homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Agentii de turism

#1 2008-04-05 18:55:42

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Agentii de turism

Propun un topic in care sa ne impartasim experientele pe care le-am avut cu agentiile de turism - fie bune, fie rele, ce ne-a placut si recomandam, ce nu ne-a placut si vrei sa ii ferim si pe altii.
Incep prin a va recomanda agentia Romadria din Bucuresti. Am fost de 2 ori cu ei in Grecia, de Revelion - aceeasi excursie de fapt, aceeasi statiune - Paralia, acelasi hotel - Girnis (nu-i luxos dar merge), doar ghidul a fst diferit. Mi-a placut asa de mult prima data si excursia si organizarea incat am repetat experienta in anul ulterior. Ce sa zic, nu a fost o excursie de fitze, dar pretul a fost bun, hotelul dragut, mancarea buna, per total foarte bine, zic eu. Ah, am uitat sa precizez, excursia s-a desfasurat cu autocarul iar ghidele ne-au povestit multe lucruri si ne-au organizat foarte bine.
Va recomand cu incredere agentia.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#2 2008-04-05 19:11:32

skumpi
Vizitator

Re: Agentii de turism

da da...mai ziceti big_smile

#3 2008-04-05 19:27:30

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

am fost eu la o agentie sa-mi iau bilet de avion. (nu are rost sa dau nume se pare ca a dat falimet rotfl ) asa ... imi cauta patroana bilet imi spune ca ma costa 170 de euro ... bun ma duc a doua zi platec 175 de euro (se scumpise intre timp) cand sa-mi dea biletul ... ca sa vezi nu pot sa-l scot acuma vino peste doua zile. ma duc sa-l scot incepe iar ... hai sa mai asteptam poate gasim ceva mai ieftin si iti returnez din bani inapoi ... din 2 in 2 zile eram la agentie ... m-a tinut asa vreo 3 saptamani scoate in final biletul de avion si imi zice trebuie sa mai dai nu stiu cati euro yikes am ramas ca la dentist rotfl de unde vrei sa-ti mai dau? ca eu am platit biletul acum 3 saptamani ce ma intereseaza pe mine cat ii biletul acuma. a ramas aia in pierdere de 100 si ceva de euro ca noul bilet nu era mai ieftin cum credea ca o sa-l scoata ea ci era cam 350 de euro rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2008-04-06 11:18:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

In Timisoara e agentia Peter. www.peter-turism.ro
Nu au o mie de variante, dar cele care sunt, sunt f ok..eu am fost anul trecut cu ei in Antalya

hjarta

#5 2008-04-06 11:56:49

persifona
Vizitator

Eu am mers anul trecut in Bulgaria cu cei de la Carpe Diem si au fost ok.. desi la un moment dat i-am injurat rau de tot pt ca, cu o sapt inainte sa plecam ne-au zis ca din cauza unei situatii de over-booking camerele noastre au fost date altcuiva.. dar pana la urma ne-au platit ei diferenta de pret si ne-au cazat la un hotel mult mult mai misto (noi ne alesesem o porcarie de hotel, dar in pozele de pe net arata bine si era sa luam tzeapa grava neutral ).

Publicitate

loading...

#6 2008-04-06 12:17:11

skumpi
Vizitator

persifona a scris:

Eu am mers anul trecut in Bulgaria cu cei de la Carpe Diem si au fost ok.. desi la un moment dat i-am injurat rau de tot pt ca, cu o sapt inainte sa plecam ne-au zis ca din cauza unei situatii de over-booking camerele noastre au fost date altcuiva.. dar pana la urma ne-au platit ei diferenta de pret si ne-au cazat la un hotel mult mult mai misto (noi ne alesesem o porcarie de hotel, dar in pozele de pe net arata bine si era sa luam tzeapa grava neutral ).

ce hotel ? hmm k si noi tot in Bulgaria vrem sa mergem si pozele de la hotel sunt f ok roll

#7 2008-04-06 12:26:43

persifona
Vizitator

Juliot Curie- Konstantin si Elena

#8 2008-04-06 12:54:20

skumpi
Vizitator

aha
am intrat si eu pe site`u lor si au oferte bune si cel mai important unele au si transport big_smile

#9 2008-04-17 23:35:47

skumpi
Vizitator

fetele...mai ziceti agentii plizzzzz

#10 2008-04-17 23:38:00

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu recomand AA travel. plus ca au reduceri si de 15 % daca cumperi pana al o anumita data

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#11 2008-04-17 23:59:17

skumpi
Vizitator

au si transport cu autocaru ?

#12 2008-04-18 08:17:20

persifona
Vizitator

Skumpi, transportul poti sa-l contractezi de la o alta agentie, nu te mai stresa atat din cauza lui smile

#13 2008-04-18 14:17:28

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

nu stiu ce sa zic, ca ai mei au fost cu masina perosnala, dar au fost foarte multumiti

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#14 2008-04-29 19:19:07

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cam slabuta activitatea aici:despre agentia Elite Tours stie cineva ceva de bine de rau?

#15 2008-04-29 22:48:08

ginutza77
Full member
Inregistrat: 2008-03-23

Curiozitatea m-a facut sa intru si eu pe subiectul acesta cu agentii.Vreau sa va spun sa va feriti de agentia de turism Vacanta din Buc.Am fost in excursie cu ei pe coasta de azur si in loc de 4 nopti cazare la Nisa...am primit 4 nopti cazare la San Remo si am facut zilnic naveta italia-franta ca sa ajungem totusi pe coasta de azur.Din experienta mea cea mai serioasa agentie din Buc. mi s-a parut Happy Tour.....sper totusi ca sunt si altele....si chiar m-as bucura daca mi le-ati recomanda.

#16 2008-05-01 00:26:43

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

Miramont.... a folosit cineva agentia asta?
Eu plec pe 22 mai intr-o excursie de 5zile in Belgia si Olanda la super pretul de 6 mil ( drum cu avionul),cazare 2 stele si mic dejun inclus... si voiam sa vad daca stiti ceva... smile

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#17 2008-11-02 15:15:15

iulyana73
Membru
Inregistrat: 2008-11-02

carmen...spune-mi si mie pareri despre miramont,as vrea sa plec si eu cu ei
multumesc

#18 2009-01-31 21:39:50

corina2003
Membru
Inregistrat: 2009-01-31

Buna

Vreau sa-mi spuneti si mie daca a fost careva in excursie cu agentia Miramont. As vrea sa stiu ceva pareri, sugestii...

Multumesc

#19 2009-05-11 10:01:31

justme_here
Membru
Inregistrat: 2009-05-11

Buna! A fost cineva pana la urma cu Miramont? Ceva pareri pro sau contra? Multumesc anticipat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.