|
Nu esti logat.
O boala sau alergie?#1 2008-04-03 14:49:20
o boala sau alergie?sunt noua asa ca mai mult ca sigur stangace.mi-am inceput viata sexula destul de tarziu ar spune uni dar de atunci am numai probleme,am urmat mai multe tratamente si am facut mai multe investigatii.prima data m-au tratat pentru infectii urinare repetate si bineinteles ca m-am ales cu candidoza, am tratat-o si pe aia in mai multe etape si pot sa spun ca pentru scurt timp am scapat.acum pentru ca am mai inceput sa mai pricep cate ceva am observat ca desi sunt ok dupa un contact sexual imi apare iar mancarimi si am probleme la urinat.am folosit mereu prezervativ si cat m-am indopat eu cu pastile a facut-o si prietenul meu.exista riscu sa fiu alergica la prezervativ,cum se manifesta asta(am folosit mai multe tipuri dar.......la fel)?acum iau zanocin si betadin ovule pentru o anexita.sa fie si aia problema?credeti-ma ca de un an m-am cam saturat de doctori si mi-ar prinde bine niste ajutor.multumesc! Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #2 2008-04-03 15:23:29
Re: o boala sau alergie?e posibil sa fii alergica la prezervativ; nu sunt indicate contactele sexuale in timpul tratamentelor cu ovule Offline #3 2008-04-03 15:27:53
Re: o boala sau alergie?La mine alegia la prezervetiv se manifeste prin usturimi inca din timpul actului, nu numai la sfarsit. Aveam ca ma frige ceva inauntru, asa percepeam eu alerigia. Dar cred ca depinde si de la femeie la femeie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-04-03 16:00:08
Re: o boala sau alergie?Infectiile urinare repatate la femeile active sexual se datoreaza si igienei defectuase dinainte si dupa actul sexual. Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-04-03 16:25:46) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #5 2008-04-03 16:18:17
Re: o boala sau alergie?nicoleta...urinezi dupa fiecare contact? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-03 17:28:32
Re: o boala sau alergie?in timpul contactului este bine totul apare dupa cateva ore chiar.blue.butterfly crede-ma ca tin cont de toata igiena si am invatat si cum sa ma feresc de infectii urinare(in 6 luni de pastile ) si am facut inclusiv filme la rinchi.nu de alta dar asa am ajuns la concluzia ca nu mai fac k doctorilor le plac sa scrie retete iar despre candidoza sincer m-am saturat de tratamente cu ovule si mereu le-am facut cum trebuie si mi-am pus prietenu la respect si pastile le-am luat dupa doctori nu dupa mine.oricum dupa ce termin tratamentul asta sper sa fie ok k dak as vorbi si cati banuti imi mananca o chestie aparent banala imi schimbam garderoba cu haine scumpe dar...........dezavantajele femei Ultima oara a fost editat de nico_leta (2008-04-03 17:31:51) Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #7 2008-04-03 17:32:47
Re: o boala sau alergie?
hmmm...oare asta am asi eu? k nush ce sa mai cred...a tb sa o facem cu prezervativ in ultima perioada si am avut aceleasi simptome...am crezut k poate nu sunt destul de lubrefiata, asa k am luat lubrefiant, dar degeaba...tot simteam k ma arde si ma ustura foarte tare cand o faceam... Offline #8 2008-04-03 19:22:07
Re: o boala sau alergie?nicoleta...tot nu mi ai raspuns la intrebare... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-03 19:32:39
Re: o boala sau alergie?Nico_leta, multe dintre noi am patit asa ceva...Am observat ca se intampla mai ales daca ti-ai inceput viata sexuala mai tarziu, dar s-ar putea sa nu fie o regula...S-ar putea ca pur si simplu sa fie o problema a "inceputului" cu care se confrunta toata lumea, dar care se estompeaza pe parcurs...e ca o problema de "rodaj", ca la o masina...Imi aduc aminte ca infectii urinare am avut si eu...apoi au incetat...nu am facut nimic special... Offline #10 2008-04-03 20:26:57
Re: o boala sau alergie?scuze crys_ty_na.sa stii urinez si sunt foarte atenta si incerc sa beau si lichide.problema e ca dupa vreo zi incep sa am mancarimi dar mai ales dupa c urinez si in vagin si exterior.la mine manifestarile nu sunt imediate.rose u crezi ca totusi dupa un an si cu un partener stabil nu ar fi normal sa mi se acomodeze organismul.am contacte mai rare pt k ne vedem la 2 sapt dar am avut o vara totusi nu era destul? :f?rv?nad: Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #11 2008-04-03 21:25:57
Re: o boala sau alergie?Cam un an a durat si la mine treaba cu infectia urinara, apoi a incetat...Am luat Vitamina A si E si ma dadeam cu o crema, Colpotrophine. Nu as putea spune ca fix asta este solutia, dar incearca...Doctorii imiziceau toti ca n-am nimic , o doctorita mai in varsta mi-a dat tratamentul asta...nu stiu daca mi-a trecut de la asta sau de la sine... Offline #12 2008-04-03 21:42:01
Re: o boala sau alergie?nico...niste tratamente naturiste ai incercat? happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-04-04 12:42:45
Re: o boala sau alergie?nu am incercat.eu momentan folosesc betadine ovule si am pus deja 2 dar mi se pare putin ciudat pentru ca dak se intampla sa ma duc la baie noaptea curge tot si a doua zi nu mai am nici o urma de ovul p protej slip plus ca nu simt nici o amelioarare.a mai folosit cineva pentru ca pentru mine e cand am din astea,asa se manifesta? Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #14 2008-04-04 12:51:33
Re: o boala sau alergie?nico...eu as zice sa incerci si niste tratamente naturiste pt infectiile urinare...sunt niste ceaiuri de care vb fetele peforum ca sunt bune (da o cautare ca nu mi mai amintesc sincer)...iar ovulele e normal sa se scurga...iar ameliorarea nu ti o poate garanta nimeni... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-04-04 12:54:03
Re: o boala sau alergie?nico.leta, mai bine pui iaurt decit ovule betadine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-04-04 13:01:13
Re: o boala sau alergie?nico.leta, ar fi bine sa consulti un medic homeopat sau naturist ca deja ai primit la medicamente si ovule de-mi vine mie rau cand aud cat de multe au fost. Asa iti distrugi si flora intestinala si vaginala. Treci pe tratamente naturiste ca e mai bine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #17 2008-04-05 11:36:39
Re: o boala sau alergie?eu nu am incercat niciodata cu iaurt.chiar da rezultate?secretia mea este alb galbuie si mai mult ca sigur este candidoza la cum se manifesta Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #18 2008-04-05 11:38:25
Re: o boala sau alergie?la mine a dat...deci incercarea moarte n are happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-04-05 12:59:41
Re: o boala sau alergie?am sa incerc dupa ce termin ovulele.doctorita momentan mia dat un tratament cu antibiotice pentru o anexita deci candidoza e la ea aksa si mia zis sa ma spal zilnic cat pun ovulele (10 zile) cu ceai de galbenele(am si rana p col) si bicarbonat.am mai citit si cica nu e indicat zilnic,poate sunt prea exagerate spalaturile?oare este posibil ca de fiecare data cand fac sex flora mea sa fie deranjata si sa imi apara candida.............offfffff? Ultima oara a fost editat de nico_leta (2008-04-05 13:12:00) Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|