Pentru aspirantele la titlul de Mamica-81
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
Cine stie, Asim....poate ca acum in 13 s-a prins fasolica.
- asim
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-23
nu stiu ce sa mai zic sa fie cum zici eu incerc de 1 an de zile si inca nimic oare paracetamolul ar influenta daca ar fi sa fie 2 ochisori? am cam luat ceva zilele acestea ca simteam ca-mi da tarcoale o raceala iubi meu ii cobza zilele acestea am mancat pomelo in fiecare zi zice ca-i f bun la fertilitate eu incerc cat de cat sa nu ma mai gandesc acolo ma gandesc ca vine craciunul apoi revelionul
a si am uitat sa zic ca mai joc seara conquiztador
Ultima oara a fost editat de asim (2008-12-17 21:02:56)
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Tot nici o veste, fetele? oooooooofffffff, barzo, barzo...... .Mie tb sa-mi vina pe 25. Cred ca o sa-mi vina, ca n-am prestat decat de vreo 3-4 ori in per fertila....
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
asim a scris:nu stiu ce sa mai zic sa fie cum zici eu incerc de 1 an de zile si inca nimic oare paracetamolul ar influenta daca ar fi sa fie 2 ochisori? am cam luat ceva zilele acestea ca simteam ca-mi da tarcoale o raceala iubi meu ii cobza zilele acestea am mancat pomelo in fiecare zi zice ca-i f bun la fertilitate eu incerc cat de cat sa nu ma mai gandesc acolo ma gandesc ca vine craciunul apoi revelionul
si eu joc conquiztador... cu ce id intri, tot cu asta? poate ne nimerim la un joc odata....
in rest, fetelor eu va anunt ca azi , am fost la ultimul pansamnet pe anul asta , si mi-a zis ca e bine, dar mi-a mai dat un set de ovule, trebuie sa-mi vina pe la sfarsitul anului... si dupa ce termin ovulele , merg la doctorita, sa vedem ce zice ea, dar pana atunci fara , asta stiam , dar si asistenta m-a atentionat, ca pana nu-sii da doamna doctor acordul sa nu reincep viata sexuala.Offfffffffffffff, de abia astept sa ma pun si eu pe treaba, sa stau cu emotie daca imi vine sau nu......in rest ,ne pregatim de sarbatori, am facut aproape toate cump, adica cadourile pt ce-i dragi....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-12-17 21:42:08)
9 ani de copilarie ....
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
faceti separeu
Sa nu te astepti sa te salut!
- asim
- Full member
adinagrig a scris:asim a scris:nu stiu ce sa mai zic sa fie cum zici eu incerc de 1 an de zile si inca nimic oare paracetamolul ar influenta daca ar fi sa fie 2 ochisori? am cam luat ceva zilele acestea ca simteam ca-mi da tarcoale o raceala iubi meu ii cobza zilele acestea am mancat pomelo in fiecare zi zice ca-i f bun la fertilitate eu incerc cat de cat sa nu ma mai gandesc acolo ma gandesc ca vine craciunul apoi revelionul
si eu joc conquiztador... cu ce id intri, tot cu asta? poate ne nimerim la un joc odata....
ce tare !!! eu am nume de baiat ca inainte eram inregistrata cu nume de femeie si numai probleme aveam in sensul ca daca nimeream cu 2 baieti ma faceau praf si asa am fost nevoita sa schimb lewis 89 tu? poate am mai jucat ....
- adinagrig
- Insomniac member
adinagrig.... eu chiar acum am jucat 2 jocuri, dar se pare ca in seara asta nu prea am noroc, asa ca ies....poate o sa ne vedem intr-o zi.......
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Multumesc, fetelor! Ma simt bine, mai am stari de greata, in special seara, ma simt balonata dar nu ma plang, inca nu vomit Ne primiti si pe noi?
