homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oferte de joburi-102

#1920 2011-02-10 18:21:17

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: Oferte de joburi

Toriana, chiar in dupa masa asta am vazut si postul de la Field Star, si am vrut sa aplic. Daca tot pe L'oreal e...ce sa zic...sper sa nu merg degeaba, asa cum am fost la Clock, de am pierdut jumatate de zi pt nimic neutral. Plus k mi s-au parut de un mare neprofesionalism tipele de acolo. Lumea era venita la interviu si ele au iesit la cafea si tigara, povesteau fel de fel de chestii scarboase din copilaria lor, apoi s-au ocupat de noi, desi era trecut de ora de interviu. Nu ma mai duc la ei, clar.

Destul de slabe sanse sa fie un salariu decent la Field, dak e tot L'oreal...
L'oreal - mare firma, mari preturi , mari pretentii,  salarii de toata jena box

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2011-02-10 18:23:03)

They can because they think they can.

#1921 2011-02-16 20:15:01

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

yoyolina a scris:

Caut fete care sa se ocupe de o promotie la saltele in urmatoarele orase:
Bucuresti
Constanta
Iasi
Cluj
Timisoara
Deva
Alba Iulia

Promotia se va desfasura in malluri, in weekenduri, in perioada februarie - mai 2011. Plata va fi stabilita in functie de intervalul orar si numarul de zile de promotie. Cele interesate sunt rugate sa trimita CV insotit de 1-2 poze la adresa ioana.salajeanu@yahoo.com.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1922 2011-02-19 11:49:33

OneOnly
Insomniac member

As dori sa atrag atentia asupra acestei agentii, care are urmatorul anunt, foarte atractiv de altfel : http://jobs.bizoo.ro/loc-de-munca/Perso … le/47633/.
Si-a facut o prietena programare pt interviu la ei si a fost saptamana asta. Sunt niste magari, ce scrie acolo sunt minciuni neutral. Tipa respectiva e o fata inalta, slabutza, aranjata si chiar frumoasa, deci nu e nici grasa, nici urata, sa zici ca a fost respinsa datorita defectelor fizice. Cu toate astea, la intrare a dat de un individ care s-a purtat foarte grosolan, i-a spus ca nu are ce cauta acolo daca nu are 1,80, ca nu o va inscrie nici in baza de date pentru ca are deja destui. neutral
Deci in cazul  in care vedeti anuntul, sa nu va incante. MRA = MaRlAni forgetit
Nici nu vreau sa ma gandesc ce a mai spus individul ala altor fete, care chiar aveau defecte si cum le-a demoralizat dak au fost mai slabe de inger neutral

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2011-02-19 11:55:02)

#1923 2011-02-19 12:03:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ce jegosi One sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1924 2011-02-19 12:39:59

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

MRA nu e agentia aia care ofera contractul de 50000 euro castigatoarei next top model by Catalin Botezatu?

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#1925 2011-02-19 12:50:34

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Cei de la MRA sunt niste magari. Pur si simplu trebuie intai sa ai multe pile si sa dai multi bani, sa fii cat se poate de pitzi si de proasta ca sa te accepte pe acolo. Ei nu pun accent neaparat pe frumusetea naturala [cum ar trebui], ci pe cat de mumie si stearsa poti sa arati pe podium, ca lumea sa se poata uita la hainele prezentate, nu la figura ta angelica si frumoasa. Trebuie se asemenea sa ai noroc ca sa intrii la ei. O prietena de a mea a intrat la MRA doar prin alte agenti de modele mai mici, care pentru performanta i-au oferit un al doilea loc de mnca cum ar veni. In orice caz, trebuie sa se faca diferenta intre a fi fotomodel si model (a lucra in modelling - unde se pot diferentia mai multe chestii: daca pur si simplu esti model, imagine de prezentare [sluga lor] sau esti acolo ca sa participi si la concursuri de frumusete). Fetele ce le vedem noi pe la TV sau in reviste si sunt frumoase... sunt niste norocoase. wink

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-02-19 12:55:11)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#1926 2011-02-19 12:52:31

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

One, imi pare rau pentru prietena ta. E bine de stiut cine e serios in ziua de azi si cine nu. Problema este ca genul asta de oameni chiar reusesc sa te demoralizeze.
offtopic Ai primit mail-ul meu?

