homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oferte de joburi-111

#2091 2011-08-29 15:18:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Oferte de joburi

daca ai spirit de convingere, cum te caracterizezi, cum faci fata unui esec, cate persoane cunosti, cate persoane care ar dori sa-si faca o asigurare cunosti, din astea;
oricum trebuie sa le duci ditai lista cu contacte (vreo 100) cu nr de tel cu tot, altfel nu vei trece de interviu; la chestii de genul, interviul se desfasoara in mai multe etape: prima oara te intreaba chestii despre tine, cum scriam mai sus, la a 2a etapa trebuie sa mergi cu temele pregatite in domeniul asigurarilor (nu pana in cel mai mic detaliu, dar sa cunosti termeni gen franchiza, prima de asigurare etc etc, si cu ce se mananca fiecare), dupa care in a 3a etapa cel mai probabil va trebui sa te prezinti cu respectiva lista de contacte, si sa incepi sa stabilesti intalniri pt a le "prezenta" (a se citi "indesa pe gat") produsul/produsele oferite de respectiva firma.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2092 2011-08-29 15:31:43

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Mersi frumos.Eu fusesem in Carrefour la galerie,era o fata care facea asigurari Casco,Rca,etc si o intrebasem dc mai se fac angajari si spunea ca da,sa-i las cv.E valabil si aici chestia cu persoanele?Adica tu ai vrut sa spui ca trebuie sa le aduc cunostinte care sunt interesate sa-si faca o asigurare,nu?Ma gandeam ca voi lucra intr-un mediu asemanator cu fata aia.In fine,voi vedea maine.Mers frumos inca odata!

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#2093 2011-08-29 15:33:00

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

broker de asigurari e diferit de agent de asigurari
brokerul lucreaza cu toate societatile de asigurari si asa ii gaseste clientului cea mai buna oferta.. poti sa fii angajat ca agent la un broker, dar acelasi lucru il faci, nu depinzi doar de o anumita societate de asigurari.
in schimb, cum zice yoyolina poti sa fii agent al unei singure societati( bcr, astra, omniasig, etc) si  atunci emiti polite doar pt ei
am fost si eu la interviu din ala, yoyo, la bcr asigurari de viata pt postul de consultant asigurari.. o porcarie

#2094 2011-08-29 15:40:32

yoyolina
Moderator

eu am fost la bcr bpl forgetit acelasi kk; am picat testul cu "contactele", ca in rest m-am descurcat brici, si chiar mi-ar fi placut sa ma lase sa-mi pun fundu' pe-un scaun si sa astept sa vina lumea, si sa le explic tot tot, nu sa umblu eu de nebuna dupa ei forgetit

oricum, cam aceleasi sunt cerintele si pt brokeri si pt agenti smile diferenta e de "loialitate" pt o firma lol si ma rog, ca broker tre' sa retii mult mai multa informatie decat ca un simplu agent.

#2095 2011-08-29 15:44:35

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Ftelor, eu sunt studenta inTm la 2 facultati si as vrea ceva part time daca stiti.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#2096 2011-08-29 16:34:39

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Cauta pe Bestjobs,Bizzo jobs,Ejobs
Ms mult fetelor

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#2097 2011-09-06 22:15:07

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

si eu as vrea sa ma angajez din toamna, dar nu as vrea sa lipsesc de la facultate. exista slujbe la care sa ma pot duce doar in weekenduri? mentionez ca n-am experienta, n-am mai lucrat niciodata, deci m-as multumi cu aproape orice, cu conditia sa fiu libera in timpul saptamanii. sau macar sa fie un program de la 5-6, dupamiaza incolo.

