|
Nu esti logat.
Teleshopping - putem avea incredere in "el"?-3#39 2008-04-07 16:25:53
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?au fost cosuletze..pe care crema aceea i-a transformat in bubite..s-au mai diminuat..dar a ramas rosu..pete rosii..nu stiu daca iti dai seama..poze de aproape nu am..in care sa se vada exact tenul... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #40 2008-04-07 16:40:44
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?ai primit e-mailul? nu de alta da nu am fost atenta daca s-a trimis.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #41 2008-04-07 17:41:39
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?buna! mama mea sufera rau cu coloana si m-ar interesa daca produsul Kosmodisk este eficient.va multumesc! Offline #42 2008-04-07 20:06:30
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?multa lume spune ca e destul de bun Kosmodisk-ul..nu am auzit pe nimeni sa se planga de acest produs.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #43 2008-04-10 10:25:51
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?merci puff! Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-10 12:42:08Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?
cat imi doresc si eu un power juicer......chiar asa e cum zice acolo ca stoarce pana nu mai ramane nimic? Cu zambetul pe buze... Offline #45 2008-04-10 12:49:55
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?e super tzeapa mopul ala super. va zis eu Offline #46 2008-04-14 21:53:38
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?azi am primit crema NEW TODAY..e cam micuta la cat am dat pe ea....30 ml....sper sa fie buna..e prima seara in care ma dau cu ea..acum astept..sa vad rezultatele.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #47 2008-04-15 12:26:01
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?eu asa m-am ars cua stea..incat ma simt peg bundy daca mai sun desi rezist greu Offline #48 2008-04-24 21:37:02
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?mda..am luat crema new today..si nu e buna de nimic.. 1mil 500..dati aiurea....pt fata nu mi-a facut nimic..asta e..pt mine nu a facut nimic..asta e..am incercat.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #49 2008-04-25 04:41:27
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?
Chiar nimic nu ti-a facut? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #50 2008-04-25 11:14:49
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?nimic..nimic..parca mai rau agrava iritatile..sau mi se parea..oricum nu mi-a facut nimic bine..parca ma dadeam cu apa pe fata....nimic nu simteam....si niciun rezultat.. asta e.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #51 2008-04-26 02:13:20
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?Pai vezi, mai Puff, sa te mai increzi in reclamele lor cu 100% efect garantat... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #52 2008-04-26 09:31:31
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?eu kiar nu am incredere in produsele astea.mi se par a fi o mare vrajeala Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #53 2008-04-26 16:38:51
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?eu am pro activ. dar nu am avut probleme cu tenul decat f rar si de cand il folosesc nu am mai avut niciodata vreo problema asta e bun doar pentru cei care au f putine cosuri. in niciun caz cum arata in reclama cazurile alea. Iti curata intr-adevar fatza ce-i drept Offline #54 2008-04-26 17:57:33
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?pro activ? si cat a costat ? Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #55 2008-04-28 22:12:25
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?dap daca ai putine e ok. si eu tot putine am si nu au mai aparut de cand folosesc acum na.. stii cum e fiecare cu tenul lui Offline #56 2008-04-28 22:18:27
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?saru'mana Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #57 2008-04-29 23:58:35
Re: Teleshopping - putem avea incredere in "el"?si eu mi-am comandat pro activ. intradevar cand ai putine cosuri e bun, dar cand problemele sunt mai grave e inutil. eu m-am luat impreuna cu sora mea, care avea cateva cosulete, iar eu aveam ceva mai grav. simti ca iti curata fata, dar nu reduce urmele de pe fata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|