|
Nu esti logat.
Ce ar putea ai?-2#20 2008-04-08 13:00:08
Re: ce ar putea ai?dulcinika007 ai ajuns cumva pe la doctor?Sa-mi spui si mie,te rog,cum a fost... Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #21 2008-04-08 21:56:10
Re: ce ar putea ai?nu stiu sigur daca scriu unde trebuie dar nu gasesc nimic despre menopauza. mama mea are 40 de ani iar de din decembrie nu i-a mai venit ciclu decat o zi la sfarsitul lui februarie, dar numai dupa tratament recomandat de dr ginecolog. a facut teste de sarcina, dar nu este insarcinata. acum i s-a spus de aceeasi doctorita sa ia ac karissa si ceva ovule( nu stiu cum se numesc) doar 5 zile. dupa aceea sa astepte 2-3 sapt sa-i vina. ce poate fi? oare intra la menopauza?sau ce ar putea avea? a facut un ecograf si are si un chist ovarian stang foarte urat. Ultima oara a fost editat de mititica88 (2008-04-08 22:29:32) Offline #22 2008-04-08 21:59:07
Re: ce ar putea ai?da...e posibil sa intre in menopauza...lucru care poate fi "amanat" cu anticonceptionale...si pilule sa ia doar 5 zile? sigur? nu o folie? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|