homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce as putea sa fac?

#1 2008-04-03 11:14:32

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

ce as putea sa fac?

sunt cu iubitul meu de 1 an de zile si in ultima vreme nu a decurs totul prea ok...adica ne-am mai suparat am mai plans am mai ras si tot asa.tin mult la el,si el tine enorm de mult la mine dar a intervenit o chestie...el nu crede si nu se mai asteapta la multe de la relatia asta...si acum a ramas sa vorbim daca ne despartim sau nu si daca sa zicem ca am ramane impreuna ce este de facut??vreau din nou sa ma priveasca cu drag si eu sa ma bucur sa il vad....si sa ne simtitm din nou bine amandoi in relatia asta si sa nu mai existe probleme atat de grave...dar nu stiu ce sa fac...inca il vreau dar nu prea stiu ce ar fi bine sa fac:(...adica eu am unele scapari...cand nu imi convine ceva spun sau intreb...nu o trantesc ca din pod dar uneori ma gansesc sa inteb lucrurile astea in cele mai nepotrivite momente...si asta il deranjeaza...poate ar trebui sa trec cu vederea dar uneori nu pot...si a ramas sa vorbim intr-o zi in care avem amandoi timp sa vedem cum facem cu relatia noastra....pe noi ne leaga aminitri incredibile si sentimente dar pur si simplu de la un timp parca nu mai sunem noi:(...vreau sa fie bine dar nu stiu ce sa fac!eu va trebui sa iau initiativa si atunci cand va vedea ca e bine,va da si el dar nu stiu cum sa fac asta....chiar mi-e greu sa ma gandesc acum cum as putea face...tin mult la el si eu simt de multe ori ca pur si simplu nu mai pot dar nu vreau sa il pierd pentru ca nu as suporta sa ma gandesc la el si sa nu pot face nimic...

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#2 2008-04-03 11:17:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: ce as putea sa fac?

o relatie nus e tine din amintiri...asta 1.
2. incercati sa plecati un week-end la munte, la o cabana, undeva fara prieteni, sa fiti doar doi si sa va puneti ordine in ganduri si sentimente

#3 2008-04-03 11:18:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

m-ai deprimat mai tare decat eram smile

totusi nush daca te putem ajuta concret... eu una n-am inteles ce a"intervenit" si care-i "problema grava"....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2008-04-03 11:40:11

lara205
Full member

ne-am cam certat in ultima vreme...si l-am suparat cu niste cucinte sau cu niste reactii si mia zis ca nu se mai simte bine in relatia asta si stiu ca poate pot face ceva care sa repare cat de cat situatia...stii eu nici nus tiu daca el mai vrea sa fim impreuna....nus tiu ce o sa ii zic cand vorbim...nu ii pot promite chestii si atat...trebuie sa fac ceva dar nu stiu cum sa imi repar greselile sau nu stiu cum sa ma port atunci cand e suparat sau cand e distant cu mine:(

Because maybe
And after all
You're my wonderwall

#5 2008-04-03 11:40:33

skumpi
Vizitator

eu nu inteleg in ce sens el nu vrea mai mult de la relatia voastra ? sa va casatoriti , sa va faceti planuri de viitor ?
pai nush da dal omu nu simte ..chestiile astea trb sa le simti totusi, u nu ai cum sa`i induci sentimentu neutral

in legatura cu nemultumirile tale...sa fim seriosi fiecare are asa ceva si normal k si le exprima...doar nu o sa stai sa te inchizi in tine...de aia e iubitul tau, sa te asculte ! reprosurile normal k nu`si au niciodata momentu potrivit wink

Publicitate

loading...

#6 2008-04-03 11:42:07

skumpi
Vizitator

lara205 a scris:

ne-am cam certat in ultima vreme...si l-am suparat cu niste cucinte sau cu niste reactii si mia zis ca nu se mai simte bine in relatia asta si stiu ca poate pot face ceva care sa repare cat de cat situatia...stii eu nici nus tiu daca el mai vrea sa fim impreuna....nus tiu ce o sa ii zic cand vorbim...nu ii pot promite chestii si atat...trebuie sa fac ceva dar nu stiu cum sa imi repar greselile sau nu stiu cum sa ma port atunci cand e suparat sau cand e distant cu mine:(

mai...nu mai tot da vina pe tine ! sau chiar asa tare l`ai jignit ? hmm tot TU tu tu...u esti vinovata, tu trb sa le faci pe toate...si el ? ce rol are in relatia asta ? pai dak e o relatie trb sa o faceti sa mearga amandoi, nu numai una dintre voi !

#7 2008-04-03 11:44:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

lara205 a scris:

sa fii tu insuti.

