homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oferte de joburi-54

#1008 2009-09-30 18:16:23

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: Oferte de joburi

ba, vreau si eu un job part-time.. ceva receptionera, secretara.. sa stau degeaba sa vb la tel toata ziua lol da` pe net nu gas mare lucru... unde sa caut? hmm

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1009 2009-09-30 18:29:51

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pe vreo 4, 5 posturi de vanzator anvelope/ accesorii auto au depus cv-uri vreo 100 de persoane si mama era uimita ca un tip cu facultate si master a zis ca el e dispus sa se angajeze pe postul asta de maine neutral

#1010 2009-09-30 18:42:16

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

guess a scris:

ba, vreau si eu un job part-time.. ceva receptionera, secretara.. sa stau degeaba sa vb la tel toata ziua lol da` pe net nu gas mare lucru... unde sa caut? hmm

tu crezi ca VEI STA DEGEABA???? te inseli.... smile

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1011 2009-09-30 18:44:17

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

sper sa nu iau warn pt postare multipla....
stie cineva cat iau in mana daca pe cartea de munca am 1600 ron ??? si un copil de 5 ani la deducere impozit ?

#1012 2009-09-30 19:01:45

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu stiu ca ti se scad 3 mil , deci 13 mil ar veni. Insa partea cu impozitul nu cunosc.
Sper sa nu gresesc

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#1013 2009-09-30 19:38:50

blackberry
Insomniac member

wild_wind a scris:

guess a scris:

tu crezi ca VEI STA DEGEABA???? te inseli.... smile

da ce fac, ma duc la sapa?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1014 2009-09-30 20:55:08

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

guess, rotfl rotfl ce-ar mai fi sa si prasesti in sera directorului, cand dai un telefon, cand prasesti o patlagica rotfl

#1015 2009-09-30 21:54:07

blackberry
Insomniac member

ar fi ceva rotfl rotfl rotfl2

#1016 2009-09-30 22:16:47

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

ioana n-are nevoie si de fete, absolvente de facultate?! lol

#1017 2009-09-30 22:23:48

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

bai, caut si eu un part time in ploiesti. mama masii de criza sad  kapitulation

when the pomp lights up,you shoot.

#1018 2009-09-30 22:25:29

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

si eu part time in Brasov  kapitulation  kapitulation

They can because they think they can.

#1019 2009-09-30 22:35:54

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nu e adevarat pink_martini..se scade un procent..de exemplu la un salariu de 2700 roni in mana iei 1900..eu la 1127 iau in mana 830..nuj exact cat la suta depinde si de grila de salarii..dar la faza cu copilul nu stiu..

Sa nu te astepti sa te salut!

#1020 2009-09-30 23:41:00

mire_la
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

aam fost la un interviu pentru promoter..4 lei pe ora?sunt aia cu capul sau asa se plateste?

#1021 2009-09-30 23:42:53

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

mire_la a scris:

aam fost la un interviu pentru promoter..4 lei pe ora?sunt aia cu capul sau asa se plateste?

e foarte putin 4 lei pe ora.. 6-7 lei se platesc in carrefour de exemplu, minim.

Dragostea nu se stă, se face.

#1022 2009-09-30 23:45:11

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

claudia in jur de 1400 ..ca ai un copil in intretinere

..be the best ...fuck the rest smile))

#1023 2009-10-01 14:22:52

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Companie multinationala, important jucator  pe piata in care activeaza, este in cautarea omului potrivit pentru  postul de ASISTENT MANAGER- cu engleza avansat (locatia postului: Bucuresti)

Valdivia Recruitment ( www.valdivia. ro ) este partenerul in recrutare al companiei mai sus mentionate.

Principalele OBIECTIVE ale postului:

- Executa activitati de receptie- secretariat si asistent manager, acordand suport pentru departamantele: administrativ, logistica, vanzari.

SARCINI si RESPONSABILITATI:

-                Primeste, inregistreaza si distribuie corespondenta, pastrand cu strictete confidentialitate;

-                Preia si directioneaza apelurile telefonice (daca persoanele solicitate nu sunt  disponibile, preia in scris mesajele si le transmite catre acestea );

-                Realizeaza receptia clientilor, furnizorilor, oaspetilor (la primul contact cu firma, le asigura protocol);

-                Organizeaza si gestioneaza agenda managerului general (intalniri de afaceri, sedinte, prezentari, etc.), monitorizeaza calendarul evenimentelor relevante pentru managerul general si aminteste acestuia  termenele apropriate, evitand suprapunerile;

-                Gestioneaza mapa cu documentele care trebuie avizate de managerul general (primeste documetele, le organizeaza in mapa, le ofera spre avizare si le redistribuie) ;

-                Gestioneaza baza de date cu clienti si furnizori (realizeaza modificari ori de ori este necesar)

