homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oferte de joburi-83

#1559 2010-06-26 11:12:48

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Oferte de joburi

bv deliria.mult spor

#1560 2010-06-26 20:10:04

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Zeci de cv-uri am pus peste tot ...si nimic ..ce naiba ..m-am saturat acasa ...vreau un job ..

..be the best ...fuck the rest smile))

#1561 2010-06-26 21:54:06

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

you and me ai vazut joburile de pe litoral care le-am postat?
.parca tu cautai pe litoral

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-06-26 21:54:21)

#1562 2010-06-27 20:25:44

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Firma : YOUR ALLROUND PARTNER

Descriere firma:
Incepand cu anul 2000, YARP Consultancy se specializeaza in recrutarea si selectia de personal pentru Uniunea Europeana. Spre deosebire de alte companii, noi recrutam si selectam persoane pentru propriile noastre afaceri deci nu depindem de comisioane. In plus, YARP se ingrijeste de aproape tot - de la a oferi de lucru pana la a asigura cazarea pentru personalul nostru.

Dispunem de o gama larga de locuri vacante in diverse domenii, de la munca de productie la responsabilitati manageriale.

Personalul este cazat de YARP, conform standardelor olandeze. Acest lucru inseamna pe de o parte ca in locuintele noastre e cazat un numar rezonabil de persoane si pe de alta parte ca locuintele sunt dotate cu tot confortul, inclusiv internet, televizor, frigider, masina de spalat, asternuturi, etc.

De asemenea, asiguram transportul la si de la locul de munca cu propriile noastre mijloace de transport. 24 de ore din 24 exista o persoana de contact disponibila atat pentru intrebarile pe care le-ati putea avea, cat si pentru a va ajuta ca lucrurile sa fie cat de placute posibil pentru dumnevoastra in mediul de lucru si in cel privat. Daca va place aceasta provocare, de a lucra in mod 100% legal pentru compania noastra din Olanda, nu ezitati si contactati-ne sau trimiteti-ne un cv online.
Tipul ofertei: Full time
Oras(e): Bacau Botosani Iasi Piatra Neamt Suceava
Domeniii: Resurse Umane Vanzari
Data introducerii: 19-06-2010

Cerinte:
Your Allround Partner BV este o companie de recrutare si consultanta in resurse umane, ce activeaza pe piata inca din anul 2000. Compania are activitate in domenii precum: agricultura, productie, servicii de curatenie, recrutand personal pentru constructii, hoteluri, restaurante. In plus, Your Allround Partner este implicata in proiecte complexe de constructie de sere in intreaga lume.
De cativa ani, compania lucreaza cu muncitori din tarile est-europene (Polonia, Ungaria), iar deschiderea granitelor Olandei pentru romani, oferind acestora oportunitatea de a lucra legal, expune Your Allround Partner ocazia de a colabora cu personal din Romania si a le propune contracte legale in Olanda.
Datorita profesionalismului si manierei in care activeaza, compania a reusit sa multumeasca pe deplin partenerii sai, oferind forta de munca conform cerintelor si necesitatilor lor specifice.
Noi operam diferit fata de alte companii de profil, cea mai mare diferenta derivand din faptul ca toti muncitorii nostri au contracte legale cu Your Allround Partner, sunt platiti de catre noi, au posibilitatea de a obtine habitat oferit de catre companie, in cele mai bune conditii, beneficiind in acelasi timp de transport la si de la locul de munca.
Your Allround Partner nu ia comision, ci face contracte cu firmele care solicita muncitori, platind pentru serviciile oferite. Suntem de parere ca nu este drept sa cerem bani oamenilor in cautare de loc de munca, ci sa ii ajutam sa il obtina, spre beneficiul mutual. Rasplata noastra cea mai mare este respectul, increderea si aprecierea ca am facut o treaba buna.
Pentru ca in viitor dorim sa lucram cu romani, cautam o persoana de cetatenie romana care va fi trainuita pentru a fi persoana de legatura a romanilor care vor munci pe viitor in Olanda. Persoana in functie va invata aspecte de management si comerciale, pentru a fi capabila sa administreze singura recrutarea viitorilor angajati.
Ne satisface in acest sens dorinta si motivarea de a invata si de a se forma dupa stilul in care se fac afacerile in cadrul companiei noastre, mult mai mult decat experienta.