#8 2008-04-03 11:52:07

lara205
Full member

da dar eu l-am suparat de cateva ori si i-am zis ca o sa fie totul bine si...poate din cauza asta mai devenea putin distant si cand il intrebam ce il deranjeaza imi spunea ca e obosit(ci chiar era obosit ca nu dormea prea mult,se trezea devreme pentru niste proeiecte)dar totusi nu intelegeam raceala lui:(...stii asta sa mai intaplat...sa ma port eu ok cu el sa il fac sa nu mai fie suparat si in cateva zile era ok...dar acum mi-e teama c atreaba asta nu va mai merge...nu stiu ce sa fac....as vrea atat de tare sa vb cu el chiar si ianinte de weekend ca nu mai suport sa astept atat dar pur si simplu nu pot:(...nu vreau sa ii zic doar "sorry" si atat...eu stiu ca ne putem intelege dar vreau sa ii spun ca putem face atsa doar daca se implica si el in asta...daca vom incerca nu vreau sa simt ca eu tot trag si el sta sa vada ce fac si daca fac bine...vreau oarecum sa il determin si sa il conving ca totul va fi ok daca luptam amandoi pentru asta...stiu ca inca tine la mine si stiu ca inca ma iubeste chiar daca uneori nu isi da seama de asta...si vreau sa salvez ce avem pentru ca atunci cand e totul bine suntem cei mai fericiti...poate aveti o sugestie in legatura cu asta...

Because maybe
And after all
You're my wonderwall

#9 2008-04-03 11:53:57

skumpi
Vizitator

u singurica nu o sa reusesti...trb sa fie si el acolo...sa`si doreasca...vb cu el nah...vezi ce simte...ce vrea de la relatia asta...dak mai vrea ceva...etc...apoi luati o hotarare impreuna smile
comunicare`i cheia smile

#10 2008-04-03 12:07:56

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

lara205 a scris:

eu va trebui sa iau initiativa si atunci cand va vedea ca e bine,va da si el dar nu stiu cum sa fac asta....chiar mi-e greu sa ma gandesc acum cum as putea face...tin mult la el si eu simt de multe ori ca pur si simplu nu mai pot dar nu vreau sa il pierd pentru ca nu as suporta sa ma gandesc la el si sa nu pot face nimic...

din start asta e o....cum sa ii zic....greseala....nu tu trebuie sa iei initiativa si sa fii mai buna, si daca iti iese, pe urma sa fie si el mai bun....amandoi trebe sa faci compromisul asta.Of daca ai stii ce o sa gandesti peste 2-3 ani cred ca i'ai da un sut in fund acum.baietii au talentu de a ne face sa ne simtim vinovate chiar si atunci cand gresesc ei... eu zic sa te gandesti serios la relatia voastra si daca merita sa va chinuiti amandoi... prin asta am trecut si eu, cu certuri in fiecare zi si mereu eu imi ceream scuze si exact asta am auzit si eu de la el : "daca reusesti sa te comporti altfel atunci o sa ma comport si eu, dar intai sa vad daca poti tu " :f?rv?nad: , normal ca nu reuseam, pt ca el era acelasi cu care ma certam, si eu trebuia sa fiu cu lantu de gat ca sa ma scoata la plimbare doar cand vrea el
Trebuie sa incercati amandoi, sa faceti amandoi compromisuri....tu nu ai ce sa faci deci sa ii spui ca il iubesti, ca regreti greselile pe care le'ai facut dar nu poti da timpul inapoi si ca o sa incerci din tot sufletu sa va fie bine, dar ca ai ne voie sa faca si el acelasi lucru...

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#11 2008-04-03 15:25:07

lara205
Full member

o sa ve zic de ieri....eu am venit la sc si el era cam prost dispus si distant....nici eu nu eram bine ca ma certasem cu ai mei si eram cam suparata...si el se purta asa distant cu mine...si lam intrebat ce se intampla si de ce se poarta asa...si mi-a spus ca el a incercat sa mai vb cu mine(da,incercase) dar ca eu nu prea ziceam nimic si gata:(.si m-am simtit aiurea...mai ales ca in urma cu cateva zile il suparasem pentru ca am zis ceva totaaaal la momentul nepotrivit...era si el prost dispus si a avut loc o discutie foarte incomoda la telefon si am vb despr ein weekend si am zis ca incercam amandoi...si ieri mi-a zis ca el incearca sa se poarte mai nice dar eu de ce nu incerc sa fac asta?el mi-a zis ieri ca s-a saturat de toate astea...nush ieri pur si simplu simteam ca nu il merit!ca nu sunt destul de buna pentru a fi cu el si asa mai departe...ideea e ca atunci cand ma deranjeaza ceva trebuie sa spun!nu stiu parca fac ce fac si tot o spun....si atunci cand o fac e culmea ca il nimeresc tot cand e in pase proaste:(...

Because maybe
And after all
You're my wonderwall

#12 2008-04-03 15:33:47

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Daca vrei sa lupti pentru o relatie, poti..eu si iubitul meu am luptat enorm pentru relatia noastra (povestea e luuuuuunga)si , atunci cand eu am vrut sa imi bag picioarele, el a fost cel care a tinut cu dintii de noi doi...si uite ca suntem happy dupa 2 ani si 2 luni impreuna...si sper sa nu ne despartim niciodata si sa ne iubim la fel ca si pana acum.