-                Redacteaza diverse documente, la solicitarea managerului general si/sau a celorlalate departamente,  trimite fax-uri si scaneaza diverse documente, realizeaza rezervari-hotel, avion, restaurante, etc.;

-                Realizeaza, ocazional, diverse traduceri din si in engleza: e-mail-uri, prezentari, materiale publicitare, etc. (documente de interes general, fara limbaj tehnic sau de specialitate) ;

-                Realizeaza receptia marfii si o preda gestionarilor, intocmind actele aferente receptiei si predarii  pe care le preda departamentului Contabilitate;

-                Preda  livrabilele catre clienti, la receptie,  si  actele aferente livrarii;

-                Distribuie, in timp util, comenzile catre departamentele vizate;

-                Intocmeste si actualizeaza Fise de client ?date de identificare ale clientului;

-                Updadateaza si tine evidenta Contractelor cadru ale firmei cu Clientii;

-                Tine Registrul de evidenta  ?intrari ?iesiri" al companiei ;

-                Tine evidenta pontajelor (concedii medicale, de odihna, etc.) si o preda catre departamentul Contabilitate;

-                Centralizeaza necesarul de birotica si alte achizitii;

-                Sa invete WIZCOUNT pentru realiarea de facturi, bugete, avize de expeditie , note de intrare ?receptie , comenzi aprovizionare, rapoarte de gestiune, etc.

-                Sa invete foarte bine fluxul tehnologic de productie pentru a intelege activitatea companiei in perspectiva realizarii  de oferte si bugete;

CE SE ASTEAPTA DE LA TINE?
Ca sa fii acceptat si sa avansezi in  echipa clientului nostru ai nevoie, CUMULAT, de:

APTITUDINI/CUNOSTIN TE, ABILITATI SI TRASATURI PERSONALE:

- Limba ENGLEZA- nivel avansat (scris-vorbit) ;

- Operare PC: Word- nivel avansat, Excel, Power Point si Outlook- nivel mediu;

- Disponibilitate de invatare, in cadrul companiei, a programului WIZCOUNT!!

- Foarte bune abilitati de organizare, comunicare si inter-relationare;

- Gandire logica, atentie distributiva, receptivitate si viteza de reactie;

- Orientare spre rezultate (bun finalizator! ) si spre dezvoltare (atat a companiei cat si personala).

- Personalitate energica, entuziasta, vesela, usor adaptabila;

- Rezistenta la lucrul sub presiune/stres, intr-un mediu dinamic si competitiv;

- Constituie avantaj cunostintele de Vanzari, Customer Care, Contabilitate primara;

- Constituie avantaj permisul de conducere (categ. B).

ATITUDINE:

- Reala dorinta de invatare si dezvoltare (afirmare/promovare in companie);

- Atitudine proactiva, pozitiva, implicare in munca depusa si initiativa;

- Autodeterminare, amabilitate (a veni in intampinare) - prezenta placuta;

- Disponibilitate de a lucra peste program, cand compania are nevoie.

EDUCATIE SI EXPERIENTA:

- Experienta intr-un post cu sarcini similare (minim 6 luni);

- Studiile superioare (de preferinta economice sau tehnice), in curs sau finalizate- constituie avantaj.

BENEFICII:

-    Salariul: 1500 RON net (motivant sau nu, tu decizi!);

-    Renegociere salariala dupa primele 3 luni de activitate: cresterea salariala se face doar pe baza de rezultate, implicare in munca si  potential de sustinere reala a activitatii companiei;

-    Daca exista vointa ta, exista si posibilitatea de dezvoltare si avansare intr-o firma multinationala (politica firmei are la baza promovarea interna).

Noi ti-am prezentat cat mai realist postul. Esti pregatit sa accepti aceasta provocare?

Fii onest/a cu tine insuti/insati si, doar daca esti sigur, trimite CV-ul tau!

Valdivia Recruitment garanteaza maxima seriozitate in procesul de selectie!

Obs.:  Trimite candidatura ta pe adresa: resurseumane@ valdivia. ro pana pe 10 octombrie 2009 .

Doar candidatii care corespund profilului vor fi contactati.

Daca doriti sa ne contactati, ne gasiti si la tel. 021/312 60 96.

Daca nu corespundeti profilului solicitat pentru acest post si doriti sa intrati, totusi, in baza noastra de date, depuneti CV-ul dvs. pe site-ul nostru, accesand urmatorul link: http://www.valdivia .ro/depunere_ cv.html

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1024 2009-10-01 14:35:15

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ce super trebuie sa fie jobul asta

#1025 2009-10-01 18:10:25

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Ceva prin constanta , stie cineva ? cesafac

#1026 2009-10-01 21:20:39

alexi
Full member
Inregistrat: 2007-03-13
Site

a facut cineva chestionare pt eurodata management? stiu ca se plateste in functie de chestionare. dar cam cate studii sunt p luna?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.