homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-48

#894 2008-11-26 13:09:46

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

imi pare f rau passenger, incerca sa mergi la alt dr si sa-i spui ce ai tot patit de 2 luni...poate te ajuta lat dr....ca unii nu sunt atat de priceputi, sincer imi pare fff rau pt vestea asta...nici eu nu am vesti bune: adica mi-a venit, clar e CM...nu mai am nici o speranta, cel putin nu luna asta  bang ....dar luna viit cine stie  sexinpat ....asa ca treb sa-l muncesc iar pe sotul meu, e f fericit  rotfl .... spermatozoid
passenger mi-a adus aminte de o colega care trebuie sa faca un test de coagulare (nu stiu exact ce presupune) ...pt ca a pierdut pana acum 2 sarcini ... si cica testul asta de coagulare e f imp in tinerea unei sarcini...poate ar treb sa vb cu un dr despre probl asta, dar unul mai istet , tin pumnii sa fie cu noroc goodluck ....

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#895 2008-11-26 13:56:38

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

imi pare rau passenger

9 ani de copilarie ....

#896 2008-11-26 13:57:31

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Probabil pt. ca dupa nidare, "golul" lasat in perete ar trebui sa se astupe cu un dop de sange coagulat, iar daca sangele se coaguleaza mai greu, se pierde sarcina. Nu stiu ce tampenie am scris...
Dar nu am probleme de coagulare, stiu de la alte analize facute

EDIT: cred ca tot din cauze hormonale ( poate cu tiroida sa am probleme ) mi se intampla toate. Fix de ce imi era foarte frica!  sad  sad
Multumesc pt. incurajari, fetelor!

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-11-26 14:06:15)

#897 2008-11-26 14:12:14

fleurette
Hero member

offfff nici nu mai stiu ce sa spun passenger...cert e ca treb sa vb cu un dr priceput si sa-ti dea el o sugestie...ce ciudata e viata asta...anul trecut sau acum 2 ani daca imi intarzia CM eram speriata (ce ma fac?!) acum ma rog sa-mi intarzie   popa

#898 2008-11-26 14:25:00

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

passenger a scris:

Probabil pt. ca dupa nidare, "golul" lasat in perete ar trebui sa se astupe cu un dop de sange coagulat, iar daca sangele se coaguleaza mai greu, se pierde sarcina. Nu stiu ce tampenie am scris...
Dar nu am probleme de coagulare, stiu de la alte analize facute

EDIT: cred ca tot din cauze hormonale ( poate cu tiroida sa am probleme ) mi se intampla toate. Fix de ce imi era foarte frica!  sad  sad
Multumesc pt. incurajari, fetelor!

passenger, dar nu ziceai ca renuntati la a incerca o perioada?
imi aduc aminte ca spuneai ca ati trecut iar la protectie, aka 'cauciuc'
sau imi amintesc eu aiurea?!?!

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#899 2008-11-26 14:46:34

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Imi pare rau Passenger  puss
Cel mai bine e sa iti faci un set de analize si niste tratamente ceva si apoi sa incerc iar. Capul sus ca o sa vina si bebe  puss

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#900 2008-11-26 15:31:27

passenger
Addicted member

Da, nu mai vreau niciun bebe, nu am vrut sa raman iar, am trecut la protectie, dar s-a intamplat inainte  ( pe 11) , apoi am revenit la "cauciuc" pt. ca am vrut sa fac pauza si sa imi fac analize sa vad ce a fost cu avortul menstrual de luna trecuta. Din pacate singurul contact neprotejat de luna asta a dus la sarcina, apoi la avort .... Nu credeam ca voi ramane iar, intrucat nu eram la ovulatie, de fapt asta stiam eu, ca nu ovulez pe 11, ci pe 5 sau 6 nov. Dar ma gandeam ca daca totusi se va prinde in urma acelui contact, poate istoria de luna trecuta nu se va repeta si tot speram ca acel avort s-a produs din cauza unor malformatii ale fatului, si nu din cauza mea...  sad
Se pare ca am probleme..sad

