homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la Yasmin la Logest

#1 2008-04-07 21:11:19

gindi
New member
Inregistrat: 2007-03-07

de la Yasmin la Logest

Am luat pt prima oara in viata AC, yasmin, la indicatia doctorului fara pauza, 3 luni (istoric: endometrioza grad IV, fibroame, chisturi etc.)

Acum tocmai termin cea de-a treia folie si am fost din nou la dr pentru ca de la jumatatea celei de-a doua folii si pana in prezent am inceput sa am sangerari care nu se mai opresc (probabil normal avand in vedere ca nu am facut pauza pentru menstruatie). Alte efecte secundare nu am avut (dureri de sani in prima luna si mi-au si crescut, dar in cazul meu cu o cupa C, asta nu a fost o bucurie).

Dr. mi-a prescris Logest, dar s-a grabit tare. Urasc doctorii care iau 1 mlion pt consultatie si stau max. 10 minute cu tine. Nici nu stiu daca a priceput faptul ca am luat yasmin fara pauza intre folii.

Acum intrebarea (pe care bineinteles nu am apucat sa o pun la consult):

La ce efecte trebuie sa ma astept cand schimb de la yasmin la Logest? E vorba de o doza scazuta de estrogen pt Logest (0.2 in loc de 0.3 la yasmin) si de un progestativ diferit (gestoden in loc de drospirenone).

Mersi!

#2 2008-04-07 21:15:30

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: de la Yasmin la Logest

efecte secundare nu prea ar mai trebui sa ai, daca le iei in continuare, fara sa faci intrerupere smile poate cu astea iti va fi mai bine;dar mie mi se pare putin ciudat ca ai liat 3 folii consecutiv fara pauza si acum, tot asa ti-a zis?

#3 2008-04-07 21:46:39

gindi
New member
Inregistrat: 2007-03-07

Da, asa mi-a zis. E vorba de un long cycle pt ca teoretic nu am voie sa am sangerare sau ovulatie din cauza endometriozei. Alternativa ar fi sa iau Diphereline care opreste estrogenul complet si nici prin gand nu-mi trece (simptome de menopauza).

#4 2008-04-07 21:48:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

gindi...ii las linkul tau la doctoressa si ti va raspunde dansa maine smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-04-09 12:21:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ideea e asa: triciclarea asta se face in scopul despre care vorbesti si tu....solutia insa se pare ca nu era yasmin...
nu prea ai ce problema sa ai daca schimbi...ideea e insa sa faci pauza sa apara o menstra(ea cam apare oricum dupa 3 folii)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.