homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-54

#1008 2008-12-02 21:51:34

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Multumesc fetelor pt sfaturi.
Adevarul e ca eu dupa un minut ma duceam la baie si ma spalam la exterior.....o sa stau mai mult, trebuie sa ramana ceva acolo  tongue

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1009 2008-12-03 08:40:55

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

De acord cu tine fleurette in legatura cu postul, cum ai zis si tu raman foarte putine zile fara post...si cand sa mai apara si bebeii pe care ii asteptam. Tare mult mi-ar placea ca pana la Craciun sau Anul Nou, macar una dintre noi sa spuna ca a venit bebele...    applause

#1010 2008-12-03 09:01:27

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

trebuie sa dea macar una dintre noi vestea cea buna...eu sper sa fim cat mai multe  sorcova  santa

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1011 2008-12-03 09:35:22

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Eu totusi incerc sa ma abtin si luna asta,dar sunt cu ochii pe voi...bafta multa si s-auzim numai de vesti bune!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1012 2008-12-03 09:38:59

rruxxy
Platinum member

Sa ai si tu bafta din ianuarie, liliana...multumim ptr incurajari smile

Publicitate

loading...

#1013 2008-12-03 09:41:18

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Trebuie neaparat,dak nu la sf lunii asteia,in ianuarie sigur.Nici nu ma gandesc sa fie altfel!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1014 2008-12-03 10:01:49

rruxxy
Platinum member

Fetele, tocmai am vazut ca am acea secretie ca si cand as fi la ovulatie, este transparenta......cum ati zis voi, ca un albus de ou. Mie mi-a trecut cm de doua zile, este posibil sa fiu la ovulatie asa repede???

#1015 2008-12-03 10:15:45

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor eu sunt ingrozita de ceea ce am aflat: am o fost colega de serv si prietene totodata, care a avut menstruatie undeva in jur de 14-15 oct, iar acum 2 sapt si-a facut un test si a iesit pozitiv, acum o saptamana a fost la doctor si nu se vedea nimic, si aseara  a fost din nou si ce credeti:,, sarcina fara embrion,,  yikes cum e posibil, mie nu-mi vine sa cred...cica trebuie sa faca chiuretaj... saraca nici nu a mai apucat sa-mi zica ce -a zis doctorita , care e cauza, e cam socata si ea, si era si ea tot la prima sarcina.....ati mai auzit asa ceva, care e cauza, de ce ???????????

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-12-03 10:17:06)

9 ani de copilarie ....

#1016 2008-12-03 10:16:47

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Da, este posibil. Eu am ovulat la 5 zile dupa ce s-a terminat menstruatia, asa ca... da-i bataie  goodluck

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1017 2008-12-03 10:17:53

rruxxy
Platinum member

OK, mersi ptr raspuns love_t.
Adinagrig, eu nu am mai auzit de o sarcina fara embrion, dar cred ca e groaznic sa afli asa ceva. Imi pare rau ptr prietena ta si sper sa treaca cu bine peste intamplarea asta nefericita.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-03 10:28:53)

#1018 2008-12-03 10:25:41

sunshine16
Banat
Site

Cu placere, Rruxxy.
Adinagrig, uite ce am gasit despre sarcina fara embrion http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1245

#1019 2008-12-03 11:09:56

adinagrig
Insomniac member

love_t a scris:

Cu placere, Rruxxy.
Adinagrig, uite ce am gasit despre sarcina fara embrion http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1245

mersi love_t , i-am dat si prietenei mele linkul.... saraca cred ca e daramata, si eu as fi , mai ale ca era prima data cand ramanea insarcinata si chiar isi dorea foarte mult.....

9 ani de copilarie ....

#1020 2008-12-03 11:10:44

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

fetelor ajutati ma si pe mine putin
din iulie am avut cm exact la 28 zile
luna aceasta tb sa-mi vina pe 4 si mi a venit mai repede pe 1 (la 25 de zile)
cum sa fac cu calculul ovulatiei?
ms

urmaresc tot la 14 zile ovulatia?
se modifica ceva in calculul ovulatiei?

