|
Nu esti logat.
Un topic unde poti fii offtopic 4-130#2452 2008-04-10 07:58:20
Re: un topic unde poti fii offtopic 4mhm..... Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2453 2008-04-10 07:58:36
Re: un topic unde poti fii offtopic 4pe cuvant ca la inceput aseara eram super incantata ca am si scris imediat dupa ce a pus admin noile modificari...dar eram la calc mare si nu mi-am dat seama cum va fi la laptop...eu am laudat prima noua forma....si nu dau in cap mnimanui dar din moment ce admin a spus clar ca acolo va ramane atunci cum e cu cerutul parerii?...na ca nu ca vreau eu neaparat dar pur si simplu e un chin evident sa citesc asa...si nu numai pt mine... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2454 2008-04-10 08:00:00
Re: un topic unde poti fii offtopic 4eu nu am laptop si se vede ok.... bine ca sunt sanse sa nu ma creada nimeni ca imi place cum arata noul forum pt.ca sunt moderator .evident cui nu ii mai place sau crede ca nu suntem corecti nu tinem cont de pareri etc.etc.cunoaste solutia .... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2455 2008-04-10 08:00:35
Re: un topic unde poti fii offtopic 4Neatza si aici. Da, reclama aia e naspa. Si au zis ca pun si pe siteul stifeminin reclama la anticonceptionale.ro si n-au pus #2456 2008-04-10 08:03:02
Re: un topic unde poti fii offtopic 4vreti o manea frumoasa ? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline Publicitateloading...
#2457 2008-04-10 08:03:07
Re: un topic unde poti fii offtopic 4evilpink daca asta e atitudinea inseamna ca tre sa intelegem ca se doreste fugarirea userilor....daca un moderator vine si spune stiti ce aveti de facut fratilor...carati-va de aici atunci ce sa mai spun?...inseamna ca doctoressa are mare dreptate:sa se inchida sectiunile ca e un lucru extrem de bun. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2458 2008-04-10 08:04:09
Re: un topic unde poti fii offtopic 4Mica Neatza ....te-am Intrebat Ceva X-( Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2459 2008-04-10 08:04:48
Re: un topic unde poti fii offtopic 4nu am zis nimic pana acum dar poate ralluka are bunavoinata sa faca un efort de memorie sa-si aduca aminte ca nu eu am dat in cap la 8 martie...ca asta chiar m-a suparat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2460 2008-04-10 08:05:37
Re: un topic unde poti fii offtopic 4morow ma duc la cafea si apoi vb pe mess oki? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2461 2008-04-10 08:06:17
Re: un topic unde poti fii offtopic 4Wey Mica Alooooo Ma Bagi In Seama Sau Nu ? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2462 2008-04-10 08:06:37
Re: un topic unde poti fii offtopic 4da ....bun asa sarutmana pofta mare Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2463 2008-04-10 08:09:21
Re: un topic unde poti fii offtopic 4departe de mine gandul sa fugaresc useri .cu toate astea am si eu o mica pretentie:putina recunostinta sau macar respect pt.munca oamenilor astora nu se poate sa fie chiar totul perfect se poate sa va adaptati .in realitate de asta am cucerit noi planeta pt.ca ne-am adaptat .dar se dovedeste ca pretentiile mele sunt prea mari.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2464 2008-04-10 08:12:54
Re: un topic unde poti fii offtopic 4tot nu inteleg in puii mei ce tot scoateti ochii k au muncit 2 luni si asa mai departe.....ce au schimbat in 2 luni la forum ? 2 bari ? sau ce ? nu ma intereseaza www.anticonceptionale.ro ci http//forum.anticonceptionale.ro , parerea mea k pagina aia nici nu-si prea are rostu .....si ma mai seaca atitudinea asta de respect fatza de cei mari .....n-am facut nu fac si nici nu o fac pentru nimeni dak nu merita nici pe forum nici in ziua de zi cu zi . Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2465 2008-04-10 08:31:00
Re: un topic unde poti fii offtopic 4.....eu unu m-am saturat sa stau sa vb pe mess.....de azi inainte bag sutu ...nu mai am chef sa ma cert k asa vor unii : k au muncit trebuie respectati si bla bla iar dak nu fac ca ei gata dau offline-uri si se supara ..... de azi nu mai scriu nimic pe forumul asta pana nu dispare bara aia ....intru stau rad cu voi dak e de ras ...si atata faceti voi ce vreti ... k voi va ganditi la voi k na ...poate aveti monitoare mare de 19 " sau 21 " eu unu am de 17 si tot se vede mic Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2466 2008-04-10 09:01:16
Re: un topic unde poti fii offtopic 4neata mama ce fata are siteu ce soc..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2467 2008-04-10 09:02:35
Re: un topic unde poti fii offtopic 4cum mai rallu, unde sunt putzele? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2468 2008-04-10 09:04:16
Re: un topic unde poti fii offtopic 4s-a dus cu glumitzele...cu cat esti mai bun cu atat iti iei suturi in fund .... Offline #2469 2008-04-10 09:04:45
Re: un topic unde poti fii offtopic 4
Persi, pe stilfeminin.ro este reclama la anticonceptionale.ro. In pagina de articol, in coloana din dreapa, box-ul verde... Offline #2470 2008-04-10 09:05:32
Re: un topic unde poti fii offtopic 4cum te mai simti rallu? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|