homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-63

#1179 2008-12-08 09:32:16

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

fetele ce sa ma faaaac?
am inceput sa iau acid folic, si ne dorim bebe f mult, dar prietenul meu zice ca nu e bine sa il concepem in post (adica acuma) si vrea sa mai asteptam o luna....
ce sa ma faaac? simt ca trece timpul asa degeaba, cand cu ureaplasma, cand post ... in ritmul asta tot amanam cand sa facem  bebe
iar eu vreau barza cat mai repedeeeeeeeee.
ce sa fac??
patfierbinte  spermatozoid  santa  face_tree

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1180 2008-12-08 09:37:22

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

ne-am impacat si ce duuuulce a fost impacarea  sexinpat
passenger cred ca daca e sa ramai nu e probl ca esti racita, cum vrea Dumnezeu  rugaciune
carra_verona daca prietenul tau nu e decis poate ar treb sa vb cu el, eu asa as face, pt ca sa va bucurati amandoi de veste...mai ales ca el ti-a spus ca nu e de acord, daca nu-ti spunea mai ziceam sa mergi pe burta...oricum tu faci cum simti ca e mai bine pt tine...iti tin pumnii  goodluck

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1181 2008-12-08 09:39:31

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

carra_verona a scris:

fetele ce sa ma faaaac?
am inceput sa iau acid folic, si ne dorim bebe f mult, dar prietenul meu zice ca nu e bine sa il concepem in post (adica acuma) si vrea sa mai asteptam o luna....
ce sa ma faaac? simt ca trece timpul asa degeaba, cand cu ureaplasma, cand post ... in ritmul asta tot amanam cand sa facem  bebe
iar eu vreau barza cat mai repedeeeeeeeee.
ce sa fac??
patfierbinte  spermatozoid  santa  face_tree

dc sa nu fie bine conceperea in post?k dak e asa...sa`l concepi in post nu e bine,dar la cele kre ovuleaza in post si nu si`au dat seama decat dupa ce s`a prins bebe de ele????atunci ce mai zici?sau kre nasc in post...care e problema,k eu nu inteleg....k nu avem voie de patfierbinte in post si in alte zile asta`i alta problema...dar nu`mi zi tu mie k nu ati facut nimic cu tot postul...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1182 2008-12-08 09:43:45

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ce sa spun carra....cel mai bine ar fi sa vorbesti cu prietenul tau, desi banuiesc ca ai facut-o deja. Mai incearca sa-i explici ca nu se ramane insarcinata cat ai bate din palme si ca ar fi bine sa incercati. Si eu sunt la fel de nerabdatoare ca si tine sa am un bebe, dar uite ca pana acum nu s-a intamplat.

Crssy, si eu vreau sa iau acid folic, as vrea sa te intreb daca este vreo limita de timp in care poti lua sau se poate lua fara nicio problema?Am vazut ca ai scris ca se ia cu 3 luni inainte ca bebe sa apara, dar dupa..?

Passenger, sper sa iti treaca raceala asta cat mai curand...incearca sa eviti pe cat se poate antibioticele si da-i inainte cu miere, lamaie, ceaiuri, cum ti s-a mai spus pe aici.
:k?ra:    smile    puss   smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-08 09:46:36)

#1183 2008-12-08 09:51:17

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da fetele, o sa ii zic ca nu se ramine insarcinata asa usor.
sunt o multime de ziceri ca nu e bine sa concepi copilul in post - cred ca a auzit asta la birou, dar daca e sa se intample, asta e - zic eu.
sanatos sa fie.
vedem in continuare ce o sa mai fie.
va tin la curent.
bafta tuturor aspirantelelor.
eu una nu mai iau antibebe inapoi sub nici o forma, si cum stiu ca nici el nu e adeptul prezervativului... asta e.
asa ca .... sexinpat in continuare - sper eu cat mai des
majoreta  bis

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#1184 2008-12-08 09:59:38

rruxxy
Platinum member

Ok carra..bafta multa la  bebe

#1185 2008-12-08 10:12:07

Raluk_
Hero member

carra spor la facut bebe big_smile pusspuss
eu mai astept k nu am de munca,chiar dak sotul meu mi`a dat unda verde cu bebe de am ramas yikesyikes

#1186 2008-12-08 10:16:10

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, eu iara am fost la pansament azi dimineata, noroc ca ma mai cheama doar saptamana asta , e a 5-ea saptamana, si sper ca sapt viitoare sa ma vada si doctorita, asistenta zice ca se vindeca , offf sincer m-am cam saturat de drumurile astea la spital sad  .
De sambata am inceput si eu sa iau acid folic, de fapt e o combinatie de acid folic cu toata gama de vitamine B....Sper ca doctorita sa-mi dea si mie acceptul la  sexinpat , ca sincer, noi vrand nevrand, am tinut postul de      sexinpat         , asa ca .....oricum carra_verona fiecare decide pana la urma daca face sau nu in post, dar daca D-zeu vrea iti da oricand, eu asa cred....Oricum bafta multa fetelor, si sa auzim la anul numai de 2 liniute lol majoreta

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-12-08 10:16:56)

9 ani de copilarie ....

