|
Nu esti logat.
Orgasmul-2#20 2008-04-07 19:01:55
Re: orgasmulbrunetzik crede-ma ca ma las dusa rau de tot de val nu e asta... #21 2008-04-07 19:17:41
Re: orgasmulam avut si parca mai am retineri in a ma atinge sigura in fatza lui mai bine il pun pe el s-o faca sau o facem impreuna am obs ca ii place tare cand sunt eu on top, doamne ce senzatie ahhhh asa ajung imediat, chiar si inaintea lui... noroc ca eu am chef in continuare There ain't no sunshine now that he's gone Offline #22 2008-04-07 19:51:56
Re: orgasmulale ajungi fara sa te managie el sau u? pe mine ma enerveaza ca ma doare daca stau eu deasupra lui si sa fiu si dreapta, daca ma inclin in fata nu ma mai doare, dar daca stau asa pe el pur si simplu sa fiu relaxata nu pot ca ma doare.. si eu simt bine cand stau deasupra, dar as fi vrut sa nu ma doara ca sa ma pot desfasura cum tb si sa pot ajunge la orgasm fara sa pun mana. in rest senzatiile sunt super, simt f bine, doar ca nu ajung. deja ma enervez. Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-04-07 19:52:35) #23 2008-04-07 19:53:35
Re: orgasmuleu ajung fara sapun eu mana dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #24 2008-04-07 19:54:31
Re: orgasmul
cand o sa renunti la ideea ca TREBUIE sa ai orgasm, si ai sa faci sex de placere nu pentru a avea un orgasm ai sa-l ai. Eu am fost in aceeasi situatie. Plus gaseste ceea ce te excita pe tine enorm. La ce te gandesti cand esti singurica, gandeste-te si cand esti cu el, si pune-l sa-ti faca absolut tot ce-ti trece tie prin cap fara nici un pic de rusine indiferent cat de "pervers" ar fi. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-07 21:54:21
Re: orgasmul
e o senzatie ciudata cand stau deasupra si dreapta, nu e neaparat durere sau chiar deloc, imi place tareeeeeee There ain't no sunshine now that he's gone Offline #26 2008-04-08 01:47:03
Re: orgasmuleu nu pun mana mea acolo :f?rbryllad: nu am pus-o ncd si nici nu am de gand.....oricum nu as simti nimic mai mult ca sigur ...are el manute care fac minuni si imi ajunge ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #29 2008-04-08 21:52:29
Re: orgasmulchiar nu sunt curioasa.....mi-e f bine si asa ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #31 2008-04-08 22:41:51
Re: orgasmulchiar ma lasa rece ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #32 2008-04-08 23:00:58
Re: orgasmulnici eu nu ma "ating" cand sunt deasupra...ajung f bine la orgasm si fara happy with him...inlove with him... Offline #35 2008-04-08 23:23:49#36 2008-04-08 23:50:43
Re: orgasmuldeja incep sa ma simt naspa cand vad atatea fete ca ajung la orgasm fara sa puna mana ele acolo...eu nu am reusit as vrea si eu sa am atat de usor #37 2008-04-08 23:59:12
Re: orgasmulnu ai dc sa te simti prost...nici eu nu am de fiecare data...si nu consider capat de lume...cand cum...cei drept ca nu am incercat niciodata sa compensez absenta lui prin orgasmul dat (sa zic asa) de clitoris...poate ar trebui sa incerci si tu...si sa ti gasesti o pozitie cat mai favorabila...eu spre ex nu pot avea orgasm decat daca sunt deasupra sau pe la spate...mai e inca o pozitie dar nu ma pun s o descriu acuma asa ca incearca un timp doar sa experimentati...fara ca orgasmul sa fie tinta finala poate veti avea noroc happy with him...inlove with him... Offline #38 2008-04-09 00:12:42
Re: orgasmulpai am incercat o gramada de pozitii si daca nu pun mana nu ajung....adica ma gandesc eu ca tb sa se frece cumva clitorisul ca sa pot avea fara sa pun mana...si nu stiu ce pozitie ar fi mai favorabila pt treaba asta. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|