- Persoana puternic motivata (experienta nu este necesara)
- Cunostinte operare calculator (pachetul MS Office)
- Comunicativa in limba engleza sau germana
- Disponibilitate pentru relocare si munca in Olanda
- Excelente abilitati de comunicare
- Personalitate informala
- Disponibila pentru a lucra dupa un program flexibil

Responsabilitati:
- Ofera suport in comunicarea cu personalul angajat
- Crearea anunturilor pentru diferite oferte de angajare
- Formarea echipei ce va functiona la biroul din Romania, coordonarea biroului din Romania, fiind totodata si liderul de la distanta al companiei nou-infiintate in Romania
- Recrutare si selectie de personal
- Administrarea biroului din Olanda
- Programarea si participarea la intalnirile de afaceri din Olanda si strainatate cu partenerii actuali sau cu cei potentiali
- Reprezentarea companiei in relatia cu angajatii si partenerii de afaceri
- Tinerea evidentei corespondentei si pastrarea datei de baze la zi

Bonusuri:
- Salariul de inceput 1300 Euro
- Apartament mobilat pentru o singura persoana (cei care doresc sa emigreze impreuna cu familia sau alte persoane se obliga a-si gasi singuri acomodare, in acest caz, salariul fiind de 1650 Euro, brut)
- 5 zile de concediu platit o data la 10 saptamani (inclusiv bilete de avion Olanda-Romania-Olanda)
- Posibilitatea invatarii limbii olandeze

IMPORTANT: ACEST JOB ESTE PENTRU OLANDA, VA RUGAM NU APLICATI DACA NU DORITI SA LUCRATI IN STRAINATATE

Trimeti CV insotit de fotografie la adresa de email RICHARD@YOURALLROUNDPARTNER.NL.

Din considerente de distanta primul interviu se va tine online cu webcam deoarece angajatorul doreste sa vada persoana care aspira la acest job..

Mai multe detalii la YAHOO ID YARP_RICHARD

Candidatii selectati vor avea un interviu personal in Romania cu delagatul nostru HR, urmand ca interviul final sa se desfasoare in Olanda, o perioada de 3 zile la sediul companiei pentru a face cunostinta cu echipa si pentru a fi testat prin intermediul unui proiect HR. Costurile calatoriei sunt suportate de catre companie cu respectarea unor conditii care vor fi aflate la interviu.

Cei interesati a avea o intalnire personala sunt poftiti la sediul din Olanda, la adresa de mai jos:

Your Allround Partner Consultancy
Ambachtstraat 6C
2671 CN Naaldwijk ( The Netherlands )
Registratated under nr: 27253255
www.yourallroundpartner.nl
www.yarpjobs.eu
EMAIL: richard@yourallroundpartner.nl

Experienta minima : 3-5 ani

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#1563 2010-06-27 23:03:17

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

foarte tare jobul, dar pana la urma e nevoie sau nu de experienta?

when the pomp lights up,you shoot.

Publicitate

loading...

#1564 2010-06-27 23:55:50

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

pai si scrie ca trebuie experienta..si oricum dupa cerinte, cam pare ca trebuie un om cu experienta.

#1565 2010-06-28 13:33:59

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

buna am nevoie de fete dragutze si serioase pt o degustare la vinuri in locatiile: Crf Unirii, Real Vitan si Policolor, Cora Berceni, Selgros Baneasa si Metro Baneasa. se lucreaza incepand de vineri timp de 5 weekenduri. (2-4 iulie, 9-11iulie, 23-25 iulie, 29-1 aug si 13-15 aug). Vineri 15-21, sambata 10-14, duminica 11-17. se plateste cu 6 lei pe ora. fetele interesate buzz me. pls da mai departe   id : alexa.highlevel

#1566 2010-06-28 14:33:18

lala20
Hero member

alexa123 a scris:

foarte tare jobul, dar pana la urma e nevoie sau nu de experienta?

Scrie că nu este nevoie de experienţă pt. că cică ar asigura ei trainingurile necesare and stuff. Oricum, e un super job.

