homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stilul vestimantar al zodiilor-3

#39 2008-04-06 19:27:42

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Stilul vestimantar al zodiilor

blue.butterfly a scris:

si eu zic ca e aiurea...nici mie nu mi se potriveste (pentru varsator)...si mi se par prea generalizate.

normal ca ii generalizat...doar nu o sa fie descrierea pt fiecare personalitate

#40 2008-05-16 02:17:43

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

postez aici pt ca oricum ii legat de zodii
http://www.femeia.ro/horoscop/trucuri-d … e de zodii

la mine se potriveste perfect. sunt gemeni.
fardurile stau uitate in dulap, crema de maini o folosesc ffffff rar, iar cu balsam de buze ma dau cel mult de 3 ori pe zi

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 03:10:20)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#41 2008-05-16 10:51:39

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

rac
Pentru femeile rac, a fi frumoasa insemna a fi gingasa si feminina. Se stie ca persoanele ce apartin acestui semn sunt foarte sensibile, de aceea acorda tinutei vestimentaare o atentie deosebita. Sunt in permanenta in cautarea unui stil care sa le arate asa cum sunt: naturale, spontane si extrem de delicate. Uneori, au tendinta de a evada in trecut si de aceea in garderoba lor putem gasi intotdeuna ceva nou, ceva vechi, o bluzita de pe vremea bunicii sau o esarfa ultramoderna. Le place sa imbine moda actuala cu moda din trecut si fac acest lucru cu mult stil, fara sa fie desuete. Din contra! Inconstient si fara sa-si dea seama, dau nastere unui stil usor nonconformist tocmai prin readucerea elementelor din trecut in prezent.

mi se potriveste, aproape perfect.. insa ultima fraza cu "Stilul hippie sau cel etnic le caracterizeaza excelent." neah..

#42 2008-05-19 17:22:38

medela
New member
De la: inima la inima
Inregistrat: 2008-03-29

Sagetator- Acest semn face persoanele foarte demonstrative in afectiuni, insa foarte imprastiate print-o exagerare de entuziasm si impresionabilitate. Din dorinta de a impresiona, atunci cand moda reinvie romantismul, ele vor aborda stilul clasic. Cand se vor purta hainele masculine, ele vor uimi prin rochiile cele mai feminine. Au tendinta de a se entuziasma enorm la achizitia unei piese vestimentare pentru ca in secunda urmatoare aceeasi piesa sa le displaca total. Indiferent de varsta care o au, prin stilul vestimentar abordat, nativele din acest semn vor incerca sa arate mai tinere decat sunt. Si reusesc acest lucru de minune, hainele punandu-le in valoarea prospetimea si spiritul lor ludic. Adora culorile vesele, luminoase. Nimic nu le place mai mult decat o noua achizitie de pantofi. Au de aceea in garderoba lor zeci de colectii...

cam 70%ai dreptate,dar draga mea ^^problema mea^^ nu sunt pantofii ci gentile..am peste 40....

ESTI LUMINA OCHILOR MEI

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.