|
Nu esti logat.
Lista lucruri bebe acasa-3#39 2008-04-07 14:09:05
Re: lista lucruri bebe acasais foarte multe si in majoritate detalii si chestii marunte la care eu nu m-as fi gandit...dar probabil cand esti mamica in devenire ti se mai dezvolta vreun simt ceva pt detectatea acestor treburi Offline #40 2008-04-07 14:51:44
Re: lista lucruri bebe acasaclar. eu am avut timp sa le aflu stand numai casa in pat...nu iti spun cate recenzii de pe forumuri aveam legate de cum tre sa fie carutu', patutu', salteaua, de la ce firma sa fie suzeta, etc mami de minuni Offline #41 2008-04-07 21:18:21
Re: lista lucruri bebe acasate caut cand am un bebe mic pe drum...clar Offline #42 2008-04-14 13:55:44
Re: lista lucruri bebe acasaLui bebe mic nu ii trebuie prea multe, el saracutul e insensibil la listele acelea imense. De regula parintii vor tot felul de lucruri pentru copil, el vrea doar iubirea lu' mami, a lu' tati, tatica cu laptic, niste hainute (pot fi si de la prieteni), vreo 2-3 caciulite (bonetele, palariute), scutecele de finet, pampersi si niste paturici si niste prosoape. Mai e nevoie de un gel de dus marciel pe care le-a recomandat Eu_vreau. Doua obiecte care fac viata mult mai usoara mamicii sunt banduliera (un port-bebe pentru bebei mici, in care stau intinsi) si port-bebeul. Ultima oara a fost editat de Satina (2008-04-14 13:56:40) Offline #43 2008-04-14 14:21:38
Re: lista lucruri bebe acasanoi i-am luat leagan pt pana la 3 luni si pat pt de la 3 luni pana la 5 ani. nu as tine copilul cu mine in pat chiar daca mi-ar ususra alaptataul noaptea pt ca sotul meu are un job stresant si noaptea tresare si ma strange si imi da coate in somn...deci mai bine safe copilul decat sa doarma sotu pe jos mami de minuni Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-14 19:00:45
Re: lista lucruri bebe acasaE cam greu cu sotul... al meu a emigrat in sufragerie dupa primele 3 nopti. Si el are un serviciu stresant (de fapt avea 2 pe atunci + master) si nu mai era bun de nimic ziua dupa show-ul de noapte. Asa ca s-a retras strategic. Cand s-au mai linistit apele a revenit. Eu aveam pe atunci patut si la primul copil ma incapatanam sa il invat in patut, dar oboseala m-a convins sa il tin langa mine. Cand copilul a trecut de 4 luni si mi-a cazut prima data din patul mare (dar nu noaptea in somn), am mutat patul langa perete, am lipit patutul de patul mare, mai aveam un mic dulap pe o parte din latura ramasa libera. Asa ne-am baricadat in culcusul nostru ca sa nu mai pice bebelusii din pat. Aceasta a rams asezarea pana in ziua de azi. Asta-primavara am inlocuit patutul (loc de joaca pentru copii sau de depozitat rufele) cu un fel de noptiere care alcatuiesc obstacolul in calea caderii copiilor. Sotul... e in continuare in exil, dar il vizitez eu mereu ca sa-i alin singuratatea. Offline #45 2008-04-14 19:15:29
Re: lista lucruri bebe acasaf tare. am mai vazut aranjamente de astea cu ea cu copilul si el cu..telecomanda dar el vrea sa ma ajute si isi doreste sa se trezeasca si el sa alapteze, etc asa ca n-am sa ii iau aceasta placerte mami de minuni Offline #46 2008-04-16 13:08:54
Re: lista lucruri bebe acasaEh, socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa... In cazul nostru care eram f. tineri si aveam venituri mici pe atunci, nu prea mergea sa neglijeze serviciul si facultatea. Nu avea rost sa fim doi chiauni prin casa. Offline #47 2008-04-16 13:15:41
Re: lista lucruri bebe acasael isi ia concediu 2-3 luni tocmai ca sa alapteze asa ca o noapte eu o noapte el. daca omu vrea sa ma ajute doar nu l-oi trimite la nani impotriva vointei lui mami de minuni Offline #48 2008-04-16 13:52:53
Re: lista lucruri bebe acasaAna...oi fi eu mai greu de cap...dar cum adica sa ala[pteze el....???adica tu nu ai de gand sa o alimentezi natural...ci sa te mulgi si sa-i dea el din biberon...sau????off...greu cu gandirea mea dupa 2 ore de parcari laterale si cu spatele.... Offline #49 2008-04-16 13:56:23
Re: lista lucruri bebe acasanu eu sper sa am cu ce sa alaptez. cand zic de alaptat el ma refer la 9 seara eu, la 12 el, la 3 eu, la 6 el, etc cu biberonul. avem niste biberoane americane zici ca sunt titi cu alea se va descurca el cu laptele meu mami de minuni Offline #50 2008-04-16 14:01:27
Re: lista lucruri bebe acasasi al meu vrea sa se ocupe de bebe, oricum de la 6 luni vrea sa ramana el in carenta cu bebele, ca eu oricum nu stiu sa gatesc si ce gatesc nu prea iasa de mancat, si mai si rade de mine ca daca ii dau la bebe sa manance ca si la pesti pe care ii uit mereu...iar eu ii raspund ca bebele plange... Offline #51 2008-04-16 14:34:42
Re: lista lucruri bebe acasaPai nu prea e o afacere cu mulsul, e o mare pierdere de timp. Parerea mea e ca pe langa lipsa de confort in cazul in care e facut regulat afecteaza si sanii, adica ii face sa se lase. Offline #52 2008-04-16 14:41:21
Re: lista lucruri bebe acasaDe mancare ma ocup eu mai ales ca imi doresc sa alaptez destul de mult timp ... ca pe baza lui pot eu sa fac stocuri de lapte ca nu pot sa am incredere ca se descurca. Dupa 5 luni poate sa il hraneasca .. iar dupa 1 an reununtam la biberoane si o sa fie mai usor cu diversificarea. Offline #53 2008-10-09 14:52:56
Re: lista lucruri bebe acasafetele de unde cumpar si eu o lampita de veghe? Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #54 2008-10-09 16:22:18
Re: lista lucruri bebe acasalampi de veghe gasesti si in ikea, praktiker Offline #55 2008-10-09 16:24:23
Re: lista lucruri bebe acasa
aha, e bine de stiut. Offline #56 2008-10-09 16:26:45
Re: lista lucruri bebe acasasamy si alea din ikea chiar is faine. am mai vazut f faine dar si f scumpe la mobexpert mami de minuni Offline #57 2008-11-28 11:40:50
Re: lista lucruri bebe acasamamicutzelor, s-a discutat la un moment dat pe careva topic dar aici nu am gasit, legat de un sapun de bebe fff bun care nu se gaseste peste tot decat eventual la farmacii, stiti oare despre care ar fi vorba? mersi mult... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|