homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerarea continua cocomitent cu admin de ac

#1 2008-04-05 18:51:24

lia_alexa
New member
Inregistrat: 2008-04-05

sangerarea continua cocomitent cu admin de ac

buna,vreau si eu un sfat va rog.smile am luat diane timp de un an si ceva,nu aveam neplaceri,acnee,si ce mai este asociat cu ovar polichistic,dar la o ecografie de rutina,mi s a spus ca am vreo 3-4 chisti de cativa mm pe fiecare ovar.si am inceput sa iau diane,pana cand am facut o alergie alimentara si ca sa fiu sigura ca elimin toate cauzele care mi dadeau urticarie alergologul mi a spus sa intrerup si diane.am reinceput sa iau ac acum vreo 2 luni,dar m am ingrijorat ca poate n am luat bine,am luat din prima zi de menstruatie dar am avut o sangerare pe la mijlocul lunii,si m am speriat si am intrerupt din nou,o luna n am mai luat,pana acum cand am luat din prima zi de menstruatie dar au trecut 7 zile,si am avut menstrautie de parca nici n as fi luat pastile astea.plus ca am si o stare de rau,mi e greatza,nu am pofta de mancare,dureri de cap...ar tbui sa ma ingrijorez,sau dereglarile astea sunt normale in contextul dat si se vor ameliora de la sine? mersi

#2 2008-04-05 18:58:45

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sangerarea continua cocomitent cu admin de ac

nu  trebuia sa le intrerupi..sangerarea aia e spotting si apare in primele trei luni de administrare a ac,pana se obisnuieste corpul cu ele.nu cred k ai motive de ingrijorare.dupa perioada de acomodare aceste simptome vor disparea smile

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#3 2008-04-05 21:31:36

lia_alexa
New member

ok,mersi frumos.dar totusi nu inteleg de ce am avut ciclu toata saptamana desi am luat pastilele corect,la aceeasi ora:ironisk:

#4 2008-04-05 21:44:30

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

spotting apare in primele 3 lui de utilizare

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-04-05 22:25:21

lia_alexa
New member

dar acum nu e vorba de spotting,sau poate n am inteles eu bine.mi a venit ciclul la interval de aproape o luna timp in care n am luat ac si am inceput acum din prima zi sa iau ac si timp de 7 zile nu s a intrerupt.stiu ca atunci cand am luat prima data acum aproape 2 ani,n am mai avut ciclu din a 2a zis si a survenit apoi in pauza de 7 zile

Publicitate

loading...

#6 2008-04-05 22:46:14

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu ai luat AC dar fiindca ai intrerupt brusc folia ai avut menstra peste folie;din ceea ce ai descris tu acum, eu zic ca e tot spotting;organismul tau nu s-a acomodat inca cu ele, si nu le mai intrerupe asa, ca nu e indicat deloc;doar iti dereglezi organismul smile

#7 2008-04-05 22:57:39

lia_alexa
New member

nu am intrerupt folia,am luat pana la capat desi am avut o sangerare la mijlocul lunii si apoi n am mai luat o luna si am avut ciclu si dupa o luna de atunci in prima zi am inceput folia,dar sangerarea a continuat toata saptamana.of,sper ca nu mi am dreglat organismul de tot,am citit undeva ca luand neregulat ac exista pericol de infertilitate:|

#8 2008-04-05 23:02:31

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu mai crede tot ce citesti;deci tu vorbesti acum de sangerarea care a inceput dupa ce ai luat folia asta noua, da? tot spotting ai, si nu le mai intrerupe dupa capul tau smile

#9 2008-04-05 23:17:36

lia_alexa
New member

dupa pauza,ac nu se iau la fel?in prima zi de ciclu?eu asa am luat,deci practic sangerarea nu a inceput dupa folie,ci a continuat surprinzator in timp ce luam.lamuriti ma va rog
smile

#10 2008-04-05 23:19:19

evilpink
Banat

ba se iau din prima zi de menstra.daca le-ai intrerupt asa cum am inteles eu.tu ai acum un efect secundar al ac.ce poate sa apara in primele3  luni se numeste spotting nimic de speriat

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2008-04-05 23:57:41

lia_alexa
New member

buga multumesc,m am linistit

#12 2008-04-06 00:40:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

lia_alexa a scris:

dupa pauza,ac nu se iau la fel?in prima zi de ciclu?eu asa am luat,deci practic sangerarea nu a inceput dupa folie,ci a continuat surprinzator in timp ce luam.lamuriti ma va rog
smile

asa se intampla prima oara...cand le incepi...iar de acolo incolo menstra vine tot timpul in pauza...si cu restul te au lamurit fetele wink

happy with him...inlove with him...puss

#13 2008-04-13 20:00:38

lia_alexa
New member

buna fetelor. au trecut deja 2 sapt de cand spotingul nu se opreste,ce semana ca un ciclu in prima sapt apoi era mult mai redus si culoare mai inchisa,dar azi am avut dureri destul de neplacute si apoi o scurgere densa inchisa la culoare.ce se intampla cu mine?

#14 2008-04-13 20:03:05

evilpink
Banat

offf e spotting daca nu sangerezi abundent nu trebuie sa iti faci griji

puss puss puss

#15 2008-04-13 20:06:51

lia_alexa
New member

si voi mai avea ciclu in pauza de 7 zile? se va opri pana spottingul pana sa termin folia?

#16 2008-04-13 20:08:02

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

lia_alexa cum au spus si fetele e spotting, te poate tine cateva zile, sau cateva sapt. din pacate nimeni nu stie cat tinp asta depinde de organismul tau, nu le intrerupe ia folia pana la capat si eventual mergi la medic daca nu se opreste. eu am avut spotting vreo 2 saptamani si apoi sa oprit de la sine, deci nu e nimic anormal in asta, si da apar dureri, medicul mi-a spus ca uterul incarca sa opreasca sangerarea din cauza asta doare, pana la urma va trece, durerile de cap pot fi de la AC, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare... smile

da ciclul o sa vina in perioada de pauza...

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-04-13 20:09:22)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#17 2008-04-13 20:10:14

evilpink
Banat

nu avem sa stim daca se opreste spottingul in pauza.... sunt sanse avand in vedere ca ai spotting pe o perioada lunga sa nu apara sangerarea in pauza

puss puss puss

#18 2008-04-18 13:46:59

lia_alexa
New member

maine ar trebui sa mi vina ciclul,incep pauza de 7 zile,dar am avut spotting si azi cand am terminat folia. daca nu mi vine ciclul in pauza asta,incep noua folie sau ce sa fac? sad

#19 2008-04-18 13:54:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca nu apare deloc in pauza si ai luat corect folia incepi cand trebe o folie noua...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.