#901 2008-11-26 15:42:15

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

imi pare tare rau, passenger pt cele intimplate...dar nu e ok sa te invinovatesti pt asta! nici nu ai idee cit de des intilnite sint avorturile menstruale...probabil multe dintre noi au avut asa ceva, fara macar sa isi dea seama. tu stii despre ele din cauza ca iti doreti un bebe si ai facut teste. eu zic sa te linistesti, sa mergi din nou la dr, sa iti faci toate analizele necesaresi sa te protejezi pina una alta...dar nu te mai invinovati!!!  puss

#902 2008-11-26 15:47:25

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Passenger, Rh are dreptate. Sunt sigura ca s-a intamplat multora dintre noi fara sa stim. Tu stii pt simplu fapt ca iti faci teste. Nu este vina ta pt ce s-a intamplat, nu mai gandi asa negativ ca iti faci rau singura. Du-te la doctor si fa analizele pe care trebuie sa le faci si o sa vezi ca totul o sa fie bine  puss

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#903 2008-11-26 15:59:02

passenger
Addicted member

Stiu ca aveti dreptate, dar deocamdata nu pot privi detasat lucrurile.
A fost a doua luna (consecutiv) in care am simtit ca sunt insarcinata - am avut unele simptome ce nu le-am avut in alte luni, si acumulate au dus la acelasi raspuns- , am sperat ca va fi bine, si totusi am vazut cum "se duce" si de data asta si nu pot face nimic sa opresc sangerarea.
  Sunt constienta ca avorturile menstruale se petrec destul de des, dar nu pot sa nu ma intreb de ce mi s-a intamplat mie, nu prima data, pentru ca am luat-o ca atare, ci acum, dupa ce tocmai am depasit episodul trecut. sad  Si oricat am incercat sa raman optimista, m-a afectat destul de mult.
  Sigur ca am sa merg la dr., doar ca nu stiu cand am sa mai pot incerca din nou, fizic si psihic. Nu cred ca va fi prea curand.

LE. : editez din nou, tot uit sa va multumesc pentru suport! Deci,  kram  !

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-11-26 16:01:44)

#904 2008-11-26 21:10:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Crssy85 a scris:

doctoressa a scris:

Crssy85 a scris:

Buna, fetele!
   Eu intru mai rar, cam o data pe sapt, dar citesc tot din urma; ma intorc la un subiect discutat de voi...alcoolul. Si pisoiu' meu bea... sa zic 4-5 beri pe sapt - asta afecteaza in vreun fel? Adica ma poate impiedica sa raman? De fumat nu se pune priblema, nu suntem fumatori.
   Eu sunt la a doua luna de incercare de bebe , luna trecuta nu a vrut sa vina grater ; vedem rezultatele pe 2-3 dec, cand tb sa-mi vina CM rugaciune sper sa nu vina!! - asta va doresc tuturor!
   Am si eu o intrebare : care sunt cauzele avortului spontan?

pentru 4-5 beri pe saptamina nu ai de ce sa iti faci griji

Multumesc, doc! Chiar voiam sa "dau de tine". Am avut ceva inrebari, acum cateva sapt si as fi vrut sa stiu si parerea ta, daca poti. Scuze, pt fetele care mi-au raspuns ( va multumesc f mult! ), pt ca ca ma repet :
   1.am o rana extinsa pe col - am fost la 2 medici, unul spune sa o cauterizez, altfel nu pot ramane insarcinata, al doilea spune ca rana, extinsa cum e ea,  nu are nevoie de cauterizare, ca se va trata in timp si cica sa ma apuc de bebe... .
   2. primul medic spune ca am o anexita mai veche netratata si la fel, zice ca ma poate impiedica sa raman insarcinata, iar al doilea medic spune ca n-am nici o anexita...  Eu ce sa cred?... Inteleg ca tu ai un cabinet, ma pot programa, ca sa aud si a 3-a parere  smile ? Daca imi poti raspunde si aici, ar fi super, oricum as vrea si o programare. Multumesc frumos.

eu nu sunt ginecolog, sunt medic de planning..insa
1. ranile pe col e bine sa fie tratate...extrem de putine se vindeca de la sine
2. anexita cronica poate determina infertilitate, intr-adevar
asadra, poate da, merita sa ceri si o a treia parere,

