|
Nu esti logat.
As dori o infomatie...#1 2008-04-02 13:33:57
As dori o infomatie...As vrea sa aflu dc produsele naturiste diminueaza efectul anticonceptionalelor..?Pentru ca as vrea sa beau o tinctura de marar.Astept raspuns...Va multumesc Offline #2 2008-04-02 13:39:47
Re: As dori o infomatie...in general nu, iar tinctura de marar sigur nu...atentie la sunatoare insa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-04-02 15:52:10
Re: As dori o infomatie...Mersi mult... Offline #4 2008-05-29 11:53:40Re: As dori o infomatie...fetele am si eu o intrebare...mi-am luat niste medicamente naturiste si contin 120 mg sunatoare...trebuiesc luate de 3 ori pe zi...scad efectul anticonceptionalelor? sa nu incep sa le iau? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2008-05-29 11:54:42
Re: As dori o infomatie...mai bine nu lua... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-29 11:55:51Re: As dori o infomatie...aham ok...asa ma gandeam si eu dar vroiam o confirmare...uff Nu exista antidepresive fara sunatoare? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2008-05-29 12:06:38Re: As dori o infomatie...Asa e dar eu fac sex destul de rar si ...o sa se schimbe asta in vara...nush fetelor nu mai fac fatza la stress Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2008-05-29 12:08:07
Re: As dori o infomatie...incerca cu MAGNE b6.eu iau in sesiune si cand trec printr-o perioada mai grea si imi face bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-29 12:46:18
Re: As dori o infomatie...buna fetelor...am si eu o nelamurire.....iau pastile si termin folia joia......iar menstra imi vine in joia urmatoare, exact la o saptamana dupa ce termin folia si cu 1 zi inainte sa incep alta.....problema e ca de 2 luni incoace nu mai imi vine joia cum obisnuia, ci vinerea.....exista ceva cauze care declanseaza acest decalaj? mentionez ca azi e joi si trebuia sa imi vina....dar nu mi-a venit si nu am nici un simptom (dureri de burta, sau de sani) Offline #10 2008-05-29 12:47:42
Re: As dori o infomatie...deci iti vine fix cand incepi alta folie.cred ca trebuie sa vb.cu un medic de planning despre asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-05-29 12:49:49
Re: As dori o infomatie...pana acum nu am avut nici o problema si m-am simtit foarte bine dupa ele.....iau novynette si mi se par super Offline #12 2008-05-29 12:51:32
Re: As dori o infomatie...daca nu iti mai vine in pauza menstra trebuiesc schimbate. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-05-29 12:52:48
Re: As dori o infomatie...si atunci ce ma sfatuiesti in cazul in care imi vine azi? sa incep maine pastilele? Offline #14 2008-05-29 12:54:56
Re: As dori o infomatie...normal incepi o noua folie dupa pauza de 7 zile in a8a zi.dar daca se repeta fenomenul si sangerezi peste pastile trebuie sa le schimbi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-05-29 12:57:44
Re: As dori o infomatie...pai da...in mod normal maine trebuie sa le incep....dar pentru orice eventualitate am sa merg la un medic de planning....mersi mult de ajutor Offline #16 2008-05-29 12:58:04
Re: As dori o infomatie...cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-05-29 13:25:15
Re: As dori o infomatie...scuze ca va tot stresez.....dar acum imi aduc aminte de un detaliu referitor la ce am scris mai sus....eu am fost racita si am baut fervex. o fi din cauza racelii, sau a fervexului? plus ca am citit pe prospectul de la fervex ca nu trebuie combinat cu contraceptivele. dar fervexul influenteaza protectia? Offline #18 2008-05-29 13:28:36
Re: As dori o infomatie...fervexul nu interactioneaza cu ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|