|
Nu esti logat.
De la Yasmin la Logest#1 2008-04-07 21:11:19
de la Yasmin la LogestAm luat pt prima oara in viata AC, yasmin, la indicatia doctorului fara pauza, 3 luni (istoric: endometrioza grad IV, fibroame, chisturi etc.) Offline #2 2008-04-07 21:15:30
Re: de la Yasmin la Logestefecte secundare nu prea ar mai trebui sa ai, daca le iei in continuare, fara sa faci intrerupere poate cu astea iti va fi mai bine;dar mie mi se pare putin ciudat ca ai liat 3 folii consecutiv fara pauza si acum, tot asa ti-a zis? Offline #3 2008-04-07 21:46:39
Re: de la Yasmin la LogestDa, asa mi-a zis. E vorba de un long cycle pt ca teoretic nu am voie sa am sangerare sau ovulatie din cauza endometriozei. Alternativa ar fi sa iau Diphereline care opreste estrogenul complet si nici prin gand nu-mi trece (simptome de menopauza). Offline #4 2008-04-07 21:48:25
Re: de la Yasmin la Logestgindi...ii las linkul tau la doctoressa si ti va raspunde dansa maine happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-09 12:21:55
Re: de la Yasmin la Logestideea e asa: triciclarea asta se face in scopul despre care vorbesti si tu....solutia insa se pare ca nu era yasmin... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|