|
Nu esti logat.
Reactie la anticonceptionale? sau altceva?#1 2008-04-03 22:08:21
Reactie la anticonceptionale? sau altceva?Buna seara, Offline #2 2008-04-03 22:10:36
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?gerpesul sigur nu apare de la ac.bubite de genul asta imi apar si mie cam inaite de menstra.trebuie sa intri in cele 7 zile de pauza sau esti deja in pauza? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-03 22:10:38
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?ioana...problemele astea le ai de cand ai inceput cu pilulele? happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-04-03 22:11:36
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?herpesul nu are legatura cu AC din cate stiu eu;dar aseara ai zis ca ai dat pe fata cu o crema care altadata iti facea bine si acum nu, deci, nu e si de la creme? Offline #5 2008-04-03 22:39:49
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?Bubite de astea am de cand am inceput sa iau anriconceptionale...mi s-a stricat fata...bine ca nu e ceva de speriart....da nu mai e fata mea fina si curata...plus ca am colesterol 210....ma gandesc sa nu fie ceva ficat, colesterol......mie de la planning mi-a zis ca ac nu au legatura cu coelsterolul. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-03 22:41:24
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?ioana...mergi sa ti le schimbe...la alt medic daca al tau nu vrea sa ti le schimbe...dar nu lua de capul tau pilule...te rog eu...si in legatura cu acea secretie...daca are si miros mai ciudat mergi si la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-03 22:43:17
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?am fost la 2 pana acuma.....nicunul nu mi-a recomandat sa le schimb, ca sunt bune, si dupa cum va spuneam, d-na la care am fost ultima data...chiar m-a intrebat de toate....si a zis ca nu am semne clare ca ar trebui schimbate.....atunci nu avema secretia asta, eram inainte de folia 5.....poate fi secretia de la contacte sexuale dese?...... Offline #8 2008-04-03 22:43:37
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?atunci mergi rpd la un medic sa ti le shimbe...si dupa pauza sa incepi cu altceva... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-03 22:50:36
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?multumesc .....o sa caut alt planning:).....o seara excelenta va doresc! Offline #10 2008-04-03 22:51:57
Re: Reactie la anticonceptionale? sau altceva?cu placere si mersi la fel... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|