|
Nu esti logat.
Extensii de par#1 2008-04-04 18:47:09
extensii de parcine stie la ce pret sunt extensiile de par?m-am tuns si acuma ma plang.si daca stiti si un salon in arad,m-as bucura foarte mult Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #2 2008-04-04 19:14:54
Re: extensii de parhabar n-am, nu m-a interesat niciodata sa-mi pun extensii..eu zic ca mai bine asteapta sa-ti creasca parul ca am auzit ca nu fac bine parului "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #3 2008-04-04 19:17:46
Re: extensii de pariti distrugi parul. nu face asta. Nobody home Offline #4 2008-04-05 16:37:36
Re: extensii de parstiu ca imi distrug parul cu extensiile dar parca nu am rabdare sa mai astept sa creasca.de fiecare data cand m-am tuns coafeza mi-a taiat dublu fata de cat i-am spus eu,de aceea am oroare de coafuri si foarfece.acum am patit la fel:i-am zpus sa-mi taie sa fie sub barbie,gen rihanna,ca l-am avut destul de lung si abia daca imi ajunge sub urechi.of doamne.nu mai mai tund niciodata. Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #5 2008-04-05 16:52:33
Re: extensii de parTie iti trebuie o coafeza calumea, nu extensii. E un chin cu extensiile....In primul rand o sa te doara, pt ca practic se cos--si trebuie sa traga foarte tare de parul natural. Pe urma nu mai poti sa il speli si sa il aranjezi acasa, esti dependenta de coafor. E o treba tare complicata. Evenutal du-te sa vorbesti la un salon, sa-ti explice. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-05 16:54:23
Re: extensii de parsi eu am vrut sa`mi pun dupa ce m`am tuns da m`am linistit acum...in primu rand k iti strici paru iar apoi k mi se par destul de scumpe... #7 2008-04-06 19:56:32
Re: extensii de parsi destul de greu de intretinut..iar apoi parul tau natural va creste f greu si se va deteriora ff tare "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #8 2011-03-23 15:50:11
Re: extensii de parbună ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #9 2011-08-08 09:45:09
Re: extensii de parnu-ti lua sintetice... arata ca plasticul; mai bine strange cureaua, economiseste niste bani 2-3-4 luni si ia-ti naturale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-08-08 10:06:35
Re: extensii de parin supermarketuri au plasticarii... alea naturale le poti lua de pe net, cam 200 de lei sunt; citeste si topicul asta: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-08-08 11:11:54
Re: extensii de partreaba ta sa fii femeie costa daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2011-08-08 14:00:05
Re: extensii de parIasmina, cele sintetice arata exact ca parul de papusa si se observa foarte tare. daca nu ai bani pt extensii naturale mai ai rabdare sau asteapta sa-ti creasca al tau. nu-ti lua sintetice arata groaznic, a avut o prietena si ii statea oribil cu ele. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #13 2011-08-08 20:16:51
Re: extensii de parnu ai pt ce. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|