|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-04-05 22:56:53
intrebareMi-a aparut o micoza in anul 2002,am tratat-o de doua ori,pt.ca a reaparut!Imi reaparea micoza o data sau de doua ori pe an!Din 2005 nu am mai fost la analize(am lucrat ca interna)Cand aparea se manifesta printr-o secretie albicioasa,urat mirositoare!in rest cand nu aveam micoza,imi faceam spalaturi intravaginale si simteam o secretie albicioasa cu aspect branzos,fara miros(in cantitate mica)!Abia acum am sa fac alte analize!Mentionez ca sunt purtatoare virusul hepatitei B,am inteles ca avand imunitatea scazuta,ar fi o cauza a aparitiei micozei!Intrebarea mea ce urmari ar putea avea sau a avut aceasta micoza netratata?Ca metoda de contraceptie folosesc Diane35!Ce metoda as putea sa folosesc avand in vedere ca ficatul meu nu e bine? Offline #2 2008-04-05 22:59:06
Re: intrebaredepinde cum iti ies analizele la ficat daca nu sunt ok trebuie sa renunti la ac.pana cand valorile revin la normal.... cat despre micoza depinde ce anume ai... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-05 23:06:07
Re: intrebareexact. faptul ca ai virusul hep b nu inseamna si ca ficatul tau sufera. fa probele hepatice tgp si tgo mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|