Ultima oara a fost editat de asim (2008-12-03 11:44:45)

#1021 2008-12-03 14:14:58

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Fete dragi,

Am fost aseara la medic, in sfarsit mi-am gasit un medic bun, de care ma voi agata cu dintii si unghiile,  lol 
Am stat o ora si ceva acolo, am discutat mult, mi-am facut control plus eco endovaginal.. E al doilea medic care imi spune " ce uter frumos ai!"  yikes  nu stiu ce-o insemna, bine ca nu sunt probleme pe acolo
Ovarul drept, care era acoperit in totalitate de un chist, dupa cum mi-a spus penultimul medic la care am fost, e curat ca lacrima, nici urma de chist... am in schimb foliculi pe el  lol  , cel mai mare are 1.1 cm. Dr. mi-a spus ca ovarul drept va fi "vinovat" de ovulatie luna aceasta  big_smile 

Referitor la avort menstrual, a spus ca sunt atat de des intalnite, incat nu ridica probleme, si sa nu mai fac teste aiurea, decat cand nu mai vine cm-ul. Mi-a prescris acid folic de 5 mg. si mi-a spus ca sunt in regula, sa fac si analizele prenatale, daca vreau sa continui "munca" pentru bebe, acum nu stiu ce sa fac : se pare ca in vreo saptamana ovulez, sa mai incerc oare si luna aceasta, si daca nimic, sa fac analize dupa sarbatori, sau sa fac analize si sa continuam cu "cauciuc"?  :f?rv?nad:  chiar nu stiu, dr. a zis ca nu am probleme, si a vrut sa imi fac si un pap., dar eu am mai facut unul in vara, si a iesit ok.. a zis ca nu mai imi face, pt. ca unul pe an e suficient...

Grea alegere am de facut...  :f?rv?nad:

Voi ce ati mai facut? Sunteti bine?
Adina grig, e groaznica povestea prietenei tale, eu am oroare de chiuretaj si numai cand aud cuvantul asta mi se ridica parul  in cap.. Nu stiu de ce, poate pt. ca am auzit povesti horror cum ca ar fi infernal de dureros... si ideea in sine.. nu stiu ..
Buba mea e cu extrauterina, am facut fixatie cand am avut avortul menstrual, pt ca la eco nu se vedea si dr. acela zicea ca poate e exttra, si de atunci mi-e groaza si numai la asta ma gandesc ...

Am scris cam mult, vad!

Pupici

#1022 2008-12-03 14:23:26

sunshine16
Banat
Site

Asim, am scris de multe ori la topicul asta... nu mai calcula nimic, ghideaza-te dupa semne.
Passenger, eu as spune sa incerci si are dreptate doctorul... nu mai face nici un test pana cand vezi ca nu iti vine, apoi poti sa faci.
Eu nu sunt bine, am racit  sad  si nu pot sa inghit, ma doare gatul de mor, parca il zgarie cineva continuu.

Adinagrig, imi dau seama cat de dureros poate sa fie, dar pana la urma asta e natura si nu ai ce-i afce. Cadem si trebuie sa ne ridicam de jos, de fiecare data mai puternici si mai increzatori :k?ra:

#1023 2008-12-03 14:38:17

adinagrig
Insomniac member

passenger a scris:

Fete dragi,

Am fost aseara la medic, in sfarsit mi-am gasit un medic bun, de care ma voi agata cu dintii si unghiile,  lol 
Am stat o ora si ceva acolo, am discutat mult, mi-am facut control plus eco endovaginal.. E al doilea medic care imi spune " ce uter frumos ai!"  yikes  nu stiu ce-o insemna, bine ca nu sunt probleme pe acolo
Ovarul drept, care era acoperit in totalitate de un chist, dupa cum mi-a spus penultimul medic la care am fost, e curat ca lacrima, nici urma de chist... am in schimb foliculi pe el  lol  , cel mai mare are 1.1 cm. Dr. mi-a spus ca ovarul drept va fi "vinovat" de ovulatie luna aceasta  big_smile 