#1187 2008-12-08 10:28:48

rruxxy
Platinum member

Adinagrig, cum se numeste combinatia asta de acid folic cu vitamina B? Sau intreb la farmacie si vor sti ele ce sa-mi dea? Ma gandesc ca este foarte buna daca are si continut de vitamine. Tu de cand iei...te simti mai bine de la ele? Te intreb asta ptr ca stiu ca vitamina B ajuta impotriva starii de oboseala...smile

#1188 2008-12-08 10:48:25

Raluk_
Hero member

adinagrig sa te auda Dumnezeu si sa`ti fie..." mana" aurita cu cele 2 liniute...si eu vreau tot la anul...dar acum am o nelamurire,poate km prosteasca dar spuneti`mi va rog...eu am 21 de ani iar sotul meu 29...dak de ex eu vreau bebe peste 5 ani si yubi are at 34 de ani,varsta lui influenteaza "jucausii" sai??are de`a face sau nu??

#1189 2008-12-08 10:57:46

rruxxy
Platinum member

Raluka, la 34 de ani sotul tau va fi un barbat foarte tanar deci in toata puterea. Nu ai de ce sa-ti faci griji din cauza asta ptr ca nu ai de ce.
Ceea ce vreau eu sa-ti spun este sa nu-ti faci planuri ca peste "x" timp sa ai un bebe ptr ca nu poti stii niciodata ce se poate intampla. Daca e sa fie, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc si sanatate.     puss

#1190 2008-12-08 12:03:12

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata, fetelor!
eu abia m-am trezit, azi-noapte n-am inchis un ochi, am adormit undeva in jurul orei 6.  bang
azi ma apuc de antibiotic, pentru ca raceala banala in combinatie cu sinuzita mea veche necesita mult mai mult, iar ceaiul cu lamaie  nu ma ajuta sad

signof10  sper sa nu se fi prins nimic in urma contactului neprotejat de pe 5 dec. desi nu am avut semne clare ca as fi ovulat.

Juli, suntem cam in aceeasi situatie, sper si eu sa nu se fi prins, acum imi pare rau ca nu ne-am protejat, dar nici nu banuiam ca ma loveste viroza asta  bang
Tu ce antibiotic ai luat?

Fleurette,  lol  vezi ca e o parte buna in toata cearta asta - impacarea

carra, daca stam sa judecam - prezervativul este mai pacatos decat sexul neprotejat in post, caci astfel impiedici procrearea  si e considerat pacat. eu stiu ca metodele de contraceptie nu sunt privite cu ochi buni de biserica
poti intreba un preot. eu in locul tau as alege sa nu folosesc prezervativ.

Fetelor, vad ca ne-a ramas sa asteptam anul 2009 pentru liniute roz, asa cum zice si adinagrig, sper sa aflam la anul numai de 2 liniute. Offf, ce rau suna...  sad

#1191 2008-12-08 12:34:30

Raluk_
Hero member

passenger dar pana la anul nu mai este mult!!!eu as vrea sa`i fac o surpriza sotului meu si sai dau veste taman la anul knd schimba prefixul.in ianuarie merg la dr sa vad ce mai fac chisturile mele si dak mai sunt...dupa care dak dispar incepem analizele...
rruxy intrebam de curiozitate...k de potent nu se pune problema..sper s`o tina tot asa lol
haideti gagici...cu 2 liniute inainte!!! pusspuss
passenger...ceai de tei+aspirina+paracetamol cu sinus,imbrobodita bina in patutz si vezi peste 2 zile cum iti este...pusspuss

#1192 2008-12-08 12:40:16

Raluk_
Hero member

rruxxy a scris:

Raluka, la 34 de ani sotul tau va fi un barbat foarte tanar deci in toata puterea. Nu ai de ce sa-ti faci griji din cauza asta ptr ca nu ai de ce.
Ceea ce vreau eu sa-ti spun este sa nu-ti faci planuri ca peste "x" timp sa ai un bebe ptr ca nu poti stii niciodata ce se poate intampla. Daca e sa fie, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc si sanatate.     puss

ok,de acord cu tine.intrebarea asta mi`am adresat`o incepand de sambata knd am vazut un film super fain legat de ai sai prieteni.eu deocamdata is cu yasmine`ul in fapt asa ca nu are ce sa se intample.in plus k ma cosider tanara pt un copil,fara servici si fara o casa a noastra o sa fie destul de greu sa vine si bebe acum...
cand o vrea Doamne Domane atunci va fi pt toate!

