Oferte de joburi-49
- jucaria nimanui
- Full member
- De la: plec pe marte...
- Inregistrat: 2008-03-15
Re: Oferte de joburi
stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
green_fairy a scris:si eu vreau ceva pe 2 luni. sper sa gasesc ma apuc acu de cautat pe net si imi iau si un ziar. maryu la mall stii ceva de locuri libere?
daca o sa aud ceva iti spun
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Buna ziua,
Cautam pe acest grup participanti sau participante pentru proiecte de cercetare de piata (focus grupuri online sau offline - la sediul companiilor, interviuri in profunzime) pentru proiectele noastre actuale sau viitoare.
Momentan desfasuram un focus grup auto remunerat cu 150 RON/participant. Primele conditii sunt: posesor auto Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Opel, Peugeot sau Skoda, sedan sau hatchback, marca Aveo, Fiesta, Corsa, 206, 207, Fabia, Albea sau Accent, cumparat nou intre ian. 2007 si dec. 2008, varsta intre 25-35 ani sau 40-50 ani.
Pentru celelalte proiecte cautam persoane cat mai diferite, asa ca nu conteaza varsta, nivelul venitului, orasul, etc.
Beneficiile pentru fiecare proiect sunt cele oferite de companii: bani sau bonuri cadou. Pentru ca valoarea acestora difera de la o companie la alta, oferta pentru fiecare proiect in parte o veti afla in momentul selectarii (pe baza profilului creat) pentru proiectul respectiv .Pe http://www.focusMe. ro aveti si alte motive pentru care merita sa va inscrieti in comunitatea noastra.
Pentru a va inscrie trebuie sa va creati un profil socio-demografic pe siteul nostru: http://www.focusme. ro/index. php/inregistreaz a-te-in-comunita tea-focusMe. html (inregistrarea dureaza aproximativ 3 minute).
Pentru alte proiecte te asteptam pe focusMe.ro
Cu stima, Daniel Trifu projects coordinator www.focusMe. ro - servicii de cercetare de marketing online | focus grupuri online gratis
Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-07-22 00:05:19)
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- alina_alina
- Hero member
- Inregistrat: 2008-08-03
^si a facut cineva cont la ei?e profitabil oare?
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
eu am mai fost la o gramada de focus-grupuri d-astea . Imi fac cont Faci parte dintr-o discutie pe o anumita tema, tine 2 ore si dup-aia primesti bonuri sau cadouri de anumita valoare
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- pink_martini
- Hero member
- Site
Gata! Mi-am facut acum doar trebuie sa astept
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Descrierea postului
? Vei contribui la sustinerea activitatii noastre si ne vom dezvolta impreuna. Astfel, te vei implica activ in toate proiectele pe care le desfasuram pentru clientii nostri:
- recrutare si selectie (de la job description si pana la sustinerea interviurilor de selectie);
- evaluare profesionala;
- analiza posturilor si intocmirea fiselor de post ;
- analiza climatului organizational, etc.
? Vei mentine relatia cu clientii pentru a oferi feed-bak pe parcursul derularii proiectelor;
? Vei promova serviciile noastre si, ocazional, vei contacta noi potentiali clienti in vederea dezvoltarii portofoliului existent;
? Vom gandi impreuna noi solutii in Resurse Umane pe care sa le ofertam pe piata
Cerinte
? Esti pasionat de Resurse Umane?
? Vorbesti fluent Engleza?
? Esti absolvent(a) de studii superioare si ai un master in Resurse Umane sau Psihologia Muncii (finalizat sau in curs)?
? Ai minim 6 luni experienta in Resurse Umane (chiar voluntariat sau practica) si doresti o cariera in aceasta directie?
? Stii sa lucrezi in Word (avansat), Excel (mediu) si Acces (avansat)?
Daca detii toate cele mai sus enumerate si, in plus, esti entuziast(a) , cu excelente abilitati de comunicare si mereu creativ(a) in gasirea de solutii, atunci ne-am gasit COLEGUL IDEAL
Bonusuri
? Pachet salarial competitiv;
? Locatie centrala si accesibila (Piata Victoriei- langa Guvern);
? Mediu de lucru placut si conditii avantajoase de lucru ;
? Ti se va oferi sprijinul de care ai nevoie, vei fi ascultat si opiniile tale vor conta.
