homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cuprins in WOrd

#1 2008-04-01 14:48:07

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Cuprins in WOrd

Fetele...am si eu nevoie sa fac un cuprins,de fapt nu eu,prietenul,kre s-a apucat sa faca licentza. Dak stiti preferabil pe word 2007.... Nu reuseste sa alinieze nrul de la pagini,savina pe aceeasi linie verticala...
   Cum ar fi
Introducere.......................X
Cap 1...............................y
Si x si y sa fie aliniate.
Eu tin minte k am facut cva de genul,dar aku tre sa plec si eu la fac si nu am knd sa caut... Dar diseara ne uitam amandoi pe forum big_smile Sper sa va pricepeti voi mai bine

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2008-04-01 15:01:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: Cuprins in WOrd

Eu uit mereu cum se face si procedez asa: ma duc la office assistant si pun intrebarea "create a table of contents" si-ti da mai multe optiuni: automat, manual etc...eu am facut doar manual

LE: astia-s pasii pe care ii urmez eu de obicei

Use the Mark Table of Contents box to insert TOC fields (field: A set of codes that instructs Microsoft Word to insert text, graphics, page numbers, and other material into a document automatically. For example, the DATE field inserts the current date.) into your document.
Select the first portion of text that you want to include in your table of contents.
Press ALT+SHIFT+O.
In the Level box, select the level and click Mark.
To mark additional entries, select the text, click in the Entry box, and click Mark. When you have finished adding entries, click Close.
Click where you want to insert the table of contents.
On the Insert menu, point to Reference, and click Index and Tables.
Click the Table of Contents tab.
Click the Options button.
In the Table of Contents Options box, select the Table entry fields check box.
Clear the Styles and Outline levels check boxes.

Poti alege de acolo insa mai multe modalitati...mie  asta mi se pare cel mai sigur, chiar daca ai de muncit un pic la selectarea titlurilor etc.

La Level Box trebuie sa numerotezi in functie de "ierarhia" titlurilor. De exemplu:

I. Capitol - va fi 1
  I.1. Subcapitol - va fi 2
        1.1.1. Subsubcapitol - va fi 3 s.am.d.  sper ca m-am facut inteleasa

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-04-01 15:10:26)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2008-04-01 15:05:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Lelaina a scris:

Fetele...am si eu nevoie sa fac un cuprins,de fapt nu eu,prietenul,kre s-a apucat sa faca licentza. Dak stiti preferabil pe word 2007.... Nu reuseste sa alinieze nrul de la pagini,savina pe aceeasi linie verticala...
   Cum ar fi
Introducere.......................X
Cap 1...............................y
Si x si y sa fie aliniate.
Eu tin minte k am facut cva de genul,dar aku tre sa plec si eu la fac si nu am knd sa caut... Dar diseara ne uitam amandoi pe forum big_smile Sper sa va pricepeti voi mai bine

super explicit aici: http://office.microsoft.com/ro-ro/word/ … 61048.aspx

#4 2008-04-01 15:06:41

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sau

Pentru documentele ceva mai stufoase, nu ar fi rau sa realizati un cuprins. Nu este vorba doar de un simplu cuprins; acesta va avea linkuri care va vor purta, gratie unui simplu clic, catre segmentul care va intereseaza.
Iata ce aveti de facut:

1. Creati o copie de back-up pentru documentul vostru, in cazul in care ceva nu merge asa cum ar trebui. Accesati calea File.Save as si schimbati numele fisierului. Daca nu sunteti multumiti de cele realizate aici, nu aveti decat sa va intoarceti la varianta originala a documentului.

2. Navigati in document si marcati pe rand titlurile. Dupa ce ati marcat pe primul, apasati combinatia de taste [Ctrl] + [Alt]+1.
Veti observa ca stilul se va modifica. Procedati la fel in cazul tuturor titlurilor.

3.Subtitlurile se vor marca la fel, insa de data aceasta veti folosi combinatia [Ctrl]+[Alt]+2.

4. Si, pentru ca este posibil sa va intereseze si sub-subtitlurile, marcatile cu [Ctrl]+[Alt]+3.

5. Odata pregatita materia prima, e timpul sa va ocupati de inserarea cuprinsului propriu-zis, accesand calea Insert/Reference/Indexes and Tables.

6. Selectati din noua fereastra registrul Table of Contens si dati clic pe OK.

Nu uitati ca, pentru a ajunge direct la sectiunea dorita, va trebui sa apasati intai tasta [Ctrl] si apoi dati clic pe respectivul link din cuprins.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.