homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perineu umflat si mancarimi

#1 2008-04-02 12:05:57

alelia
New member
Inregistrat: 2006-10-31

perineu umflat si mancarimi

salutare tuturor

alaltaieri seara am facut dragoste cu prietenul meu dupa o pauza de o luna jumate. totul a fost foarte bine la momentul respectiv nu m-a suparat nimic. de a doua zi dimineata am inceput sa am niste dureri mari si mancarmi care cuprindeau vulva si perineul care erau umflate.  ma doare destul de tare cand stau asezata de exemplu, de la blugi. azi de dimineata m-am uitat acolo cu o oglinda. vulva  s-a mai dezumflat putin, nu ma mai doare atat de tare, dar ma mananca in continuare. in ce priveste perineul este inca umflat,dureros si ma mananca. nu am mai avut niciodata perineul umflat si dureros asa ca nu stiu ce este!!!! am observat si o scurgere vaginala modificata, este putina si inchisa la culoare. eu sunt de obicei predispusa la candidoze si fac foarte usor (de regula cand fac, ma mananca dar nu mi se umfla si mai ales nu mi se umfla perineul). cu mancarimea banuiesc ca stiu ce sa fac, ma descurc. dar de ce este asa de umflat si de ce ma doare? mai ales ca nu pot sa spun ca am avut un contact violent sau prea dur, a fost normal. a, si in plus ne-am si protejat cu prezervativ.

stiu ca cel mai bun sfat ar fi fost sa merg la medic dar nu pot, pentru ca nu suntem in tara, am plecat si noi cu summitul asta si aici nici nu cunosc pe nimeni, sunt si foarte multe formalitati cu asigurarile medicale si nici nu prea vorbesc limba foarte bine.

va rog ajutati-ma cu un sfat, ce sa iau de la farmacie, ce sa fac ?
multumesc mult

#2 2008-04-02 12:09:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: perineu umflat si mancarimi

cred ca e totusi o candidoza...desi bineinteles nu putem sti sigur...incearca cu ceai de musetel sa te speli extern si cumparati bioclin gel (ar trebui sa gasesti)...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-04-02 12:23:32

alelia
New member

m-am uitat acum pe net si nu se gaseste bioclin. se gasesc insa altele dar nu stiu ce sa imi iau, daca sa imi iau de candidoza sau nu. oricum ce ma ingrozeste e ca va trebui pana la urma sa merg intr-o farmacie si sa incerc sa explic farmacistului intr-un mod cat se poate de stangaci ce am eu acolo, eventual in timpul asta si cu alti oameni in farmacie. oof, imi vine sa plang

#4 2008-04-02 12:25:12

crys_ty_na
Platinum member

nu plangeeee sad ...in ce tara esti? sa vdm...poate te putem ajuta cumva...cu ceva...

#5 2008-04-02 12:29:00

alelia
New member

in franta

Publicitate

loading...

#6 2008-04-02 12:48:32

crys_ty_na
Platinum member

ok..din cate am vazut pe net ar trebui sa gasesti multigyn bioclin gel si in fr (asta daca nu esti intr un orasel)...de asemenea ia ti si ceai de musetel (camomille in franceza)...

#7 2008-04-02 12:53:08

liana_mihaela
New member
Inregistrat: 2008-04-01

eu am avut aceeasi problema  si aseara am fost la medic  unde mi-a pus dg de colpita polimicrobiana si mi-a dat tratament cu canesten unguent pe care trebuie sa il aplic extern si intern si niste ovule pe care trebuie le prepare farmacistul ... parerea mea mai bine mergi la medic pt un dg cert

#8 2008-04-02 12:55:26

crys_ty_na
Platinum member

liliana...crema canesten se aplica DOAR EXTERN...intern se pun OVULELE CANESTEN...si nu poate mg deocamdata la medic caci e in franta in vacanta cateva zile...

#9 2008-04-02 12:58:08

liana_mihaela
New member
Inregistrat: 2008-04-01

mie doctorita asa mi-a prescris pe reteta ...."crema canesten aplicatie int si ext"

#10 2008-04-02 13:00:37

crys_ty_na
Platinum member

hai sa discutam dincolo ok...

#11 2008-04-02 13:21:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alelia a scris:

salutare tuturor

alaltaieri seara am facut dragoste cu prietenul meu dupa o pauza de o luna jumate. totul a fost foarte bine la momentul respectiv nu m-a suparat nimic. de a doua zi dimineata am inceput sa am niste dureri mari si mancarmi care cuprindeau vulva si perineul care erau umflate.  ma doare destul de tare cand stau asezata de exemplu, de la blugi. azi de dimineata m-am uitat acolo cu o oglinda. vulva  s-a mai dezumflat putin, nu ma mai doare atat de tare, dar ma mananca in continuare. in ce priveste perineul este inca umflat,dureros si ma mananca. nu am mai avut niciodata perineul umflat si dureros asa ca nu stiu ce este!!!! am observat si o scurgere vaginala modificata, este putina si inchisa la culoare. eu sunt de obicei predispusa la candidoze si fac foarte usor (de regula cand fac, ma mananca dar nu mi se umfla si mai ales nu mi se umfla perineul). cu mancarimea banuiesc ca stiu ce sa fac, ma descurc. dar de ce este asa de umflat si de ce ma doare? mai ales ca nu pot sa spun ca am avut un contact violent sau prea dur, a fost normal. a, si in plus ne-am si protejat cu prezervativ.

stiu ca cel mai bun sfat ar fi fost sa merg la medic dar nu pot, pentru ca nu suntem in tara, am plecat si noi cu summitul asta si aici nici nu cunosc pe nimeni, sunt si foarte multe formalitati cu asigurarile medicale si nici nu prea vorbesc limba foarte bine.

va rog ajutati-ma cu un sfat, ce sa iau de la farmacie, ce sa fac ?
multumesc mult

alelia, ai mai folosit modelul asta de prezervativ????
pare a fi vorba de o reactie alergica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2008-04-02 23:35:30

alelia
New member

asadar....

intr-adevar dupa ce am mai citit si raspunsurile voastre si eu am inceput sa cred ca e o candidoza. asa ca mi-am luat inima in dinti si am mers intr-o farmacie. am avut noroc ca erau suficienti farmacisti ca sa se ocupe de toata lumea in acelasi timp si in felul asta nu statea nimeni la coada sa asculte ce am eu de povestit. a fost foarte draguta si mi-a dat o crema de aplicare externa generala, cu un fungicid 1%. eu as fi vrut o crema de genul macmiror sau ceva de genul asta, speciala pentru candidoza vaginala, dar ea mi-a dat ceva de gen nidoflor, pt micoze in general. in fine, nu e tragedie, m-am mai tratat si pe acasa cu nidoflor cand nu aveam altceva la indemana.
mi-a mai propus sa imi dea ovule pt candidoza dar a zis ca sunt destul de puternice si sa incerc mai intai cu crema mai ales ca aveau aceeasi substanta activa
am mai luat si un gel fara sapun special pt discomfort vaginal.

acum astept imbunatatirile. cat de repede oare ar trebui sa reactioneze la medicament ?
va mai tin la curent, mersi mult

#13 2008-04-02 23:38:37

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

alelia, intradevar, de multe ori nidoflorul e eficient;si la mine a fost;dar, un tratament pt candidoza, sa fii sigura ca e eficient ar trebui sa il iei la sfatul unui medic smile nu toate medicamentele/ovule/unguente au acelasi efect la toti. sa incerci si o cura cu iaurt wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.