|
Nu esti logat.
Ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????-4#58 2008-04-21 22:52:57
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????da, are efect si unul chiar foarte bun. Despre timpul de vindecare nu stiu ce sa-ti spun. Depinde de la om la om, de tipul de piele, etc. E la fel ca orice alt tratament, unii obtin repede efectele dorite, altii mai tarziu, altii deloc. Insa incercarea moarte nu are, e vorba de un tratament pe baza de plante care nu-ti poate face rau. Dimpotriva, te poate ajuta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #59 2008-04-21 23:08:32
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????sa iau varianta cu alcool sau fara? Offline #60 2008-04-22 07:03:49
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????fara banuiesc ca e mai ok....nu arde asa Offline #61 2008-04-22 09:02:14
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????incearca fara alcool. eu nu cunosc varianta fara alcool in sensul ca nu am cumparat niciodat bitter suedez fara alcool. dar ma gandesc ca e la fel de bun ca pana la urma urmei acel amestec de plante e important. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #62 2008-04-22 09:33:33
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????ok, fara alcool, asa ma gandeam si eu k ar fi mai bine. mc Offline Publicitateloading...
#63 2008-05-16 15:46:06
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????mie de la yasmin mi-au aparut o multime de coshuri...care nu existau inainte de tratament.iar dupa ce le-am intrerupt( dupa 2 luni de administrare)...au inceput sa dispara primum non nocere Offline #64 2008-05-16 15:52:41
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????dermatologul mi-a prescris tetraciclina-pastile,de la farmacie o crema speciala preparata,gel de curatzare si crema Keraknyl sebium.dar am facut o usoara gastrita dupa antibiotic primum non nocere Offline #65 2008-05-16 16:01:56
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????yasmy_f23 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #66 2008-05-30 15:02:11
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????revin cu aceeasi problema care-mi da batai de cap..acneea insuportabila.....am fost zilele trecute la cosmeticiana mea si mi-a spus sa iau o crema..BREVOXYL....stie cineva daca da rezultate? n-as mai vrea sa dau banii pe toate prostiile... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #67 2008-05-30 15:05:42
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????puff...iti recomand o noua metoda, mai ciudata cei drept, de a scapa de acnee...sa donezi sange (daca poti bineinteles)...s-ar putea sa functioneze si la tine... happy with him...inlove with him... Offline #68 2008-05-30 15:17:14
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????)adica?..sa functioneze si la mine? cine a mai facut asta si a scapat de acnee? Ultima oara a fost editat de puff (2008-05-30 15:23:32) You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #69 2008-05-30 15:20:38
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Tratamentul meu : seara inainte de culcare imi dadeam cu lamaie pe fata (zeama) si o lasam asa pana dimineata , iar dimineatra ma spalam cu apa minerala si stateam asa fara sa ma sterg. Incearca ! la mine a mers Offline #70 2008-05-30 15:24:41
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????o prietena de familie...niciun tratament nu functiona...un medic i a recomandat asta...si surpriza...a ajutat o urmeaza sa mearga si fratelo...daca poate trece peste frica de ace happy with him...inlove with him... Offline #71 2008-05-30 15:26:20
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????wow....ms pt sfat....am sa tin cont de el..>< Ultima oara a fost editat de puff (2008-05-30 15:28:52) You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #72 2008-05-30 15:29:57
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????nu stiu daca mie sau la angi ii era adresat msj ul dar eu zic ca incercarea moarte n-are...parte mai nasoala e ca trebuie sa donezi cam de 2-3 ori pe an...si oricum te vor ajuta si anticonceptionalele dar in timp...nici mie nu mi-au disparut din primele luni... happy with him...inlove with him... Offline #73 2008-05-30 15:46:28
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????pe angi o intrebam..ca ea mi-a spus de lamaie....ms mult crys pt sfat o sa vad ce fac.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #74 2008-05-30 15:47:57
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????n-ai pt ce si daca o sa-l ajute si pe fratemeu o sa-ti spun si eu am fost cam sceptica...pana nu am vazut cu ochii mei... happy with him...inlove with him... Offline #75 2008-05-30 18:46:14
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Pentru Puff: M-am confruntat si eu cu o acnee vulgara foarte mult timp si am facut nenumarate tratamente - naturiste sau mai putin naturiste. Uneori erau ameliorari, dar pentru putin timp. Pina am ajuns la un dermatolog foarte bun care mi-a dat in primul rind un tratament pentru detoxifierea organismului. Retin doar citeva nume de pastile... majoritatea erau suplimente alimentare, deci nu iti e afectat ficatul. Voi enumera citeva: selzinc, yogurt(care se ia timp de 30 de zile,dupa curatirea intestinelor, e ceva pentru restabilirea florei bacteriene), kleon. Plus la asta am facut timp de 14 zile perfuzii intravenoase cu metrogil. Si mi se prepara o pasta in farmacie pe care o foloseam in loc de crema, pe timp de noapte. Si cred ca cea mai mare contributie au avut-o pilulele Diane 35, pe care trebuie sa le iei cel putin 6 luni. Si trebuie sa ai rabdare pentru ca problema nu se rezolva peste noapte. Iti urez mult succes. "Nu poti descoperi noi oceane, daca nu ai curajul sa te departezi de tarm." Offline #76 2008-05-30 19:38:28
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????La ce dermatolog ai fost Evellynne? In Bucuresti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|