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#1927 2011-02-19 15:42:37

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Hostess/Client fals Caut fete care vor sa se distreze , fara a plati consumatia+ 30 ron + transport acasa intr-un pub pe lipscani vineri si sambata! Caut hostesse, detalii discutabile.   
0733.54.16.24; iorga.daniella@yahoo.com, Bucuresti

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#1928 2011-02-20 15:31:30

OneOnly
Insomniac member

Da fetelor, iar pb e ca exista cu siguranta fete care s-au dus la MRA pline de sperante si au fost facute praf de cretinul ala de acolo. neutral
De asta am si atras atentia, sa nu fie fete si de aici care sa pateasca asa ceva.

@ Toriana, da, multumesc mult. Ti-am raspuns puss

@mihaela2289 nu stiu

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2011-02-20 15:32:38)

#1929 2011-02-20 17:00:56

gaby.d
Membru
Inregistrat: 2011-02-20

Job Online Profitabil:

Ultima oara a fost editat de camysh (2011-02-20 17:38:39)

#1930 2011-02-20 21:29:30

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

yoyolina a scris:

yoyolina a scris:

Caut fete care sa se ocupe de o promotie la saltele in urmatoarele orase:
Bucuresti
Constanta
Iasi
Cluj
Timisoara
Deva
Alba Iulia

Promotia se va desfasura in malluri, in weekenduri, in perioada februarie - mai 2011. Plata va fi stabilita in functie de intervalul orar si numarul de zile de promotie. Cele interesate sunt rugate sa trimita CV insotit de 1-2 poze la adresa ioana.salajeanu@yahoo.com.

Yoyolina, imi poti spune daca mai e valabila oferta? Si daca poti si mai multe detalii despre ea tongue

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#1931 2011-02-21 08:06:03

yoyolina
Moderator

Da, e valabila. O sa iti scriu mail putin mai incolo smile

#1932 2011-02-21 12:10:22

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Ok, astept mail-ul tau smile

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#1933 2011-02-23 22:41:13

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Toriana a scris:

OneOnly a scris:

pink_martini a scris:

Fetelor, firma la care am lucrat recruteaza Beauty Advisor pentru L`oreal, anuntul este valabil pentru toata tara.
Programul este de 8 ore/zi , salariu atractiv plus bonusuri lunare.
Mai multe detalii le gasiti pe pagina de Fb a firmei care recruteaza
http://www.facebook.com/album.php?fbid= … mp;index=1
In cazul in care sunteti interesate, aplicarea se face online. Trimiteti CV + 3 poze reprezentative la adresa de mail aida@clock.ro. In mail mentionati numele meu, Andreea P.
Succes!

Parea un super job.
Dar la Clock 'salariu atractiv ' inseamna 670 lei/ 8 ore/ zi, fara weekenduri   yikes neutral neutral neutral

Am impresia ca fac mai multe firme recrutari pentru cei de la L'oreal, pe mine m-au chemat cei de la field star, sau ceva de genul pentru acelasi post. Cum firma era f departe de mine am renuntat sa ma duc la interviu. Ma intreb daca ofereau mai mult...

Salariul de baza este 670 lei + 600 lei bonus lunar pentru vanzari. Sunt 2 zile libere/saptamana.
Nu stiu ce ai inteles tu ...

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#1934 2011-02-24 12:41:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Fetelor, o cunostinta de-a mea are un prieten cu un hotel in Creta si cauta chelneri pentru la vara.
Salariul este de 600 euro pe luna, in principiu se cere experienta, dar nu stiu mai multe detalii.
Se asigura cazare si masa

#1935 2011-02-24 12:51:38

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Ioana, imi poti da mai multe detalii? Eventual trimite un mail. Este pentru un prieten al meu, care are diploma de ospatar, niste cursuri facute prin spania...dar nu isi gaseste nimic cu criza asta.
Multu'

#1936 2011-02-24 13:44:04

princ3s
Full member
Inregistrat: 2009-03-10

VA ROG UN SFAT SAU PARERI, SA CRED ????

Buna, numele meu e Georgiana !Ma bucur nespus de mult sa aflu ca esti interesat de acest proiect.Mai departe ti-am atasat primele instructiuni de care ai nevoie pentru a incepe treaba. Daca te descurci cu acestea si doresti sa continui, trimite-mi un e-mail iar eu iti voi comunica in functie de ceea ce ai facut  urmatoarele instructiuni!

Pentru inceput trebuie sa te inregistrezi pe site-ul de mai jos, e pur si simplu o inregistrare unde nu ne intereseaza datele personale, doar o adresa de email, care poate fi una noua, nu cea personala.
Pasul 1

Sa pastrezi emailul acesta pt ca vei avea nevoie pe mai departe de informatiile de aici.