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#905 2008-11-26 22:38:14

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

ce rau imi pare passenger sad nu am cuvinte
trebuie sa incerci sa vezi care o fi cauza.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#906 2008-11-26 23:42:41

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Passenger, imi pare rau sa aud asa vesti....dar e tare ciudat la tine.
Eu zic sa nu-ti mai faci teste de sarcina, mai rau te deprima.
Eu m-am hotarat sa nu mai fac nici un test pana nu am o intarzire de macar o saptamana a ciclului.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#907 2008-11-27 09:14:18

fleurette
Hero member

asa am zis si eu juli (fac test doar la 1 sapt de intarziere)....ca sa nu fac rau...daca va fi sa fie, o sa fie oricum  majoreta

#908 2008-11-27 09:30:53

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Asa este, mai bine sa faci teste mai rar dacat mereu si sa fie negative.
Love_t, mi-a venit azi de dimineta, adica 27.11.08, as vrea sa te rog,daca ai putea sa-mi spui aproximativ cand va fi perioada de ovulatie.:k?ra:

#909 2008-11-27 10:07:51

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Salut,

Am o mica nelamurire. Sunt casatorita si iau Yasmin de 2 ani. Ieri seara cand sa iau pastiluta am observat ca in una din zilele astea am uitat pastila. Nu stiu sigur cand... E posibil sa o fi uitat Marti sau Luni. Ideea e ca am avut contact Marti seara. Pastiluta de ieri ar fi fost numarul 8. Credeti ca sunt sanse sa raman insarcinata?
Nu ca ar fi o tragedie dar sunt curioasa.

mersi

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#910 2008-11-27 10:21:26

passenger
Addicted member

Fetelor, dar eu nu imi fac test sperand sa iasa pozitiv, din contra, atat de mult mi-am dorit sa fie negativ luna aceasta, pt. ca sangeram si ar fi fost clar avort... Daca era negativ, era menstra normala si la ovulatia urmatoare incercam iar sa concep. Acum stau pe bara si astept... Marti merg la medic, sper sa am niste raspunsuri. Si in plus, daca nu faceam aceste teste , nu stiam ca nu pot tine o sarcina... E bine ca am aflat. Iar incerc sa vad partea buna in toata situatia asta urata.

rruxy, trebuie sa spui si cat tine ciclul tau menstrual ( 28, 29, 30 zile )
Pt. un ciclu de 28 de zile, ovulatia apare cam in ziua 14, deci pe 10 dec. Dar nu e regula, intotdeauna exista exceptii.
Eu cred ca ovulez in ziua 17.. cel putin luna asta asa a fost, iar luna trecuta am ovulat in ziua 18 sau in ziua 22.  wow
Pt. ca doar aceste 3 contacte au existat si au dus la sarcina.
Fetelor, azi am moralul mai ridicat  buga , ma simt mai bine fizic iar psihic deja incep sa gandesc rational. Viata are si nuante de gri  kapitulation

Va pup  kram

#911 2008-11-27 10:29:11

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

rruxxy a scris:

Asa este, mai bine sa faci teste mai rar dacat mereu si sa fie negative.
Love_t, mi-a venit azi de dimineta, adica 27.11.08, as vrea sa te rog,daca ai putea sa-mi spui aproximativ cand va fi perioada de ovulatie.:k?ra:

uite aici un link spre un "calculator". e valabil pentru ciclurile regulate http://www.seximus.ro/articole/calcul_p … ertila.php

passenger parca si la mine s-a mai diluat griul. incepe parca sa prinda roseata in obraji, sper sa tina. in ultima vreme am tot felul de caderi si reveniri...cel mai tare ma rascoleste cand cineva ma intreaba, dar...cum te mai simti?

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2008-11-27 10:31:22)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#912 2008-11-27 10:29:57

Marla08
New member
Inregistrat: 2008-11-03

Fruntea sus passenger, fii optimista, bine ca ai aflat ca poti ramane insarcinata. Cu un medic bun si tratament la fel de bun o sa reusesti sa-ti tii copilul in brate. al9leacer
Fii barbata!  wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.