bebe V., soarele si luna

#2098 2011-09-07 12:47:55

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Poti lucra ca promoter. La promotii se lucreaza mai mult in week-end. Si pe saptamana prinzi cateva zile, gen de miercuri sau de joi, dar din cate stiu incepe programul de la 15:00 sau 16:00. Depinde de promotie si firma.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#2099 2011-09-07 13:59:55

april sunset
Insomniac member

merci, toriana smile
si...mai exact, ce ar trebui sa fac ca promoter? am o oarecare idee, dar mai bine nu zic, ca o fi gresita si ma fac de ras lol

bebe V., soarele si luna

#2100 2011-09-07 14:11:04

yoyolina
Moderator

imparti pliante, mostre de produs, informezi potentialii clienti despre produsul promovat; in orice caz, e greu sa te apuci de meseria asta fara recomandari, ca mai nou e un cerc restrans; dar daca te ajuta fizicul si caracterul, ai o sansa-n plus smile

la tigari si bauturi se castiga cel mai bine, dar se si obtine postu' mai greu.

#2101 2011-09-07 14:13:39

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

N-ai vazut niciodata prin supermarket fete la rafturi care promoveaza anumite produse? Trebuie sa opresti consumatorii si sa le prezinti oferta. O sa primesti un speech de la firma, il inveti cat de cat, mai adaptezi pe unde trebuie si il repeti de zeci de ori pentru fiecare posibil client. Promoterii se mai ocupa si cu degustarile. Stai la un stand si ai grija sa tai mereu cascaval, salam etc. Lumea oricum o sa vina sa guste, trebuie sa le spui cat de bun e si ce pret extraordinar are.  lol

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#2102 2011-09-07 15:11:13

april sunset
Insomniac member

yoyolina a scris:

dar daca te ajuta fizicul si caracterul

mda...deci caut altceva lol am urat dintotdeauna sa ma tin dupa oameni, sa dau din gura ca o moara stricata. mi se pare foarte aiurea sa ma bag in sufletul omului si sa insist, desi vad clar ca nici nu se uita la mine si isi continua drumul ca si cum n-as exista. trecem peste faptul ca sunt scunda, slaba si arat de 15 ani lol deci nici fizicul nu e de partea mea

bebe V., soarele si luna

#2103 2011-09-07 15:18:49

yoyolina
Moderator

si pe mine ma dispera oamenii de genul ala... la naiba, promoterul ala e platit pt munca aia, de ce sa iti bati joc de el? eu tot timpul iau pliantul sau ce-or mai fi impartind, multumesc si-mi vad de drum tongue

poti incerca smile se plateste relativ ok... decat deloc, tot e ceva smile

#2104 2011-09-07 16:09:44

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

offtopic  pe aia cu pliante incep sa-i urasc... mi-l da si daca ii zic ca nu sunt interesata si oricum il arunc la primul cos de gunoi.. ei isi fac norma, eu ma gandesc la copacii taiati care ajung la gunoi..
si nu le suport pe cele care vin la masini si dau la baieti pliante cu reclame la masaj erotic..si sunt si eu in masina.. imi vine sa le  sm  intr-o zi sigur o injur pe una
cat despre cei din supermarket, am respect, e o munca destul de dificila sa convingi oamenii sa cumpere un alt produs decat ce cumpara de obicei si te pot stresa cu intrebari stupide uneori sau te pot enerva (clientii). am incercat si eu tipul asta de munca si m-am dus doar o zi, a doua nu mai rezistam..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2105 2011-09-07 18:51:49

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

@april sunset
Daca nu ai nevoie neaparata de job nu te stresa prea tare.
Mai bine cauta-ti ceva pe domeniul pe care faci facultatea, sau apropiat, sau macar ceva ce iti place sa faci.
Cauta un part time cu program flexibil astfel incat sa iti permita sa ajungi si la facultate si la job.E clar ca nu poti sa ai prezenta 100% la facultate, dar experienta cu serviciu o sa te ajute mult mai tarziu, pentru ca angajatorii se uita dupa experienta.
Esti in primul an de facultate?

