|
Nu esti logat.
Sa#1 2008-04-07 12:48:15
SaAm si eu o intrebare.....maine va fii ultima zi cand cand voi lua anticonceptionalele iasmi...sunt abia la prima folie...am inceput din data de 19 martie si maine va fii ultima pastila din folia asta....problema e ca de vreo 3 zile incoa am o scurgere maronie...ce poate sa insemne? poate fii o reactie adversa la ac? sau...?mentionez ca in data de 13 martie am avut un contcat sexual si baiatul s-a terminat in mine iar dupa vreo 2 ore dupa actul sexcual am luat postinor si in 19 mi-a venit stoopul...si de atunci iau anticonceptionale...dar acum imi curge o substanta maro? ce poate sa insemne? va rog sa ma ajutati...multumesc:) Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2008-04-07 12:48:41
Re: SaYasmin...ma scuzati Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #3 2008-04-07 12:50:10
Re: Saediteaza al 2-lea mesaj sa nu iei warn;scurgerea aia se numeste spotting si eu un efect secundar de administrare AC care apare in primele 3 luni de administrare; Offline #4 2008-04-07 12:51:05
Re: Sadiiiiaaaa ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-07 12:51:18
Re: Sade ce ai luat postinor? am marea banuiala ca nu era necesar.ai inceput ac.din prima zi de menstra? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-07 17:20:39
Re: Saeu am inteles ca a luat postinor inainte sa inceapa anticonceptionalele,in urma unui contact sexual neprotejat Offline #7 2008-04-07 18:44:20
Re: SaDa scuze......si da elena26 asa e...am luat postinor inainte sa incep ac ....in urma unui contact neprotejat...deci substanta aia maronie ce curge din mine e normala?mentionnez cum am zis mai sus...ca sunt abia la prima tableta de ac... Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #8 2008-04-07 18:45:23
Re: Sae narmal sa ai spotting in primele 3 luni de administrare ac. asta pana se obisnuieste organismul tau cu noile pastilute Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #9 2008-04-07 19:04:54
Re: Samultumesc mult Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|