|
Nu esti logat.
Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?#1 2008-04-02 14:30:23
Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?Buna! Eu am folosit Jeanine timp de un an si jumatate si am fost destul de multumita de ele( fara kg in plus, fara crestere de sani:(, fara dereglari sau alte probleme si fara bebe bineinteles). Acum am facut o pauza de aprox trei luni de zile si ma gandeam sa incerc sa folosesc un alt tip de pilule mai mult ptr faptul ca imi doresc sa imi mai creasca sanii oricat de putin( cu toate ca am 20 de ani si din cate stiu nu prea mai am sanse). Daca imi puteti da vre-un sfat sau vre-o idee ... Va multumesc! Offline #2 2008-04-02 14:31:31
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?sfaturi de genul asta iti da medicul de planning...noi aici nu prescriem anticonceptionale happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-02 14:37:15
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?Eu nu vreau sa imi prescrie nimeni anticonceptionale. Bineinteles ca imi voi intreba si medicul ginecolog, dar vroiam doar sa stiu daca exista vre-un caz clar printre noi in care cuiva i-au crescut sanii de la anticonceptionale( si de la care anume). Offline #4 2008-04-02 14:43:05
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?da...exista...eu si nu tine de pilule...ci de organismul fiecarei persoane happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-02 14:43:49
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?medicul de planning e mai bine să-ţi prescrie.. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-02 14:48:10
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?eu am auzit ca soia favorizeaza cresterea sanilor:) si medicamentele pt crestere sunt facute pe baza acesteia Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #7 2008-04-02 14:49:33
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?iti pot da un remediu naturist , foloseste tinctura de lemn dulce , o gasesti la plafar , si este buna dar in timp , te ajuta sa-ti conturezi formele feminine . sper sa -ti foloseasca sfatul meu Offline #8 2008-04-02 15:42:23
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?Multumesc ptr sfaturi fetelor. Tot mai sper si eu.... Offline #9 2008-04-06 00:49:14
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?mi au crescut sanii de la ac,dar nu prea mult,doar ca sutienele pe care le aveam au ajuns fie destul de fixe la partea de cupa,deci cred ca au crescut cu o jumatate de numar,cam asa.dar conteaza mult terenul genetic si daca ai pb asociate.eu am aflat ca am ovar polichistic la o ecografie de rutina,o forma usoara dar care trebuia tinuta sub control cu diane,care fiind si ac erau binevenite.diane are beneficiul ca blocheaza receptorii pt testosteron pe care orice femeie ii are,e parte din balantul natural care se deregleaza la femeile cu ovar polichistic.si atunci estrogenii isi fac treaba cum ar fi facut inainte daca nu era crescut nivelul de actiune al testosteronului.deci daca ai o afectiune ca asta,.e explicabil si sanatos sa o tratezi si te bucuri si de sani mai mari,altfel nu cred ca ar fi asa o bucurie.gandeste te ca ai lua ac cu o concentratie prea mare de estrogeni ca sa ai ce ti doresti,si pe termen lung e periculos fiind la baza tuturos cancerelor infl de hormini:de col uterin,de san. Offline #10 2008-04-06 00:56:04
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?daca vrei sani mai mari,exista si alte variante,poti sa faci sport,si in special iti recomand inotul,chiar daca nu este o crestere poate cum iti doresti,iti va placea foarte mult forma lor.incearca o alimentatie sanatoasa,cu ulei de masline,alune,seminte de tot felul neprajite,cand iti faci o salata pune si germeni de grau,n au nici un gust dar sunt f buni pt organism.altfel cred ca te va ajuta mult sa nu faci din asta un complex,fa masaje in fiecare seara,cat te uiti la tv spre exemplu,sau prietenul tau poate sa ti faca si o sa vezi ca rezultatele vor fi bune.ai incredere:k: Offline #11 2008-04-06 00:57:07
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?editeaza al doilea mesaj sa nu iei warn;da un copy paste si trece tot in primul mesaj Offline #12 2008-04-06 11:00:33
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?
daca ar fi asa, inseamna ca asiaticele ar trebui sa aiba toate sani extra mari, la cata soia consuma si crede-ma, nu-i deloc asa, am trait in asia o vreme si cele mai multe is chiar plate... Offline #13 2008-04-06 11:16:38
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?lia_alexa ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-04-06 20:25:13
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?n am vazut ca trebuia sa editez,mai pot sa fac ceva acum? Offline #15 2008-04-06 20:45:59
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?nu stiu in ce masura ajuta anticonceptionalele...dar ne pot ajuta ci siguranta silicoanele:))Voi ce spuneti?Sunteti de acord cu asa ceva? Offline #16 2008-04-06 20:55:55
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?http://femina.rol.ro/Frumusete/Ingrijir … i-mari.htm RH uite aici dovada !!!! si dac nu sti te rog nu mai aduce argumente in defavoare!!!! Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #17 2008-04-06 21:00:47
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?1. si-a dat cu parerea, care e problema? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #18 2008-04-06 21:01:33
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele??n plus, ai la dispoziţie măslinele,SOIA, germenii de gr?u, miezul de nucă, alunele neprăjite, seminţele de floarea soarelui neprăjite şi frunzele de ţelină. Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #19 2008-04-06 21:03:09
Re: Am sanii mici. Ma pot ajuta anticonceptionalele?pai da, dar nu zice nimeni ca ar avea efect mai e un topic pe tema asta, insa nu-mi aduc aminte sa fi zis cineva ca a gasit ceva care are efect cu adevarat. Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|