Referitor la avort menstrual, a spus ca sunt atat de des intalnite, incat nu ridica probleme, si sa nu mai fac teste aiurea, decat cand nu mai vine cm-ul. Mi-a prescris acid folic de 5 mg. si mi-a spus ca sunt in regula, sa fac si analizele prenatale, daca vreau sa continui "munca" pentru bebe, acum nu stiu ce sa fac : se pare ca in vreo saptamana ovulez, sa mai incerc oare si luna aceasta, si daca nimic, sa fac analize dupa sarbatori, sau sa fac analize si sa continuam cu "cauciuc"?  :f?rv?nad:  chiar nu stiu, dr. a zis ca nu am probleme, si a vrut sa imi fac si un pap., dar eu am mai facut unul in vara, si a iesit ok.. a zis ca nu mai imi face, pt. ca unul pe an e suficient...

Grea alegere am de facut...  :f?rv?nad:

Voi ce ati mai facut? Sunteti bine?
Adina grig, e groaznica povestea prietenei tale, eu am oroare de chiuretaj si numai cand aud cuvantul asta mi se ridica parul  in cap.. Nu stiu de ce, poate pt. ca am auzit povesti horror cum ca ar fi infernal de dureros... si ideea in sine.. nu stiu ..
Buba mea e cu extrauterina, am facut fixatie cand am avut avortul menstrual, pt ca la eco nu se vedea si dr. acela zicea ca poate e exttra, si de atunci mi-e groaza si numai la asta ma gandesc ...

Am scris cam mult, vad!

Pupici

de unde e doctorul si cum il cheama, si cum ai ajuns la el? daca se poate binenetles.... eu zic sa incerci si luna asta.... si sa vezi ce se intampla...mai ales ca ai gasit un doctor asa bun.....

9 ani de copilarie ....

#1024 2008-12-03 14:44:35

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

passenger a scris:

.....
Referitor la avort menstrual, a spus ca sunt atat de des intalnite, incat nu ridica probleme, si sa nu mai fac teste aiurea, decat cand nu mai vine cm-ul.
...

acum nu am ce sa iti zic, decit: "ti-am zis eu!"  smile ma bucur ca esti bine  applause

#1025 2008-12-03 14:57:56

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

asa este, rh, ai avut dreptate !! oricum, ma linistisem dupa ce mi-ai spus tu ca se intampla frecvent, doar ca eram trista, era recent al doilea episod
tu pe cand ne prezinti bebelina draga?  smile

adinagrig, sigur ca pot sa zic, doar ca am o precizare de facut: mie mi-a parut un doctor bun, in sensul ca programarile nu mi le face in 6-7 saptamani, cum am auzit ca fac medicii renumiti, discuta cu pacientul si are o fire optimista si iti da incredere. eu m-am simtit bine la consult, avand in vedere ca am trecut prin mainile unor medici care m-au facut sa regret ca le-am calcat pragul cabinetului

10.GIN MEDICA, Dr. Cristina Ionescu

DESCRIERE: Cabinet ginecologic

ADRESA: Calea 13 Septembrie nr. 89, bl. 95, et. 1, ap. 2, sect. 5

Telefon: 410.40.96

am gasit aici :  http://www.euforia.tv/stiri_119/cabinet … resti.html

Si inca ceva, pe holul de asteptare , sunt cateva panouri uriase pe care stau zeci de poze cu bebelusi adusi pe lume cu ajutorul dnei. doctor, e frumos, cat astepti ai ce sa admiri.

#1026 2008-12-03 15:03:03

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

mai are de petrecut citeva zile la mine in burtica  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.