Iata, o scurta descriere a ceea ce eu iti propun. Lucreaza 3-4 ore pe zi la calculatorul de acasa, conectat la internet, cand vrei sau cand iti este comod si garantat vei avea 75-100$ intr-o saptamana. Daca vei lucra mai mult de 3-4 ore, vei castiga 100-250$ si chiar mai mult. Totul depinde de tine si staruinta pe care o oferi acestei activitati.

In obligatiile tale intra sa dai anunturi si sa lucrezi cu e-mailul. Spune-mi tu daca exista ceva mai usor! Acum,tot ce va trebui sa faci este:

1.Sa pui anunturi pe internet(te intrebi ce anunturi? Este anuntul pe care l-ai citit si tu atunci cand ai decis sa ma contactezi);

Toata munca se va limita la apasarea tastelor de la calculator: Postezi, Copy, Paste, Raspunzi, Trimiti.

Dupa ce vei vedea primele rezultate, si asta se va intampla inca din momentul in care vor fi postate anunturile pe internet.

Nici un fel de interviuri de afaceri pentru vindere, nu trebuie sa cumperi nici un fel de produs sau sa ajungi la nici un fel de nivel, nici un fel de intalniri sau vinderea unor produse cunostintelor sau prietenilor, nici un fel de rating.

Nu trebuie sa iesi din casa pentru a face acesti bani, vei primi sume considerabile si placerea de a lucra, cheltuind din timpul tau doar 3-4 ore in zi, doar lucrand la calculator. Voi adauga si faptul ca acum in reteaua de internet exista multi escroci, de aceea accentuez ca aceasta afacere e total legala, fara inselatorii, fara legi incalcate conform constitutiei Romaniei si a Moldovei. Nici un "dar trebuie" nu vor aparea. Iti garantez ca iti voi arata pas cu pas cum lucreaza aceasta afacere. Toate instructiile urmatoare eu le voi trimite mai apoi absolut gratis, fara nici un fel de sponsorizari din partea ta sau taxare. Tine minte! Daca angajatorul iti cere sa transferi asa numita "taxa de inscriere sau de inceput", atunci acesta este un IMPOSTOR!

Inceteaza orice schimb de e-mail-uri cu un astfel de "angajator"! Acest lucru a fost incercat pe propria piele, din propria experienta.

P.S  1: Acest proiect lucreaza cu adevarat! Din ziua urmatoare vei incepe sa primesti e-mail-uri din partea persoanelor interesate de acest proiect. ACESTA E UN PROIECT FOARTE REUSIT PE INTERNET, IN CARE LUCREAZA DEJA MII DE OAMENI SI FIECARE CASTIGA ATAT CAT VREA .In aceasta afacere, inclusiv eu , lucreaza deja 7000 de oameni! Un aspect deasemenea foarte important este acela ca daca nu iti place ceea ce faci sau din cauza anumitor circumstante nu poti continua, POTI IESI DIN PROIECT IN ORICE MOMENT, FARA SA PIERZI BANI, DOAR PROFITUL PE CARE POTI SA-L CASTIGI. Dupa ce am luat decizia ca particip la acest proiect, atitudinea mea fata de afacerile pe Internet s-au schimbat radical, mi-a fost clar ca nu e nimic complicat aici. Dupa intrarea in acest proiect vei fi de acord cu mine. Intrarea in acest proiect este gratuita. Cateva anunturi pe site-uri cu locuri de munca si chiar din ziua urmatoare, vei avea zeci de persoane care iti vor raspunde si vor fi potentiali clienti, care vor dori sa lucreze prin internet, pentru ca sunt foarte multi. De aceea nu pierde timpul degeaba, fiecare zi pieduta e o ocazie pierduta!

SI ETC...

hjarta Eu m-am nascut sa te iubesc ! hjarta
gravida 14+

#1937 2011-02-24 17:42:11

yoyolina
Moderator

Fake, pierdere de timp si nervi si tot ceea ce intra in categoria asta smile Been there, done that tongue

#1938 2011-02-24 21:37:47

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

ptr Bucuresti
job full time
se cauta o fata prezentabila ptr postul de asistent manager la o firma de consultanta
cerinte:
Ase-ul terminat
franceza-avansat
salariu de inceput 550 euro
cvul trebuie facut in franceza
cv la etesse.p@eurocoaching.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.