|
Nu esti logat.
Un topic unde poti fii offtopic 4-133#2509 2008-04-10 09:57:59
Re: un topic unde poti fii offtopic 4deci serios ca nu vreau eu sa ma aia pe mine dar de asta am lasat tot ecranul in print screenul ala ca se vede si ceas si tot si nu e nici o bara jos sa o mut ca sa se duca coloana mai incolo...ce naiba ca daca rezolvam asa nu mai ziceam..ca doar aici la munca vad bine cu toata coloana aia...insa eu la laptop satu seara de seara de la 6 la 10-11 si nu pot chiar nu pot sa fac acest efort...si toata lumea stie bine ca nu-s eu asa suparacioasa cu imi iau jucariile...dar e peste puterile mele... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2510 2008-04-10 09:59:26
Re: un topic unde poti fii offtopic 4totusi faci un printscreen si la pagina asta? Offline #2511 2008-04-10 10:02:12
Re: un topic unde poti fii offtopic 4deci nu apare nici o bara de scroll la mine...nu stiu de ce ca e acelasi sistem aceleasi setari ca acasa acelasi chit am instalat de firefox si totusi la cal mare apare ca la tine iar aici si la laptop apare asa ca in poza... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2512 2008-04-10 10:02:33
Re: un topic unde poti fii offtopic 4Offline #2513 2008-04-10 10:06:09
Re: un topic unde poti fii offtopic 4stai ca aia prima e cu internet explorer N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#2514 2008-04-10 10:07:31
Re: un topic unde poti fii offtopic 4N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2515 2008-04-10 10:08:33
Re: un topic unde poti fii offtopic 4nu ma prea pricep eu la din astea si sincer nu vreau sa ma bag daca nu ma pricep, imi spun si eu parerea personala. Imi place noul look , nimic de zis, bara din dreapta, sau coloana sau ce o fi aia, unde apare reclama la stifeminin e goala, adica se termina brusc cu stiri stilfeminin si in rest gol, si nu prea arata bine asa, parca e ceva neterminat.. ma rog atat am avut de zis.. Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-04-10 10:10:10) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2516 2008-04-10 10:12:06
Re: un topic unde poti fii offtopic 4eu m-am saturat de subiect... Offline #2517 2008-04-10 10:13:44
Re: un topic unde poti fii offtopic 4
si tu cu ce le deschizi? Offline #2518 2008-04-10 10:14:35
Re: un topic unde poti fii offtopic 4mama cate facturi am de bagat si tre sa ma duc si la finante... bleaccc, va pupic ne citim mai tarziu poooooooooooooooooooooooop Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2519 2008-04-10 10:15:48
mozilla da nu stiu ce versiune e... stiu ca isi face update des. da cum ziceam nu prea ma pricep... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2520 2008-04-10 10:15:55
Re: un topic unde poti fii offtopic 4deci aseara am fost prima care am zis ca site-ul este excelent...si imi mentin parerea...treaba cu pozele e mai mult decat excelenta e mirifica...normal ca stiu sa apreciez o munca...si daca nu-mi era drag forumul asta serios ca nu ma agitam asa de nu am muncit nik de dimineata...tocmai pt ca imi e drag si pt ca vreau sa stau aici mult si bine tocmai de asta ma agit...eu acasa nu pot sta la calc mare caci am o cinventie cu sotul meu : eu stau pe forum el se joaca ...de asta am dat din coate la munca sa iau laptopul ala care oricum nu mi-e drag ca e legat cu atza...pe bune nu glumesc ...dar asta tot zic eu ca e chin mare sa stau la el ca e ecran mic si se ingusteaza mult cu coloana aia pe dreapta...si oricat de drag imi e forumul nu pot sa stau...e vorba de un handicap al nostru cei cu ochi naspa ca sa zic asa... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-04-10 10:20:07) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2521 2008-04-10 10:21:01
si la mine apare coloana aia tot timpul. dar chiar nu ma dereanjeaza. pina la urma ma intereseaza si citesc posturile, nu stau si ma uit la coloana aia! iar ecranul laptopului meu ii de 15,4 inchi, dar nu mi se pare scrisul mai mic sau din astea. versiunea mea de mozzila ii 5.0 Offline #2522 2008-04-10 10:27:02
Re: un topic unde poti fii offtopic 4pai tocmai asta spuneam ca pt noi cei cu handicap la ochi (asa imi spun eu de cand port ochelari) este greu de citi posturile chiar si la un ecran mai mare darami-te de 14 cum am eu...scrisul nu e mai mic e la fel insa s-a micsorat spatiul de afisare al posturilor si al subiectelor si e exterem de greu de urmarit...la munca de ex poa sa mai fie o coloana ca incape la cat hectar de ecran am...insa acasa unde stau si acolo 5-6 ore pe seara nu e usor...si pe lumea asta trebuie sa ne gandim si la cei sanatosi si la cei handicapati...in cazul nostru miopi nu? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2523 2008-04-10 11:15:36
Re: un topic unde poti fii offtopic 4am niste draci de mor..ma duc sa-mi dau demisia si revin Offline #2524 2008-04-10 11:16:40
Re: un topic unde poti fii offtopic 4da ce s-o intimplat? Ultima oara a fost editat de rh (2008-04-10 11:17:06) Offline #2525 2008-04-10 11:27:03
Re: un topic unde poti fii offtopic 4au zis ca nu pot sa stau in concediu medical si ca trebuie sa vind e urgenta la munca pt ca nu stie nimeni engleza:))) Offline #2526 2008-04-10 11:31:19
si la fostul meu job i-au zis unei colege care ajunsese la urgente ca altadata sa se imbolnaveasca in concediul ei de odihna... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2527 2008-04-10 11:32:08
Re: un topic unde poti fii offtopic 4mica m-am uitat pe pozele ce le-ai pus si chiar mi se pare inghesuit la tine. la mine nu mere se vede reclama aia pe margine. am facut print screen ca sa va arat. la pagina anterioara aveam bara de scroll cand am dat pe ultima pagina mi-a disparut Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|