Dr, dupa cum povestesti tu, lui i s-a cam "acrit" de relatia voastra....iar daca e numai in pase praoste, poate e si din cauza rustrarilor generate de o releatie in care nu mai vrea sa fie.

Nu stiu, sunt mulet de spus...totusi, totul se rezuma la comunicare...iar daca el /tu, oricare dintre voi, ar vrea sa paraseasca o relatie , celalalt ar trebui sa il lase. Nu poti sa tii langa tien un om care nu te iubeste sau care nu isi doreste sa fie acolo. Dar, asta trebuie sa afli tu doar DISCUTAND indelung, CALM cu el.

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#13 2008-04-03 17:12:39

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

lara205 a scris:

ideea e ca atunci cand ma deranjeaza ceva trebuie sa spun!nu stiu parca fac ce fac si tot o spun....si atunci cand o fac e culmea ca il nimeresc tot cand e in pase proaste:(...

asta-i felul tau de a fi. nu te poti schimba. din proprie experienta iti spun ca daca el nu te accepta asa cum esti atunci nu are rost sa mai continui. o sa-ti ceara sa te schimbi, tu o sa incerci, o sa ajungi sa-ti fie teama sa-i spui unele lucruri ca sa nu provoci cearta. partea naspa e ca toate lucrurile astea nespuse iti induc o frustare interiora si se vor aduna si aduna, iar tu o sa te consumi si lucrurile nu vor sta f ok. asa sunt si eu ca tine, daca ma deranjeaza ceva, spun sau daca ma enervez spun multe.
iar dupa parerea mea, daca ceva nu-ti convine, apoi spune-i...e vorba de comunicare...e vorba sa gasiti o rezolvare impreuna.
oricum fii tare! kram

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#14 2008-04-03 17:35:56

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

lara205 a scris:

ideea e ca atunci cand ma deranjeaza ceva trebuie sa spun!nu stiu parca fac ce fac si tot o spun....si atunci cand o fac e culmea ca il nimeresc tot cand e in pase proaste:(...

nu am o solutie pentru problema ta...dar as vrea sa iti spun ceva...
sunt de acord ca trebuie sa spui ce te deranjeaza...dar ai grija cum si cand o faci...cand spui ce te deranjeaza incerci sa obtii o schimbare din partea lui...dar daca o faci intr-un mod nu tocmai placut si intr-un moment inoportun s-ar putea sa nu obtii nimic, ba chiar mai mult sa obtii o cearta...
fiecare situatie trebuie cantarita in parte...nu deschide gura de fiecare data cand ai in minte un repros, stai gandeste-te bine la ce vrei sa spui cu adevarat, daca chiar trebuie sa incepi o discutie pe tema asta, analizeaza care e starea lui in acel moment...asta daca vrei sa obtii ceva..
crede-ma baietii URASC sa fie cicaliti, sa li se reproseze mereu cate ceva...de ce ar sta cu cineva care le tot reproseaza vrute si nevrute, in timp ce ar putea sta linistiti la o bere, la un joc sau mai stiu eu ce...

girlish a scris:

asta-i felul tau de a fi. nu te poti schimba

imi pare rau, dar nu sunt de acord, e imposibil sa nu te poti schimba...toata lumea se schimba...fiecare din noi se modeleaza dupa circumstante...e instinct de adaptare si supravietuire...
a nu se intelege din asta ca trebuie sa ne schimbam dupa cum vor cei din jur, ci doar cum consideram noi ca ne e mai bine, sa me modelam in asa fel incat sa fim sau macar sa tindem sa fim persoana care dorim
Lara205 ... daca tu stii ca gresesti, de ce nu incerci macar putin sa te schimbi? (asta in varianta in care tii la el cu adevarat si vrei ca relatia sa mearga)...daca nu, gaseste pe altul care sa te indrageasca asa cum esti acum...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#15 2008-04-03 19:12:59

lara205
Full member

da,la asta m-am gandit si eu...sa ma schimb si sa incerc sa nu mai iau atatea in seama...o sa incerc sa vorbesc cu el si o sa incerc sa ma schimb...dar sper sa nu fie prea tarziu pentru ca e foarte suparat pe mine.am mai facut lucruri idioate tot la momente nepotrivite si a fost groaznic...stii dar cand il vad asa imi vine sa-mi iau campii!!mai ales cand il vad distant sau cand pare indiferent...nu pot sa ma abtin sa ii zic"de ce esti asa de distant?"sau alte lucuri...oricum nu asta il dispera il dispera discutiile care urmeaza...
credeti ca dupa amintiri mai urate se poate lua totul de la inceput?:-S

Ultima oara a fost editat de lara205 (2008-04-03 20:48:19)

Because maybe
And after all
You're my wonderwall

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.