Oferte de joburi-86
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
Re: Oferte de joburi
hmm.. cam aiurea ca nu scrie nimic in mail. ce post e?
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
consultant vanzari. eu banuiesc ca asta este: Descrierea firmei: Comert electronic Descrierea postului: Astept CV-ul tau la bani.inplus@yahoo.com daca doresti: - un venit suplimentar a carui valoare depinde doar de cat de mult vrei sa te implici - propria afacere cu investitii initiale minime (sub 300 lei) - mai mult timp liber - dezvoltare personala - posibilitatea de a-i ajuta pe cei apropiati si pe cei care au nevoie - sa cunosti oameni noi - sa ai acces la produse ecologice, de cea mai buna calitate si de cea mai mare diversitate, produse de top mondial Cerinte: - educabilitate - perseverenta - dorinta de a-ti indeplini aspiratiile personale Oferta (bonusuri, beneficii): - sprijinul unei intregi echipe de experti care-si doresc ca TU sa ai succes - traininguri gratuite - acces la un program de pregatire lunar
si din ce inteleg eu, salariul este tot din comisioane...deci pas
iubesc si sunt iubita
- maryahs
- Insomniac member
oare e prea deplasat daca intreb de la ce firma e?
iubesc si sunt iubita
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
vezi daca nu e o semnatura a persoanei care ti-a scris, undeva in josul mailului, ar trebui sa fie un nume si o functie daca nu sunt, da, da-le mail si intreaba-i.. dar mie mi se pare tot strict pe comision, fara salariu fix, te pun sa vinzi niste produse si iti iei procent
- maryahs
- Insomniac member
scrie doar numele celei care mi-a trimis mail si functia de consultant marketing, atat. pana la urma cred ca nu mai mai duc deloc si gata. astept sa vad daca ma cauta si altii la care am trimis cv-uri
iubesc si sunt iubita
- twiggy
- New member
- Inregistrat: 2010-06-27
Fetele am fost la un interviu la S.C. Ruby - Food Co. Impex S.R.L. ptr jobul de ospatar!O mare hotie!In contract scrie ca ai avea salariul de 360 ron si in mana cica zicea tipa ca ai 100 ron:)) dar defapt nu ii primesti nici pe aia deoarece trebuie sa platesti tu nush ce, care costa 300 ron(si dai in fiecare luna cate 100 ron),n-am inteles prea bine ce,si uniforma trebuie sa o platesc tot eu! Si programul este o zi da,una nu,de dimineata de la 8:30 la 24 seara si daca e mizerie in restaurant stai si mai mult sa faci curat si nu ai transport asigurat!Deci te bazezi pe tipsurile alea!Mie mi se pare o mare PORCARIE!!
“Your heart is my piñata.”
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
uau....trist, romania..
when the pomp lights up,you shoot.
- addicted
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-12
twiggy a scris:Fetele am fost la un interviu la S.C. Ruby - Food Co. Impex S.R.L. ptr jobul de ospatar!O mare hotie!In contract scrie ca ai avea salariul de 360 ron si in mana cica zicea tipa ca ai 100 ron:)) dar defapt nu ii primesti nici pe aia deoarece trebuie sa platesti tu nush ce, care costa 300 ron(si dai in fiecare luna cate 100 ron),n-am inteles prea bine ce,si uniforma trebuie sa o platesc tot eu! Si programul este o zi da,una nu,de dimineata de la 8:30 la 24 seara si daca e mizerie in restaurant stai si mai mult sa faci curat si nu ai transport asigurat!Deci te bazezi pe tipsurile alea!Mie mi se pare o mare PORCARIE!!
Doamne Fereste!!! Bai, astia pe fata te fraiesc. O chestie aiurea a patit si-o prietena de-a mea cu Meli Melo din/in Iasi ,400lei ani in mana + target ( daca !) pana la 800 .. Full time, o sapt. de luni pana vineri, o sapt.de luni pana duminica si i s-a spus la interviu ca daca ceva se fura nu plateste ea ,ca mai tarziu sa afle de la o tipa care a lucrat acolo ca de fapt platesti si ca se intarzie mereu cu plata. Acum cat e totul de adevarat nu stiu insa situatia e oricum trista la noi!