Am crescut maaaari, ne bate si inimioara... A fost foarte emotionant, mai ales ca ma uitam sa vad cum ii bate inimioara si a inceput sa se miste Si doctora zice: " Asa mai, hai sa ne miscam sa ne vada si mami" E mare bebele meu, la 8 saptamani are dimensiunile unuia de 9 saptamani, mi-a spus ca e foarte bine, doctora. Nu ma mai dor sanii ma simt de parca nici nu as fi insarcinata... si iar mi-a spus ca este foarte bine.
Acum o sa incep sa fac setul de analize, care sunt muuuulte si costa dar asta e. Va puuup!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- asim
- Full member
felicitari love_t cred ca este un sentiment pe care nici nu cred ca poti sa-l descri ma bucur sincer pentru voi sa cresteti mari mari si sanatosi
- sunshine16
- Banat
- Site
:k?ra: Merci mult, Passenger! E mare si voinic, la prima ecografie era doar un punctulet Vitamine mi-a spus doctora sa nu iau in primul trimestru, mi-a dat unele vitamine, sa iau dupa ce trec 12 saptamani. Au nume grecesti asa ca nu are rost sa spun de care, dar stiu ca unele contin fier si acid folic iar celelalte sunt de fapt calciu. Cand incep sa iau vitaminele astea, renunt sa iau acidul folic. Analize, sunt pt hepatita A si B, toxoplasmoza, V.D.R.L. , Listeria, CMV (habar nu am ce este asta) HIV, PAP-ul, trichomonas, chlamydia, analiza la urina si ceva analiza la sange + ecografie sa il masoare. Cred ca am sarit peste cateva, dar astea sunt in mare. Normal nu prea pot sa mananc,in sensul ca nu mai pot sa mamanc asa mult, ma simt plina, nu stiu de ce... dar e bine, nu o sa fiu o elefantica Mai intreaba-ma ca nu ma supar Va puuup
Saru' mana Asim Intr-adevar e un sentiment pe care nu il poti descrie, va doresc la toate sa il simtiti si sa imi aratati poze cu bebeii vostrii
Ultima oara a fost editat de love_t (2008-12-17 23:15:11)
- passenger
- Addicted member
- sunshine16
- Banat
- Site
Foarte multe analize, dar te inteapa doar o data Da, deja o sa trec pe vitamine prenatale, nu prea imi place sa inghit pastile... preferam acidul folic ca era doar unul pe zi.. astea sunt 3 sa stii ca se vede burtica, da si din cauza ca sunt balonata, zic eu... Pofte aaaam, in veselie... si numai de mancare romaneasca Cam greu de gasit pe aici, noroc cu restaurantele romanesti Si cu mama care imi pune sorici la pachet Sanii s-au marit, dat nu ma mananca, ii simt mai grei, atata tot.
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- passenger
- Addicted member
... acum mi-ai facut mie pofta de sorici, desi nu sunt insarcinata. n-am mai mancat de un an revenind la subiect, ma bucur din suflet ca sunteti ok, asteptam sa vii cu ecografia sa va vad e bine ca voi fi intepata doar o data, asta nu o stiam, credeam ca ( virgula ) cate analize, atatea ace. asta e un lucru bun. Desi, ce-mi sunt cateva intepaturi in vena pe langa o nastere propriu-zisa?!?! dar tot n-am sa-mi inving teama de ace, no way !!
fleurette, te pup draguta! ti-a stat bine undercover! Hai mai repede cu burtica, am zis ca ne mutam mai multe dupa love_t... dar vad ca nu facem nimic, somam. Off off.. Eu am incercat sa imi trimit sirena in vacanta, sa vad ce a iesit, ca mi-am cam prins urechile in setarile din profil.
Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-17 23:38:36)
- adinagrig
- Insomniac member
fleurette , vreau sa vad si eu poza cu tine deghizata in ren... love_t , felicitari, pozele sunt superbe, eu cred ca as sta toata ziua cu ochii la ele...dar ehehehheheh....mai e pana atunci, passenger, juli, carra_verona si celelalte fete care-si doresc copii, dati bataie ...... haide sa facem un concurs:care da prima stirea pe 2009 ca e ...... ce ziceti, va bagati?
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-12-18 08:13:28)
9 ani de copilarie ....
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|