|
Nu esti logat.
Oferte de joburi-111#2091 2011-08-29 15:18:17
Re: Oferte de joburidaca ai spirit de convingere, cum te caracterizezi, cum faci fata unui esec, cate persoane cunosti, cate persoane care ar dori sa-si faca o asigurare cunosti, din astea; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2092 2011-08-29 15:31:43
Re: Oferte de joburiMersi frumos.Eu fusesem in Carrefour la galerie,era o fata care facea asigurari Casco,Rca,etc si o intrebasem dc mai se fac angajari si spunea ca da,sa-i las cv.E valabil si aici chestia cu persoanele?Adica tu ai vrut sa spui ca trebuie sa le aduc cunostinte care sunt interesate sa-si faca o asigurare,nu?Ma gandeam ca voi lucra intr-un mediu asemanator cu fata aia.In fine,voi vedea maine.Mers frumos inca odata! Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #2093 2011-08-29 15:33:00
Re: Oferte de joburibroker de asigurari e diferit de agent de asigurari Offline #2094 2011-08-29 15:40:32
Re: Oferte de joburieu am fost la bcr bpl acelasi kk; am picat testul cu "contactele", ca in rest m-am descurcat brici, si chiar mi-ar fi placut sa ma lase sa-mi pun fundu' pe-un scaun si sa astept sa vina lumea, si sa le explic tot tot, nu sa umblu eu de nebuna dupa ei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2095 2011-08-29 15:44:35
Re: Oferte de joburiFtelor, eu sunt studenta inTm la 2 facultati si as vrea ceva part time daca stiti. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#2096 2011-08-29 16:34:39
Re: Oferte de joburiCauta pe Bestjobs,Bizzo jobs,Ejobs Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #2097 2011-09-06 22:15:07
Re: Oferte de joburisi eu as vrea sa ma angajez din toamna, dar nu as vrea sa lipsesc de la facultate. exista slujbe la care sa ma pot duce doar in weekenduri? mentionez ca n-am experienta, n-am mai lucrat niciodata, deci m-as multumi cu aproape orice, cu conditia sa fiu libera in timpul saptamanii. sau macar sa fie un program de la 5-6, dupamiaza incolo. V., soarele si luna Offline #2098 2011-09-07 12:47:55
Re: Oferte de joburiPoti lucra ca promoter. La promotii se lucreaza mai mult in week-end. Si pe saptamana prinzi cateva zile, gen de miercuri sau de joi, dar din cate stiu incepe programul de la 15:00 sau 16:00. Depinde de promotie si firma. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #2099 2011-09-07 13:59:55
Re: Oferte de joburimerci, toriana V., soarele si luna Offline #2100 2011-09-07 14:11:04
Re: Oferte de joburiimparti pliante, mostre de produs, informezi potentialii clienti despre produsul promovat; in orice caz, e greu sa te apuci de meseria asta fara recomandari, ca mai nou e un cerc restrans; dar daca te ajuta fizicul si caracterul, ai o sansa-n plus daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2101 2011-09-07 14:13:39
Re: Oferte de joburiN-ai vazut niciodata prin supermarket fete la rafturi care promoveaza anumite produse? Trebuie sa opresti consumatorii si sa le prezinti oferta. O sa primesti un speech de la firma, il inveti cat de cat, mai adaptezi pe unde trebuie si il repeti de zeci de ori pentru fiecare posibil client. Promoterii se mai ocupa si cu degustarile. Stai la un stand si ai grija sa tai mereu cascaval, salam etc. Lumea oricum o sa vina sa guste, trebuie sa le spui cat de bun e si ce pret extraordinar are. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #2102 2011-09-07 15:11:13
Re: Oferte de joburi
mda...deci caut altceva am urat dintotdeauna sa ma tin dupa oameni, sa dau din gura ca o moara stricata. mi se pare foarte aiurea sa ma bag in sufletul omului si sa insist, desi vad clar ca nici nu se uita la mine si isi continua drumul ca si cum n-as exista. trecem peste faptul ca sunt scunda, slaba si arat de 15 ani deci nici fizicul nu e de partea mea V., soarele si luna Offline #2103 2011-09-07 15:18:49
Re: Oferte de joburisi pe mine ma dispera oamenii de genul ala... la naiba, promoterul ala e platit pt munca aia, de ce sa iti bati joc de el? eu tot timpul iau pliantul sau ce-or mai fi impartind, multumesc si-mi vad de drum daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2104 2011-09-07 16:09:44
Re: Oferte de joburi pe aia cu pliante incep sa-i urasc... mi-l da si daca ii zic ca nu sunt interesata si oricum il arunc la primul cos de gunoi.. ei isi fac norma, eu ma gandesc la copacii taiati care ajung la gunoi.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2105 2011-09-07 18:51:49
Re: Oferte de joburi@april sunset “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #2106 2011-09-08 11:49:05
Re: Oferte de joburisi eu fac la fel, yoyo. le iau, multumesc si merg mai departe. n-as putea sa-i las cu mana intinsa. poate chiar o sa incerc. vorba ta, tot e ceva decat deloc. V., soarele si luna Offline #2107 2011-09-08 18:57:31
Re: Oferte de joburiAtunci situatia se schimba. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #2108 2011-09-08 19:52:27
Re: Oferte de joburistiu ca nu o sa fie usor. am fost si sunt de parere ca cei care se tin de facultate si mai si lucreaza sunt superoameni. mereu am spus ca eu n-as fi capabila de asta, dar nu mai suport situatia. V., soarele si luna Offline #2109 2011-09-09 13:03:54
Re: Oferte de joburiam cautat oferte pe bestjobs de m-am saturat. am ales cateva domenii si am bifat prima data part-time weekend, apoi part-time 4 ore si part-time. n-am gasit nimic toate sunt full-time. cel mai mult mi-ar placea, din ce am gasit pana acum, "servicii persoane". ar trebui sa fac curatenie in case, hale, hoteluri. zic "mi-ar placea" pt ca nu trebuie cine stie ce abilitati, iar mie imi place sa fac curatenie...poate mai mult decat e cazul V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|