|
Nu esti logat.
Klion D#1 2008-04-02 04:16:00
Klion Dfetelor am si eu niste intrebari....mai intai va zic toata povestea. am avut candidoza cam 1 an si ceva si m-am tratat intr-una...eram deprimata credeak k n-o sa-mi treaca toata viata. dar cred k exista cineva sus kre ma iubeste...la analiza efectuata zilele trecute azi am aflat k sunt "curata ca lacrima" am crezut k ma imbat de fericire anyway,inainte de rezultatul analizei mi-a dat tratament cu Klion D 100. sunt k pastilele,nu k ovulele...trebuie inmuiate in apa mai intai si pana sa aflu analiza nu am facut tratamentul k bausem alcool,etc. si ma simtisem bine...acum aflu k sunt sanatoasa dar k totusi sa fac tratamentul asta cu Klion. sincer nu ma simt prea bine de la el:( ma ustura si chiar mananca putin iar la reactii adverse scrie k e posibil o suprainfectie cu fungi (ex candida). mor!! sa-l termin sau nu?doctorul a zis k sa-l termin si dupa ce l-am terminat imi da cva pt refacerea florei vaginale. dar mi-e teeama totusi...dak ma reinfectez cu candida de la astea?senzatia d usturime si mancarime usoara tine cam o ora...dar mi frik. Doctoressa,eu_vreau,cine mai stie...ce ziceti?pls help...nu vreau sa ma reinfectez dupa ce am tras 1 an si cva cu blestematzia aia d candida. Multumesc anticipat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #2 2008-04-02 07:44:01
Re: Klion Ddaca ti-a iesit analiza la secretie ok nu ai de sa mai pui ovulele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-02 10:16:55
Re: Klion Dnu ai de ce sa il faci mami de minuni Offline #4 2008-04-02 12:59:22
Re: Klion Ddoctoru zicea k sa intarim rezultatul...sanatatea...nush ce...mie imi suna dubios.mi frik,cu toate reactiile alea adverse i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #5 2008-04-02 13:23:10
Re: Klion Dnu intaresti nimic, mai ales ca zici ca ai diverse simptome neplacute daca il pui....nu mai pune Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-02 14:29:22
Re: Klion Dmultumesc! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #7 2008-04-02 14:39:55
Re: Klion Das mai avea o intrebare... acum k is ok,cat de des ar trebui sa ma spal in interior?de 2 ori p saptamana e ok?numai cu apa. dak da...cu mana sau si irigatorul? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #8 2008-04-02 14:42:24
Re: Klion DGreenBubbles ai warn pt ca nu ai editat...esti full member ce pc...n ai citit regulile inca? te speli dupa fiecare contact si in rest de maxim 2 ori pe saotamana (daca chiar vrei) si doar cu apa si cu degetul... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-02 15:04:28
Re: Klion Dauuuuuuch scuzeee....n-am mai intrat d mult la probl medicale...si p la discutii diverse stiu k nu se da warn dak nu editam... dammmmmmmmmn i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #10 2008-04-02 15:05:15
Re: Klion Ddaca e cu prez nu e musai...dar daca e fara da (aici ma refer daca e protejat cu anticonceptionale)...si mai mare grija pe viitor happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-04-02 15:06:14
Re: Klion DAC iau oricum de 4 ani... dar m-as proteja si cu prezeu parca.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #12 2008-04-02 15:07:05
Re: Klion Dpai daca te protejezi si nu iei alte minuni n ai nevoie de prez... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-04-02 15:07:59
Re: Klion Dmi frik pt k stiu k ph-ul spermei e acid si poate sa-mi modifice mie ph-ul vaginal si iar dau in infectii....oricat m-as spala dupa,poate ramane umpik si.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #14 2008-04-02 15:09:06
Re: Klion Dsi drobul de sare poate sa cada oricand de pe soba...sti nu? happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-04-02 15:09:56
Re: Klion Dtocmai d asta... si prefer sa nu risc i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #16 2008-04-02 15:10:43
Re: Klion D
happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-04-02 15:12:21
Re: Klion Drazi tu razi dar dupa ce am suferit de candida 1 an si ceva...acum asa mult ma bucur ca am scapat incat nu-mi vine sa risc...nu acum cel putin i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #18 2008-04-02 15:15:14
Re: Klion Dun an si ceva n am suferit...dar am tras si eu cu ea...crede ma si de aia tot nu as folosi prezervativ...caci atunci n as mai vedea rostul pilulelor... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-04-02 15:28:19
Re: Klion Deu pilule iau k mi-a recomandat dermatologul,pt ten...le iau de la 16 ani,si eram inca virgina si dak nu iau AC ma umplu d mizerii p fatza + k prezeul nu e sigur,mie doctorul mi-a zis k a facut si chiuretaje unor femei ce s-au protejat numai cu "caciulitza" la toate prietenele mele li s-a spart prezu de minim 1 data...luau postinor in prostie Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-02 15:29:30) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|