#1193 2008-12-08 12:42:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

raluk_, asa fac, am baut ceaiuri zilele astea cat n-am baut in toata viata  mornincoffee la partea cu imbracatul nu stau prea bine, mi-e cald si nu pot purta mai multe bluze groase, cred ca am febra
tu ce chistulete ai avut? eu am avut unul mare, acoperea ovarul iar dr. care l-a vazut m-a speriat aiurea, mi-a spus ca trebuie sa iau AC.. dar s-a retras si in 2 saptamani a disparut complet, drept pt care mi s-a spus ca a fost un chist functional ( ?? ) , nu stiu daca am zis corect

#1194 2008-12-08 13:00:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

rruxxy a scris:

Adinagrig, cum se numeste combinatia asta de acid folic cu vitamina B? Sau intreb la farmacie si vor sti ele ce sa-mi dea? Ma gandesc ca este foarte buna daca are si continut de vitamine. Tu de cand iei...te simti mai bine de la ele? Te intreb asta ptr ca stiu ca vitamina B ajuta impotriva starii de oboseala...smile

nu am inceput sa iau decat de 3 zile, sunt 30 capsule in cutie , se ia o capsula pe zi....si le-am luat de la magazinul de produse naturiste, se numeste B-complex+acid folic , este de la firma Dopper Hertz, si am dat pe ele undeva in jur de 15 lei.....tu esti din Buc? daca da, eu le-am luat de la mine din piata Moghiros(eu stau in Drumul Taberei), si am 2 magazine naturiste in piata de unde ma aprovizionez eu lol  . Tot de acolo iau si Branca Ursului (stitii voi , pt facut bebe) si pastile de anghinare (caci eu am colesterolul cam mare)...
Deci sunt clienta fidela lol , ar trebui sa-mi dea astia si reducere.

9 ani de copilarie ....

#1195 2008-12-08 13:11:46

Raluk_
Hero member

passenger a scris:

raluk_, asa fac, am baut ceaiuri zilele astea cat n-am baut in toata viata  mornincoffee la partea cu imbracatul nu stau prea bine, mi-e cald si nu pot purta mai multe bluze groase, cred ca am febra
tu ce chistulete ai avut? eu am avut unul mare, acoperea ovarul iar dr. care l-a vazut m-a speriat aiurea, mi-a spus ca trebuie sa iau AC.. dar s-a retras si in 2 saptamani a disparut complet, drept pt care mi s-a spus ca a fost un chist functional ( ?? ) , nu stiu daca am zis corect

incearca sa stai bine imbracata chiar dak transpiri..eu de la nunta 2 luni am fost racita. 3 zile imi era super ok dupa kre o saptamana febra si picata la pat...cum de am scapat nuj...ca printr`o minune.maieul sa nu iti lipseasca sau brau numai sa`ti treaca o data raceala aia nenorocita smile
eu mai am un chist pe ovarul drept de 4/3,functional...continui trat cu yasmine pana in ianuarie knd merg iar la doctorul meu suuuper de treaba si super bun si la kt e de treaba sper sa`mi de`a o veste buna k m`am saturat sa`mi sune alarma la ora 20 pt pastila grater
eu una si acum ma gandesc la prostia kre am facuto acum o luna...oooff....nu sunt obsedata dar visez numai copii,nu vise de astea am...dar sper sa nu fie asa cum cred...

#1196 2008-12-08 13:31:11

rruxxy
Platinum member

Mersi adinagrig, eu sunt din Ploiesti si sunt si aici multe magazine naturiste. O sa merg sa-mi cumpar si eu.

Raluk, nu se pune problema de potenta.......nu asta am vrut sa spun      lol Si in legatura cu bebe, sa vina cand o sa vrea Domane Doamne.

Offf...eu sunt suparata ca trebuie sa astept pana in 2009 sa vad un test cu doua liniute...sad

#1197 2008-12-08 13:35:08

Raluk_
Hero member

rruxxy a scris:

Mersi adinagrig, eu sunt din Ploiesti si sunt si aici multe magazine naturiste. O sa merg sa-mi cumpar si eu.

Raluk, nu se pune problema de potenta.......nu asta am vrut sa spun      lol Si in legatura cu bebe, sa vina cand o sa vrea Domane Doamne.

Offf...eu sunt suparata ca trebuie sa astept pana in 2009 sa vad un test cu doua liniute...sad

e bine makr k nu suntem in ianuarie 2008 k sa mai ast 1 an lol joke... puss lasa k mai este putin pana in 2009...de azi intr`o luna suntem in 2009... wink
adinagrig eu m`am lasat de yasmine si asa mi`au aparut chisturile iar dak in ianuarie imi zice dr sa le las k e ok mi`e frik sa nu apara iar grater de asta sunt tare speriata...si in plus eu am si o cauterizare la activ sad dar asta e...o sa fie bine pentru toate dintre noi...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.