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#2106 2011-09-08 11:49:05

april sunset
Insomniac member

si eu fac la fel, yoyo. le iau, multumesc si merg mai departe. n-as putea sa-i las cu mana intinsa. poate chiar o sa incerc. vorba ta, tot e ceva decat deloc.
dudu, am nevoie sa ma angajez undeva. numai pe facultate voi da anul asta 3200 lei. + ca maica-mea a inceput cu reprosurile si strigatul "iar vrei bani? ti-am mai dat, ce-ai facut cu ei?". trec anul 2 acum. iti dai seama ca as vrea sa lucrez in domeniu, dar singura oferta pe care o am acum e lucrul cu copiii cu deficiente. i-am vizitat, i-am urmarit...n-as putea sa fac asa ceva. deci deocamdata va trebui sa ma multumesc cu altceva. stiu ca am nevoie sa lucrez in domeniu inca de pe acum, dar pana una-alta, imi trebuie bani.

bebe V., soarele si luna

#2107 2011-09-08 18:57:31

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Atunci situatia se schimba.
Iti trebuie un job clar.Cauta ceva pe domeniu daca se poate, si nu incerca doar job sambata si duminica.E clar ca trebuie sa faci un compromis pe undeva.Eu in timpul facultatii am avut un job part-time si m-am inteles bine cu ambele.Nu am fost chiar la toate orele dar experienta de la job m-a ajutat mai mult decat facultatea.Daca vrei sa le faci pe ambele cat se poate de bine pune programul jobului part time astfel incat sa ajungi la facultate.Dar sa nu te astepti ca o sa fie ceva usor.La mine nu era.Erau zile cand plecam de la 9 de acasa, ma intorceam seara la 9, dormeam 1-2 ore si apoi faceam pentru facutlate proiecte pana la 3 dimineata...si a 2-a zi la 6:30 inpicioare si iar la facultate si iar o zi plina...
Nu stiu ce zic altii dar dim punctul meu de vedere experienta de la serviciu te ajuta mult mai mult decat facultatea.Facultatea e doar chieia care deschide usa..Pe CV-urile de pe bestjobs experienta profesionala este trecuta deasupra facultatii..deci asta spune multe din punctul meu de vedere.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#2108 2011-09-08 19:52:27

april sunset
Insomniac member

stiu ca nu o sa fie usor. am fost si sunt de parere ca cei care se tin de facultate si mai si lucreaza sunt superoameni. mereu am spus ca eu n-as fi capabila de asta, dar nu mai suport situatia.
sunt multi factori care imi stau in cale, unul din ei fiind legt de energia care-mi lipseste cu desavarsire. obosesc extrem de repede orice as face. dar imi pun bani deoparte pt vitamine, fac stoc si ma indop cu ele. chiar sunt dispusa sa fac aproape orice numai sa nu-i aud pe ai mei ca "m-au rasfatat".

legat de lucru pe domeniu. ce ar putea fi de facut in cabinetul unui psiholog? am o cunostinta la care as putea apela, dar sa stiu totusi daca ar avea ceva sa-mi ofere. pt ca altfel as pune-o in situatia neplacuta sa ma refuze si stiu ca ar uri chestia asta.

bebe V., soarele si luna

#2109 2011-09-09 13:03:54

april sunset
Insomniac member

am cautat oferte pe bestjobs de m-am saturat. am ales cateva domenii si am bifat prima data part-time weekend, apoi part-time 4 ore si part-time. n-am gasit nimic  supa toate sunt full-time. cel mai mult mi-ar placea, din ce am gasit pana acum, "servicii persoane". ar trebui sa fac curatenie in case, hale, hoteluri. zic "mi-ar placea" pt ca nu trebuie cine stie ce abilitati, iar mie imi place sa fac curatenie...poate mai mult decat e cazul chicot
iar ce mi s-a mai parut intersant: stilist canin lol nu e nevoie de experienta (desi daca o ai, cu atat mai bine) si indeplinesc cerintele lor. bine, daca ar veni o pitzi si m-ar pune sa-i vopsesc potaia roz sau stiu eu ce alte tampenii, as renunta in prima zi lol

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.