|
Nu esti logat.
Un pic de ajutor, plizzz-2#20 2008-04-06 00:01:53
Re: un pic de ajutor, plizzzbata-l de calciu si eu am probleme cu el, ieri si alaltaieri eram ca lesinata nu mai aveam pic de vlaga in mine, plus ameteli, cateodata atacuri de panica, m-am saturat,atata calciu am bagat in mine, pastile, mi frica sa nu fac pietre la rinichi, eu il combin si cu magneziu si vit D Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #21 2008-04-06 00:03:09
Re: un pic de ajutor, plizzzsi niste minerale mie mi-au facut foarte bine la starile mele de ameteala, plus o alimentatie corecta Offline #22 2008-04-06 00:52:13
Re: un pic de ajutor, plizzzda.minerale si eu ma simt bine cand iau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-04-06 00:54:16
Re: un pic de ajutor, plizzzmie mi s-a recomandat o data pe an 6 saptamani o cura cu magnerot si am vazut rezultatele;sunt deja la a 2 -a cura; Offline #24 2008-04-06 21:52:29
Re: un pic de ajutor, plizzzofff...iarasi m-am simtit aiurea si azi...nu asa rau ca ieri, dar tot am avut greturi si azi...si pe la pranz niste dureri de cap (ca un junghi in partea stanga)....atat azi ca nu m-am mai simtit asa slabita. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-06 21:55:18
Re: un pic de ajutor, plizzzmai si eu am greturi.... ciudat ca patesc asta cand nu manac ok... bine ca eu am si probleme cu fierea.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-04-06 21:55:52
Re: un pic de ajutor, plizzznu e obligatoriu icterul in hepatita. nici jena la ficat nu e obligatorie. mami de minuni Offline #27 2008-04-06 21:57:47
Re: un pic de ajutor, plizzzpai cred ca cel mai indicat ar fi sa te duci la medic,sa afli exact despre ce este vorba...si eu mai am stari din astea dar nu ma tin mai multe zile la rand...oricum de cand am inceput sa mananc mai sanatos chiar se simte diferenta...nu ma mai doare stomacul asa rau...foarte rar mai simt niste intepaturi...ar trebui sa incerci sa mananci mai regulat si mai sanatos si sa iei niste vitamine...dar oricum inainte mergi la medic http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #28 2008-04-06 22:11:14
Re: un pic de ajutor, plizzzar fi trebuit sa ma intorc saptamana asta in tara dar nu am putut. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #29 2008-04-06 22:13:12
Re: un pic de ajutor, plizzzeu zic sa mergi mai intai la medicul de familie si sa vorbesti cu el,sa-i spui ce simptome ai si el te va indruma mai departe...oricum ar fi bine sa-ti faci si analizele pt hepatita,pe langa celelalte...sa fii sigura...nu strica http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #30 2008-04-06 22:19:02
Re: un pic de ajutor, plizzzHaide sa va zic : Vineri si sambata : stare de slabiciune, aproape lesin...greta (voma nu), dureri de cap din cand in cand), zgomote prin intestin si arsuri la stomac (arsuri foarte puternice). Azi, aceleasi simptome, mai putin starea de slabiciune. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #31 2008-04-07 09:07:28
Re: un pic de ajutor, plizzze suficient tgo si tgp VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2008-04-07 11:38:21
Re: un pic de ajutor, plizzzmultumesc pt sfaturi...m-am pus sa mananc, chiar si fortat (ca pofta de mancare ioc)...si am inceput sa beau omeprazol pentru aciditate...azi dimineata du am mai avut asa arsuri, sa speram ca trece. pupici Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #33 2008-04-07 11:47:37
Re: un pic de ajutor, plizzzsa mananci macar 3 mese pe zi care sa fie consistente Offline #34 2008-04-07 11:48:46
Re: un pic de ajutor, plizzzmai nici eu nu am pofta de mancare dar na nici nemancati nu putem sa stam.... eu am fost si la un nutritionist.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2008-04-07 11:56:32
Re: un pic de ajutor, plizzzpt pofta de mancare eu m-am rezolvat cu vitamina C -simpla, efervescenta Offline #36 2008-04-07 12:15:03
Re: un pic de ajutor, plizzzsau capsule cu ulei de catina de la Hofigal... eu cand luam din astea as fi mancat si pietre Offline #37 2008-04-07 12:16:58
Re: un pic de ajutor, plizzzde ulei de catina nu am auzit ca e bun pt.pofta de mancare....ms.heimdall VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2008-04-07 12:43:14© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|