|
Nu esti logat.
Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrasha#1 2008-04-06 23:28:10
Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaIubitul meu e mai slabut,dar e si f inalt.Lui ii plac f mult cartofii prajitzi,iar in general dp scoala facem cartofi prajitzi cu carnitza si mancam.crek am mancat 2 sapt la rand numa` cartofi prajitzi pana m`am saturat de ei si acum nu stiu ce sa fac ca sa nu mai mananc.Cartofii prajitzi se fac rpd si d asta alegem solutia asta.M'am ingrasat f.mult:( paine nu prea mananc,dar in schimb , prajeala ma omoara. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2008-04-06 23:29:50
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashacartofii natur sunt buni Offline #3 2008-04-06 23:31:28
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashacartofii ingrasa, oricum ar fi ei Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2008-04-06 23:44:54
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaeu nu ti-as recomanda sa mai mananci cartofi prajiti si prajeli in general...sau cel putin nu asa des...o sa ajungi sa iti distrugi stomacul si ficatul...eu m-am convins pt ca am ajuns sa am probleme destul de grave din cauza asta...tocmai de-aia m-am apucat de regim...mananc foarte multe salate...cartofi poti sa mananci fierti...sunt foarte buni...si in general chestiile fierte...si multe legume,fructe...carnea mai usoara...de pui,vita,peste...si nu prajita,fiarta sau la grill...cu salate...e super buna...si nu ai cum sa nu te saturi...eu imi fac cate o salata cu rosii,castraveti,salata verde,masline,piept de pui,ridichii,branza,dar nu prea grasa,cateodata si ou fiert...imi place super mult...iar la paine aproape am renuntat...am mancat foarte putina azi...in rest,nu prea mai mananc si chiar nu simt nevoia...si pot sa spun ca ma simt mult mai bine...ar trebui sa incerci http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #5 2008-04-06 23:46:10
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashasalata orientala :catofi fierti , patrunjel ceapa masline si ardei gras murat si ulei Ultima oara a fost editat de bela (2008-04-06 23:46:29) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-06 23:46:47
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaandreea am eu impresia sau esti fixata rau pe chestia asta cu ingrasatu?? Offline #7 2008-04-06 23:54:10
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashacand sport melany ? la ce program am eu...in cls a12a.Acum am chef , mai incolo nu.mai am 2 luni pana la bac si mi`e sila.iub imi zice k dp bac mergem la sala.dar pana at c fac?ajung la 70 de kg? pfff.. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2008-04-06 23:56:21
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashapai asta e si idea ai grija cu mancatu asta fff slab in calorii ca nu cumva sa ajungi lesinata pe la bac...plus ca acolo e destul de grea asteptarea la oral etc. Offline #9 2008-04-06 23:58:18
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashasalate ...supe... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #10 2008-04-07 00:14:10
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashasupa de galushte nu ingrasA? Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #11 2008-04-07 00:14:35
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashanu cred...si e foarte sanatoasa...si buna http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #12 2008-04-07 00:15:34
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaandreea de ex. se spune asa daca ai un mic dejun sanatos si imbelsugat restu meseleor aproape ca nu conteaza.prima masa conteaza ff mult Offline #13 2008-04-07 00:18:16
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaingrasa galustele.Daca nu ai timp de mers la sala fa acasa exercitii.Eu asa fac si deja am mai slabit. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-04-07 00:48:07
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashapai prima masa conteaza.clar! da` uneori sunt obosita si ma trezesc,ma spal ma imbrac si gata ,am iesit. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #15 2008-04-07 00:50:59
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaah ce`as manca si eu sa ma ingras da nu`mi mai plac cartofii prajiti decat cei de la Mc #16 2008-04-07 01:00:04
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaeu m-am facut cat o vaca, dar nu-mi pasa am 1.70 si 61 kg si in clasa a 12 ( anu trecut) aveam 55 nici acum nu-mi vine sa cred cat m-am ingrasat... dar n-arat chiar groaznic ; sapt asta incep masajele anticelulitice, sa cad daca-s bune de ceva Offline #17 2008-04-07 01:52:11
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashanu cred ca e o tragedie daca mananci supa de galuste...nu cred ca ingrasa foarte tare...oricum nici apa chioara cu zarzavaturi nu poti manca http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #18 2008-04-07 10:21:09
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrasha
fix asa am Si eu:) SI spre deosebire de cum eram,cu vreo 55 de kg pai ma vad groaznicaaaa! Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #19 2008-04-07 11:05:02
Re: Mancarea de dupa scoala...ceva care nu ingrashaEu ma vad normala, nici grasa, nici slaba. Nu imi fac probleme pt cateva kg in plus, nu e capat e tara Incerc sa mananc sanatos, nu fac excese, dar nici nu ma abtin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|