Crezi ca acest job este pentru tine? Trimite CV-ul tau, pana la data de 5 septembrie 2009, prin intermediul site-ului www.valdivia. ro (sectiunea Depunere CV) si specifica postul pentru care ai aplicat!
Pentru informatii suplimentare, contacteaza- ne telefonic: 021/312 60 69 sau prin e-mail: resurseumane@ valdivia. ro
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- pink_martini
- Hero member
- Site
Acces avansat ? brrr
- madadrs
- Banat
- Inregistrat: 2009-07-05
- pink_martini
- Hero member
- Site
huh ?
- Vasilescu Lavinia
- New member
- Inregistrat: 2009-04-16
ce ziceti de un job online? Se completeaza chestionare online.Aproape toate chestionarele sunt platite cu 5 lei.La 100 lei adunati se primesc banii prin mandat postal.Poti face pe luna maxim 200 lei. Pentru invitatie trimite un mail pe adresa vasilescu_lavinia@yahoo.com
- Vasilescu Lavinia
- New member
- Inregistrat: 2009-04-16
sau de avon? Nu este deloc greu... Tot ce trebuie sa faci este sa dai o copie de buletin si astfel te inscriinu conteaza varsta,poti lua copia mamei sau a altcuiva. Nu vei fi dezamagit de rezultate...produsele avon sunt fff cunoscute si utilizate. Primesti discount in functie de comanda intre 15-30%: -pt o comanda de 110 ai 15% discount -pt o comanda de 270 ai discount 20% -pt o comanda de 390 ai discount 25% -peste 550 ai discount 30% Se primesc aproape lunar cadouri. Cand te inscrii beneficieri de un program timp de 4 luni in care poti castiga cadouri: -luna 1:la o comanda de 130 primesti o agenda -luna 2:la o comanda de 170 primesti perle bronzate cadou -luna 3:la o comanda de 210 primesti parfumul little black dress cadou -luna 4:la o comanda de 270 primesti un ceas cadou Deasemenea ti se ofera o mini-brosurica cu produse mai ieftine decat in catalog numai pentru tine si familia ta. Ce zici?Suna interesant? Vrei sa stii mai multe sau sa te inscrii? Contacteaza-ma pe id-ul vasilescu_lavinia sau la nr de telefon 0720304076
- model_wannabe
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-25
ce salariu pot cere pt assistant manager, in bucuresti? nu am experienta, dar nici postul nu o cere. am terminat facultatea vara asta
firma este micuta, maxim 20angajati, capital strain.
- lizz
- New member
- Inregistrat: 2006-11-13
eu zic ca maxim 14-15 milioane. am aplicat mai demult la un job de asistent manager pt o firma mai mare asa si salariul era de 15 mil in mana, si era una mare, 13 mil cred ca e f decent pt sakariu asistent manager firma mica, acum depinde si fisa postului, dar 13 it's ok
- Rebecca22
- Membru
- Inregistrat: 2009-07-10
Buna lavinia. Ma intereseaza jobul online cu chestionarele. imi poti da mai multe detalii, eventual pe adresa mea d mail. multu'
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
Vasilescu Lavinia a scris:ce ziceti de un job online? Se completeaza chestionare online.Aproape toate chestionarele sunt platite cu 5 lei.La 100 lei adunati se primesc banii prin mandat postal.Poti face pe luna maxim 200 lei. Pentru invitatie trimite un mail pe adresa vasilescu_lavinia@yahoo.com
..mai multe informatii, te rugam? un mail cu detalii?
when the pomp lights up,you shoot.
- crisu_85
- Full member
- Inregistrat: 2006-07-24
Eu am aplicat pe ejobs acum o luna si am primit o invitatie. Nu am raspuns decat la un studiu, unde mi-au dat 5 Ron, altele nu au mai existat. Stiu ca pentru fiecare membru care accepta invitatia primesti 1 leu. Cam greu sa ajungi la acea suma de 100 ron. Astia de care vb eu se numesc e-sondaje. Bfta si la cat mai multi invitati.
Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broaste…
- lizz
- New member
- Inregistrat: 2006-11-13
model_wannabe a scris:ms mult
cu multa placere
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|