|
Nu esti logat.
Pentru aspirantele la titlul de Mamica-87#1635 2008-12-18 22:14:29
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicasi pe mine m-a durut azi ovarul drept, cred ca imi vine CM-ul..asa patesc inainte ...deci inca o luna ratata...mai devreme am avut o discutie cu al meu sot si nu stiu daca mai vreau bb...pt ca simt ca numai eu vreau, el nu zice nimic, zice ca vrea, dar numai eu zic sa facem sex la 2 zile, nu am vazut asta de la el prea des, ma simt cam nasol, sper sa-mi treaca starea asta...ca sa ma pot bucura de sarabatori, pt ca acum nu mai am chef de nici o sarbatoare Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-12-18 22:33:16) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1636 2008-12-18 23:22:44
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicafleurette, cred ca probleme si discutii sunt in fiecare cuplu. este hotararea voastra, dar stii ca barbatii sunt atat de diferiti de noi, isi exprima sentimentele tare greu imi pare rau ca esti trista, fiecare are si episoade de genul asta, o sa iti treaca si vei judeca altfel Offline #1637 2008-12-19 08:32:41
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaFleurette si la noi in cuplu, eu am venit cu propunerea de a avea un bebe. La inceput sotul meu a zis ca inca nu e pregatit ptr asta si ca sa-l mai las un timp sa se gandeasca. Normal ca am fost trista, nici nu am cuvinte sa-ti descriu cum m-am simtit, dar l-am lasat si nici ca am mai adus in discutie. O data ne spuneam unul altuia cat de bine ne pare ca ne-am luat apartament...atunci eu i-am zis ca mai bine luam cu 2 camere, nu ca 3 ptr ca noi nu avem nevoie. M-a intrebat de ce si i-am spus ca ptr noi era suficient ptr ca un copil nu se stie daca vom avea vreodata. M-a intrebat de ce spun asta si am inceput sa-i povestesc ca eu am unele probleme (despre care stia si despre care acum stiti si voi) si s-ar putea sa nu pot avea prea curand un copil. I-am spus ca ar merita sa incercam si daca e sa se intample ar trebui sa fim extrem de fericiti, dar ca eu nu-l presez, face cum simte si cum vrea. La vreo 2 zile de la acest episod mi-a spus ca s-a gandit mai bine si ca este de acord, dar nu mi-a spus asa doar de dragul meu, am simtit ca o spune din inima. Offline #1638 2008-12-19 08:56:20
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaneata fetelor Offline #1639 2008-12-19 08:59:57
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicamultum fetelor pt vorbe si sa ma intelegi ...sotul meu spune ca isi doreste f mult un copil, dar nu vrea sa mai spuna nimic pt ca unul dintre noi trebuie sa fie cu picioarele pe pamant...in ianuarie a spus EL, eu n-am sugerat nimic, ca se va duce la dr pt analiza de ...si sa vedem ce analize ies...eu sunt trista pt ca parintii mei nu mai sunt, ne pot ajuta cu copilul doar parintii lui, iar tineri nu mai sunt...si as vrea sa-i mai prindem in putere...pt ca vad la colegele mele cat de mult conteaza sa ai parintii apropape sa te ajute cu copilul ...asta ar mai fii un punct imp in probl asta...asa ca m-am mai linistit, asteptam in ian sa vedem ce rez primim mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline Publicitateloading...
#1640 2008-12-19 09:00:35
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaNeata Mary....de unde stii ca nu s-a prins? Poate nu-ti mai vine cm, ce bine ar fi Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-19 09:02:43) Offline #1641 2008-12-19 09:08:32
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicapai nu sunt sigura ca nu s-a prins, dar asa simt eu...sper din tot sufletul sa nu fie asa...dar atatea sperante mi-am facut pana acum incat am senzatia ca nu mai pot si ca tre sa las totul in voia sortii...desi cand o venii momentul unui mic test... nu cred sa mai zic asa....si iar o sa incep sa ma agit Offline #1642 2008-12-19 09:17:45
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaMary si daca nu s-a prins luna asta, ,poate se intampla luna viitoare. Eu nu imi mai fac niciun fel de calcul, nu imi iau teste de ovulatie, ci pur si simplu astept sa se intample. Poate ai mai scris pe aici, dar nu am retinut eu....de cat timp incerci sa ai un bebe? Offline #1643 2008-12-19 09:21:43
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicadoar de 2-3 luni Offline #1644 2008-12-19 09:23:56
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaNormal ca o sa se intample. Succes...sa vina cat mai repede Offline #1645 2008-12-19 09:38:14
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicapoate o sa ninga cu ... ...abia astept, simt eu ca macar una dintre noi o sa dea vestea cea buna luna asta mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1646 2008-12-19 09:46:20
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaBuna dimineata fetelor! Ce mai faceti? Am prins si eu un pic de timp liber la serv si am intrat sa va salut! Referitor la ingrijirea bebicului, eu o am pe mama aproape, care sunt sigura ca ma va ajuta enorm. Socrii mei din pacate sunt la vreo 120 de km de Bucuresti si nu au cum sa ma ajute. Oricum, macar sa raman insarcinata!!! Aseara am stat cu picioarele in sus si cu perna sub fund aproximativ 20 de minute. Noi incercam, desi testele de ovulatie nu prea imi arata nimic din ce vreau eu sa vad. Ma gandesc ca poate poate se prinde ceva, Doamne ajuta! 31+ Offline #1647 2008-12-19 09:55:42
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaNeata Floricica, este foarte bine ca incercati, altfel cum sa vina bebele? Eu trebuie sa recunosc ca dupa actul sexual nu am stat mai mult de 5 minute. Zic eu ca daca e sa se prinda.....merge si asa. Imi pare bine ca ti-a trecut acea durere de ovar. Offline #1648 2008-12-19 09:58:33
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaneatza fetele. la mine nici o veste buna. Offline #1649 2008-12-19 09:59:15
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaMie inca nu mi-a venit, sunt in ziua 29. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #1650 2008-12-19 10:05:50
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicavai de noi, calcule si calcule, numaratori peste numaratori. Offline #1651 2008-12-19 10:06:12
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaOfff mai fetelor...eu ma gandeam ca macar una dintre voi sa ne dea vestea. Sper sa se intample din ianuarie incolo...cat mai repede :k?ra: Offline #1652 2008-12-19 10:10:51
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicain ian nu mai avem nici o scuza...acum sa ziceam ca au fost sarbatorile de iarna si am fost ocupate, dar dupa ce trec...ce scuza mai avem?! mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1653 2008-12-19 10:18:18
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicapai nu stiu. sper sa nu fie ceva probleme medicale si sa reusim cu in perioada care trebuie. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-12-19 10:18:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|