|
Nu esti logat.
Nush ce sa fac :-s-2#20 2008-12-02 18:11:23
Re: nush ce sa fac :-spai tot u sa`l suni acum ? #21 2008-12-02 18:13:52
Re: nush ce sa fac :-sCum sa-l suni? In nici un caz....nu-l mai cauta absolut deloc pt ca nu merita nici macar sa te mai gandesti la el. Ocupa-te de tine si lasa-l in pace sigur vei gasi un barbat care sa iti demonstreze faptic ca tine la tine. Offline #22 2008-12-02 18:19:12
Re: nush ce sa fac :-sI-am spus de mii de ori ca daca vrea sa ne despartim sa nu-mi faca faze aiurea si sa-mi spuna in fata. Mi-a cerut sa am rabdare si incredere in el. I-am spus ca m-am gandit de multe ori la despartire, l-am intrebat daca el s-a gandit vreodata si a zis ca nu. Am vorbit la telefon, cel putin saptamana trecuta am vorbit si juamte ora la telefon pe zi, problema e atunci cand sun si nu imi raspunde.... ma panichez extrem de tare si imi fac tot felul de griji. Si acum nu gasesc nicio explicatie pt comportamentul lui, miercuri imi spunea ca in curand mama lui va pleca in strainatate si o sa avem apartamentul numai pt noi doi (ca si asta era o problema, nu aveam unde sa ne desfasuram). Sunt asa de agitata ca nici nu stiu ce sa mai fac. Offline #23 2008-12-02 18:22:54
Re: nush ce sa fac :-snush ce sa zic... intr-un fel te inteleg ca iti trece prin cap sa-l suni ca ma cunosc si pe mine si stiu ca nu am pace pana nu am lucrurile clare si probabil si tu esti la fel, ca orice femeie... desi suntem orgolioase, decat sa suferim in tacere mai bine stim sigur ca s-a terminat si cum sta treaba... Offline #24 2008-12-02 18:25:22
Re: nush ce sa fac :-sparerea mea e k tb sa vb.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-02 18:36:32
Re: nush ce sa fac :-sIn toata perioada asta nasoala in care el m-a rugat sa-l las sa-si rezolve problemele eu i-am reprosat ca nu-i pasa si ca de asta nu ne vedem mai des, mi-a spus de multe ori ca nu e adevarat si ca ma iubeste mult, dar ca trebuie sa se imparta intre serviciu, prieteni, "invarteli" (cauta clienti pt serviciu prin intermediul prietenilor si mereu e pe drumuri) si mine si ca nu ii iese mereu. Il iubesc mult, mai mult decat credeam ca sunt capabila sa iubesc si niciun moment nu am avut sentimentul ca ma inseala, doar ca pe parcurs am devenit putin cicalitoare (o nevasta in miniatura as zice). Stiu ca am gresit ca eu am cedat mereu prima si ca l-am invatat prost, dar vreau sa aflu ce se intampla, simt ca am un nod in stomac si nu mai pot sa fac nimic. Mai devreme ma uitam la tv si aratau la stiri despre accidente si m-a fulgerat un gand... daca s-a intamplat ceva(gand stupid evident) dar de la atata intors problema pe toate fetele am ajuns la mii de ganduri. Offline #26 2008-12-02 18:38:59
Re: nush ce sa fac :-sSi nu putea sa-si rezolve si pb si sa te vada si pe tine putin acolo sau sa isi faca macar timp sa vb la tel? eu zic ca astea sunt vrajeli la el si invoca motive aiurea ca sa nu mai fie cu tine....am mai intalnit eu din astia. sunt unii oameni care au afaceri si tot isi fac timp pt pers iubita...hai sa fim serioase. Offline #27 2008-12-02 18:39:10Re: nush ce sa fac :-seu sunt de parere ca nu trebuie sa ii mai accepti toate tampeniile. Nu mai fi tu aia care intelege...am impresia k ai fost putin cam prea disponibila pentru el...nu vrea sa se vada cu tine? Foarte bine! Fii mai rece cu el, mai indiferenta...si vezi daca observa. Daca nu inseamna ca i se rupe pur si simplu si s-a obisnuit ca tu sa fii mereu acolo orice ti-ar face. Si cum a zis si skumpi, pentru persoana iubita faci totul...nu poti fi langa ea, macar un nenorocit de mesaj poti sa ii dai.. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #28 2008-12-02 18:40:43Re: nush ce sa fac :-s
mie nu stiu ceva imi pare cusut cu ata alba... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #29 2008-12-02 19:18:23
Re: nush ce sa fac :-sUnamed User :sincer: cand devin sau intru intr-un mood ciudat... i dont feel like talking to no one, just be left alone.... it's possible that i will kinda... not call her, not because i dont love her, or care about her, or think of her... but i guess not in the mood to even talk to her, altough we're not in a fight or anything #30 2008-12-02 20:53:58Re: nush ce sa fac :-scrize de personalitate si izolare...daca vrea sa se izoleze sa nu se mai bage intr-o relatie si gata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #31 2008-12-02 22:35:19
Re: nush ce sa fac :-syes...am aflat raspunsul dupa ce i-am dat un sms (si da ...sunt slaba de caracter) Offline #32 2008-12-02 22:36:32
Re: nush ce sa fac :-ssi de asta a avut el atitudinea asta? si pana sa iesi cu tipul respectiv era ok? ca ziceai ca mai demult va vedeati rar etc Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-12-02 22:38:27) Offline #34 2008-12-02 22:39:27
Re: nush ce sa fac :-sde asta nu a dat semne de viata zilele astea (stiu ca asa face cand e suparat, prefera sa se calmeze si apoi sa discute) doar ca nu am stiut ca m-au vazut amicii lui, ca mi-as fi dat seama unde e buba. intrebarea era daca sa-l sun prima sau nu... Offline #35 2008-12-02 22:42:40
Re: nush ce sa fac :-stu ai zis ca din iulie lucrurile au inceput sa mearga prost...tu stii daca trebuie sau nu sa-l suni...faci ce crezi Offline #36 2008-12-02 22:45:26
Re: nush ce sa fac :-syup, mi-am ascultat inima. multumesc pentru sfaturi fetelor. big hug si noapte buna. Offline #37 2008-12-02 22:45:39Re: nush ce sa fac :-ssi cat ii ia sa se calmeze? ca parca spuneai k nu a dat nici un semn de viata se sambata... sunt 3 zile... Nu-i mai cauta scuze si sa nu cumva sa dai in atitudinea de "Vai saracu eu sunt de vina, are dreptate sa se poarte asa". Cand prietenii iti spun ca ti-a vazut iubta cu unu vorbesti cu ea nu te inchzi in casa si fugi de ea. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #38 2008-12-02 23:17:45
Re: nush ce sa fac :-scine are ochi ... sa vada cine nu sa`i inchida in continuare © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|