|
Nu esti logat.
Site-uri de numarat caloriiu ca#1 2008-04-03 14:53:27site-uri de numarat caloriiu castiu ca pusese cineva la un moment dat un site de calculat calorii, de la bonduelle or smth, dar nu il mai gasesc. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #2 2008-04-03 17:32:38#3 2008-04-03 17:53:37
Re: site-uri de numarat caloriiu caam incercat de curiozitate sa calculez dar nu sunt toate produsele consumate si am lasat-o balta. expect the worst , hope for the best! Offline #4 2008-04-03 19:51:45
Re: site-uri de numarat caloriiu caeu il pusesem p cel cu bonduelle www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2008-04-07 10:35:31
Re: site-uri de numarat caloriiu cahidrocaburi?!?! papam peetroool! fara misto acum, ala cu bonduelle e cam varza. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-07 10:38:15
Re: site-uri de numarat caloriiu cacal = calorii generic vb mami de minuni Offline #7 2008-04-07 10:41:37
Re: site-uri de numarat caloriiu catot nu m-am lamurit... cand scrie pe ambalaj nush cate kcal, de unde stie punga cate kg am eu? [sunt blonda dimineata, don't mind me...] Offline #8 2008-04-07 10:41:53
Re: site-uri de numarat caloriiu cawaw.voi chiar numarati/cantariti si analizati tot ce papati? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #9 2008-04-07 10:47:03
Re: site-uri de numarat caloriiu caacum mi`am dat seama k nu am postat unde trebuie,asa k i`am dat un copy/paste : salut fetelor!eu una nu stiu cum sa`i dau inainte...azi am aflat k bunicul meu a fost diagnosticat cu hepatita C(de knd il stiu bea 24/24).ce anume afecteaza aceasta boala...cum se manifesta?sunt disperata,mi`e frik..plang,tremur,nu mai pot...ajutati`ma,va rog din suflet!sa fiti sanatoase si fericite! Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #10 2008-04-07 11:04:10
Re: site-uri de numarat caloriiu ca
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-07-04 16:35:42
Re: site-uri de numarat caloriiu caam auzit la tv ca a aparut o noua eticheta pe ambalajele de la cola, chipsuri si ciucalati, care anunta cate calorii are fiecare din nebuniile pe care le papam cu regularitate... exista si un site: www.cecontine.ro - am gasit acolo si un calculator de calorii http://www.cecontine.ro/index.php?op=calculator Offline #12 2008-07-04 16:39:06
Re: site-uri de numarat caloriiu cami se pare ok, dar atata timp cat lumea nu citeste etichetele... Offline #13 2008-07-11 11:57:15
Re: site-uri de numarat caloriiu caeu zic ca este bine sa vazi cate calorii sunt, macar asa, ca idee, sa te mai speri cand ai de gand sa mananci o mare punga de chipsuri singur si vezi ca sunt acolo caloriile necesare intregii tale familii intr-o zi! sau ca si un pahar de suc e plin de calorii...cred ca vom ajunge sa bem doar apa si sa consumam frunze:( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|