Ultima oara a fost editat de addicted (2010-07-01 22:39:23)
웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind.
- twiggy
- New member
La noi in tara daca ai putea sa muncesti gratis e perfect! Peste tot e hotie,ce naiba?!
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
twiggy a scris:La noi in tara daca ai putea sa muncesti gratis e perfect! Peste tot e hotie,ce naiba?!
DA
- alexa123
- Hero member
motiv pt care singura scapare e plecatul in strainatate. Trist, la 20 de ani, cand ti-e lumea mai draga, sa te dezlipesti de parinti si prieteni ca sa muncesti, sa faci faci. Tara de kkt.
- twiggy
- New member
Mai free cred ca te inseli,fara suparare,dar da,tara e de kkt si la fel si cei care o conduc,cred ca toata lumea vede ca nu poti face mai nimic aici,nu poti sa-ti urmezi nici visul mai ales daca esti vreun amarat,iti baga altii intentionat "bete in roata" cum se spune!In ultimul timp e chiar mai jalnica tara asta decat a fost vreodata!Aici trebuie sa muncesti de 3 ori mai mult decat ai munci in afara pentru a avea o cariera,o slujba decenta!Nu are rost sa vb despre asta pe topicul asta! Eu incep sa dau telefoane sa vad pe unde as mai putea sa ma angajez ca m-am saturat sa stau acasa dar si sa merg la atatea interviuri si nimic!!!
- twiggy
- New member
free a scris:Am destulă experienţă cu oamenii ?nc?t să mă ?nşel chiar at?t de tare. Oamenii de obicei sunt leneşi şi neinformaţi. Sunt dezbinaţi. De c?te ori am văzut oameni căz?nd pe stradă neajutaţi de nimeni? De c?te ori v-aţi luat bătaie ?n stradă şi nu va ajutat nimeni?
Are rost să vorbim despre topicul ăsta. Spre exemplu eu am scris mai sus că ofer un job de scris articole şi nimeni nu mă bagă ?n seamă. Ai putea lucra de acasă scriind articole ?n limba engleză, dar deh, nu ?ţi propun nimic. Doar că uneori oamenii au oportunităţi fix ?n faţa lor, dar nu pun m?na să le ia.
Da,dar nu toti oamenii sunt asa,sunt multi care incearca sa faca ceva cu viata lor dar nu prea au oportunitati!Eu una nu stiu perfect engleza ca altfel m-as baga sa scriu articole in schimb am luat legatura cu cineva sa scriu articole in romana,dar nu am mai primit niciun raspuns dupa ce imi daduse cateva detalii!Poate ca stii tu ce vorbesti dar si eu stiu ce vorbesc!Fiecare cu parerea lui acum!
- alexa123
- Hero member
free, pot sa te intreb cu ce te ocupi?
- kei
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-05
free a scris:Am destulă experienţă cu oamenii ?nc?t să mă ?nşel chiar at?t de tare. Oamenii de obicei sunt leneşi şi neinformaţi. Sunt dezbinaţi. De c?te ori am văzut oameni căz?nd pe stradă neajutaţi de nimeni? De c?te ori v-aţi luat bătaie ?n stradă şi nu va ajutat nimeni?
Are rost să vorbim despre topicul ăsta. Spre exemplu eu am scris mai sus că ofer un job de scris articole şi nimeni nu mă bagă ?n seamă. Ai putea lucra de acasă scriind articole ?n limba engleză, dar deh, nu ?ţi propun nimic. Doar că uneori oamenii au oportunităţi fix ?n faţa lor, dar nu pun m?na să le ia.
free eu ti-am dat mail si in fiecare seara am intrat nerabdatoare ca sa vad daca mi-ai raspuns.te-am rugat sa imi dai detalii un pic, pe ce teme, cat timp ai, modalitati de plata, cum se plateste, cat, exact ce faci si asa mai departe. te rog raspunde-mi si mie
- AnneMaries
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-22
PillBlast a scris:Free, mi-ai trimis si mie articole si aveam de folosit 10-15 fraze impuse de tine, dintre care cel putin 2-3 erau gresite gramatical. Nu zic, poate se poate castiga asa cat zici tu.
