut doar 2 sapt. Poate ai putea sa mergi sa te vada un medic, acea durere poate fi si de la o raceala care ar trebui tratata.

#843 2008-11-24 10:08:49

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

mi-am adus aminte de ceva...abia in aug am aflat ca atunci cand ramai gravida iti curg cateva picaturi de sange (nidare), pana atunci nu stiam....in vara am avut asa (cateva picaturi de sange) cu 1 sapt inainte de CM, dar eu am crezut ca mi s-a dereglat CM si am avut dureri ingrozitoare de sanii...acum ma gandeam ca poate eram gravida, dar s-a dus "mazarea" cand mi-a venit CM....ce ciudat,nu? n-am mai patit niciodata asa ceva si de asta ma gandesc ca poate de aia o fi fost....oricum nu mai conteaza ce a fost....imp e acum sa muncim cu drag si spor   sexinpat  majoreta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#844 2008-11-24 10:21:07

liliana83
Hero member

rruxxy a scris:

Eu cred ca este posibil sa fie si de la menstruatie.....iti poti face un test dar nu cred sa fie prea concludent avand in vedere ca au trecut doar 2 sapt. Poate ai putea sa mergi sa te vada un medic, acea durere poate fi si de la o raceala care ar trebui tratata.

Mda...am tot fost la medici,mai ales ca eu am pierdut o sarcina anul asta...am luat la tratamente de mi s-a luat.D-asta acum as vrea sa stiu de la incep.dak sunt insarc.pt ca medicul sa ma poata urmari cu atentie,sa incerc sa duc totul cu bine pana la capat,k a fost oribil sa aflu ca sunt insarc.si ca e oprita in evol.in acelasi timp. sad

Iti multumim,Doamne!

#845 2008-11-24 10:43:42

sunshine16
Banat
Site

Fleurette, nu e obligatoriu sa ai acea sangerare de nidare.
Liliana, cel mai probabil este de la menstruatie, ca sa fi ramas insarcinata, ar fi trebuit sa ai contacte aproape de sf lunii oct, intre 25-29.
Tu iti doresti un copil? Ca daca iti doresti, o sa trebuiasca sa muncesti mai mult  majoreta  majoreta

#846 2008-11-24 10:49:32

liliana83
Hero member

normal ca-mi doresc,enorm...dar a tb.sa treaca cateva luni de la pierderea sarcinii si oricum nu puteam sa risc pt.am tot facut tratament cu antibiotice si multe altele;am luat si orgametril 3 luni pt.reglare si pt.niste chistulete pe ovarul stang,mi se reglase si acum iata cat intarzie iar...offff!

Iti multumim,Doamne!

#847 2008-11-24 10:58:00

rruxxy
Platinum member

Liliana si eu am o dereglare hormonala de cand ma stiu. Niciodata nu stiu cand trebuie sa-mi vina cm si de curand am hotarat ca vreau un bebe. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de mult va dura pana sa raman insarcinata avand in vedere ca imi intarzie foarte mult si nu stiu niciodata cand sunt la ovulatie. Si eu urmez acum un tratament ptr reglare, am mai urmat si pana acum si dejeaba...

#848 2008-11-24 11:15:24

sunshine16
Banat
Site

Liliana, imi pare rau pt pierderea sarcinii, daca ai trecut de acele luni cu risc, spune-mi cand vei avea urmatoarea menstruatie ca sa iti calculez perioada fertila.
Rruxxy, iti dorec sa ramai insarcinata cat mai repede, de fapt tuturor va doresc acest lucru, presimt ca va fi o iarna cu multe cadouri de la Mos Craciun!   santa  face_tree  chouse

#849 2008-11-24 11:44:55

rruxxy
Platinum member

Love_t daca iti spun cand imi va veni cm, crezi ca imi poti spune cu aproximatie cand va fi perioada fertila? Asta daca se poate avand in vedere ca mie imi vine cam la 3 luni.

#850 2008-11-24 12:23:32

sunshine16
Banat
Site

Incercam Rruxxy, sigur ca da  kram

#851 2008-11-24 13:13:47

rruxxy
Platinum member

Mersi mult love_t, cand imi va veni o sa las mesaj. smile

#852 2008-11-24 18:42:44

Crssy85
Hero member
Site

rh a scris:

Crssy85 a scris:

doctoressa a scris:

doctoressa este medic de planning. dar ii voi lasa oricum link spre intrebarile tale

ok, multumesc frumos!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#853 2008-11-24 20:28:10

Cristalina
New member
Inregistrat: 2008-10-30

Buna seara fetele    hopsieu Am si eu  o intrebare;mai am o saptamana pana la CM azi ar fi 8 zile de la ovulatie si acum am observat o scurgere maro inhis...cateva picaturi.Credeti ca ar putea fi de la nidare ?
Sa se fi prins bb luna asta ?
am dureri usoare de burtika ,mie si teama sa sper la un test cu 2 liniute    majoreta

Ultima oara a fost editat de Cristalina (2008-11-24 20:34:32)

#854 2008-11-24 21:59:07

Crssy85
Hero member
Site

Cristalina a scris:

buna fetele...nu am mai intrat demult dar va citesc zilnik.Luna asta am prestat la greu...in zilele fertile sper sa se fi prins luna asta  bebe in 2 dec ar trebui sa vina rushii..sper sa nu mai vina luna asta.Crssy85 iti urez sa nu te mai invadeze uratii ....si sa auzim de bb.Ai ceva simptome?   majoreta

Iubita, nu am cum sa am simptome, oricat de mult mi-as dori...  smile . Simptomele apar dupa o luna de cand s-a prins bb.
    Cat despre scurgerea ta, nu stiu... mie mi se mai intampla sa am scurgeri inainte de ciclu; nu vreau sa te dezamagesc... dar daca zici ca ai si dureri de burtik, eu zic ca se apropie musafirii aia urati  sad
     Prca ziceai ca tb sa vina pe 2-3 dec - am retinut pt ca si la mine tot atunci ar tb sa vina. Nush ce sa zic, iti doresc mult succes si tine-ne la curent   goodluck

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#855 2008-11-25 09:33:40

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

in ultim luni,din aug pana pe 30.10 CM mi-a venit la 23-24-25 zile, deci teoretic ar fi treb sa-mi vina ieri, cel tarziu....dar nu mi-au venit decat 2 picaturi de sange (mai mult spalacit, spre roz)...si de aseara nimic, sanii nu ma dor f rau, sunt umflati si atat...ma doare putin burta ca atunci cand treb sa-mi vina...dar nimic....incerc sa nu ma gandesc, mi-e frica sa imi fac sperante, inca e devreme...sa mai astept,nu?....desi mi-e tare frica ca imi vine marele CM, dar imi pune nervii la incercare  bang

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.