In the eye of the storm

#1567 2010-06-28 14:39:11

annabel
Diamond member

si de ce scrie experienta minima 3-5 ani?

#1568 2010-06-28 14:46:47

lala20
Hero member

Probabil cei cu o oarecare experienţă ar avea un plus, dar nu cred că e chiar un criteriu hotăr?tor pt. că mai sus scrie că experienţa nu e necesară. Na... nu ştiu ce să zic :-?.

In the eye of the storm

#1569 2010-06-28 16:30:30

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am nevoie urgent de o fata pe selgros baneasa pt o degustare. se lucreaza 5 weekenduri v 15-19 si s si d 10-14. se plateste 6 lei pe ora pls da mai departe
id: alexa.highlevel

expect the worst , hope for the best!

#1570 2010-06-28 23:03:15

twiggy
New member
Inregistrat: 2010-06-27

fetele v-ati angajat?!

“Your heart is my piñata.”

#1571 2010-06-29 00:44:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ce parere aveti de job-ul asta?  m-au sunat pt interviu si nu stiu ce sa fac hmm
Descrierea firmei:

Companie de recrutare si training.Recrutam , selectam si pregatim cei mai buni profesionisti pentru colaboratorii nostrii.Daca noi nu avem solutii, nimeni nu are.

Descrierea postului:

- promovarea si vanzarea prin telefon a pachetelor de servicii ale companiei
- cresterea vanzarilor si a numarului de clienti
- contactarea potentialilor clienti
- negocierea si incheierea de contracte
- crearea si dezvoltarea portofoliului de clienti si a bazei de date in privinta acestora,
- derularea activitatii conform politicii companiei,
- utilizarea la maximum a oportunitatilor existente

Cerinte:

- excelente abilitati de comunicare negociere, spirit persuasiv
- experienta pe un post similar reprezinta un avantaj (vanzare directa, asistenta la vanzare)
- realizarea obiectivelor de vanzari lunare
- capacitate de analiza si sinteza,
- orientare spre client
- putere de convingere, tenacitate
- capacitate de a se integra rapid in echipa
- seriozitate si dorinta de afirmare
- persoana dinamica si optimista

Oferta (bonusuri, beneficii):

- salariu competitiv corelat cu performantele personale
- mediu de lucru profesional
- bonus pentru indeplinirea targetului sau rezultate deosebite
- training si suport continuu
- sanse reale de promovare

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1572 2010-06-29 00:58:30

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

daca ai putea ajunge direct la sursa, fara sa treci prin firma de HR ar fi mai bn. jobul suna bn. vanzari directe (mrk direct)... e challenging

#1573 2010-06-29 10:19:17

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

carmen depinde cum esti tu ..eu de exemplu,sunt incapabila sa lucrez in vanzari,desi in asta am lucrat o mare perioada de timp..eram la limita targetului..nu imi place sa insist daca vad ca omul nu vrea...dar daca stii sa invalui si etc e ok

Sa nu te astepti sa te salut!

#1574 2010-06-29 17:12:11

carmen_21
Insomniac member

mi-am gasit promotie big_smile pana la urma n am mai mers la interviu ala
sper sa ma descurc si sa nu ma plictisesc

#1575 2010-06-29 17:20:41

annabel
Diamond member

spor carmen

#1576 2010-06-29 18:19:55

mayana
New member
Inregistrat: 2010-06-12

fetelor am mai primit un mass dar acum e vb pt orasul constanta, poate va intereseaza:

Am nevoie urgent de o fata foarte serioasa, cu experienta in promotii, pentru o degustare la Delaco, toata luna iulie, cu posibilitate de prelungire si pe august in orasul CONSTANTA. Program joi-duminica  J: 16-20, V: 14-20, S: 10-18, D: 10-14;  5 weekenduri in iulie, pe magazinul MEGA IMAGE.  Plata: 7 ron/h. Astept mail pe air_promo@yahoo.com cu CV si POZE pt cele interesate, si revin eu cu detalii amanuntite. Multumesc!

#1577 2010-06-29 21:32:43

carmen_21
Insomniac member

la delaco (bucuresti) ma duc si eu tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.