Chiar sunt curioasa la ce altceva le folosesti? Faci bloguri dupa care vinzi linkuri? Le vinzi mai departe? Cam astea sunt optiubnile pentru articolele de genul Evident ca nu conteaza ce faci cu ele atata timp cat platesti, numai ca ziceam si eu ca fapt divers. Cum ai zis si tu, cainii latra
Nu cred ca erau chiar fraze, erau keywords-uri. Si zic asta pentru ca lucrez cu Free din Decembrie 2009 si niciodata nu am avut de folosit fraze intregi in articole. Plus ca acele keywordsuri nu trebuie folosite in disperare in respectivul articol. Da, se pot face 150$ o data la 5 zile (20 de articole/zi) si nu, persoana care le scrie nu ramane fara timp liber. Nu prea inteleg de ce vorbiti aiurea. Alexia123 il intrebase pe Free si nu pe tine, PillBlast, deci nu vad de ce ai raspuns in locul altei persoane. Titlul acestui topic se numeste clar : OFERTE DE JOBURI! De ce va treziti voi sa-l incarcati aiurea cu (,) comentarii rautacioase care nu-si au rostul, numai voi stiti. Repet, Free a postat atat primul cat si urmatoarele anunturi pe acest forum in speranta ca poate gasi persoane de incredere, care sa nu se vaite si care sa respecte niste deadline-uri. Sunt niste persoane pe aici care au fost tari in tastatura si si-au exprimat nemultumirile, cand de fapt ele nu au respectat niste deadline-uri sau au constatat ca acest job nu li se potriveste. Dar ma rog, romanu' stie doar sa se planga. Anuntul este inca valabil pentru persoanele interesate care vor sa castige niste bani frumosi pe luna si, bineinteles, care vor sa si lucreze, nu sa stea degeaba.
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
Anne hai lasa-ne cu reclama ptr free...chiar nu ne intereseaza stim toti ce face free si daca am fi fost interesate l-am fi contactat..iar prevad ca vei intra ptr ai face reclama .Nu esti tu in masura sa-i zici lu Pill sau oricarei persoane ca sta degeaba Nu stricati si topicu asta
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-07-05 21:02:34)
- AnneMaries
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-22
Melany1 a scris: Anne hai lasa-ne cu reclama ptr free...chiar nu ne intereseaza stim toti ce face free si daca am fi fost interesate l-am fi contactat..iar prevad ca vei intra ptr ai face reclama .Nu esti tu in masura sa-i zici lu Pill sau oricarei persoane ca sta degeaba Nu stricati si topicu asta
Cine strica topicul? Nu vad rostul interventiei tale. Cand am postat anuntul saptamana trecuta, nu stiu cine s-a trezit sa-mi dea sfaturi cum ca mai bine mi-as gasit altceva de facut ca sa nu-mi petrec vara in casa. Asa cum acea persoana s-a apucat sa ma sfatuiasca (desi nu i-a cerut nimeni acest lucru), asa am dreptul sa spun ca, in general, oamenii vor sa fie platiti cu 971456487 milioane pe luna pe stat degeaba sau se plang ca X ii plateste cu 6-7-8 milioane si nu le ajung banii. Nu i-am zis lui PillBlast ca sta degeaba. Poate daca citeai mesajul cu atentie intelegeai ca nu ma refeream la ea, era o generalizare in legatura cu ceea ce am spus mai sus. Afla ca sunt destul de multe persoane care citesc acest forum si care nu au cont sau au cont dar nu posteaza si care au fost interesate de aceasta oferta. Nu esti tu in masura sa-mi spui cand, ce si unde sa scriu pe acest forum. Si las-o mai usor cu stricatul topicurilor ca voi sunteti cele care se baga aiurea cand si unde nu e cazul.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|