|
Nu esti logat.
Reviste culinare#1 2008-04-07 23:57:05
Reviste culinareVa luati asa ceva, va inspirati din ele? Care va plac? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #2 2008-04-08 00:09:58
Re: Reviste culinarePractic in bucatarie o cumparam si eu intr-o vreme, erau misto retetele Mai imi plac editiile de retete craciun si paste din lumea femelilor, si acolo au retete marfa Offline #3 2008-04-08 22:13:09
Re: Reviste culinareChiar azi am aruncat un ochi pe cateva la o taraba dar nu m-a tentat niciuna in mod deosebit. Eu in general incerc retete din capul meu (85%) de la mama din caietul de retete (10%) si de pe net (5%) #5 2008-04-09 07:51:30
Re: Reviste culinarela mine netul...si retetele lui persi sunt la putere Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-09 09:06:59
Re: Reviste culinareEu iau Good Food, nu stiu de ce, ca sunt o gramada de greseli si aberatii acolo, plus ca nu se poate gati fara rucola si lime si foie gras si mai stiu eu ce... Am luat si La Cucina si Secrete de Chef, ultima era mai ok pe vremuri, acum mi se pare slabuta... Offline #7 2008-04-09 09:19:59
Re: Reviste culinaresi eu cumparam mai demult fel de fel de reviste si gateam variat ca un campion mondial insa de ceva vreme nu le mai cumpar pentru ca si pe net gasesc tot ce-si doreste inima. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #8 2008-04-09 13:47:47
Re: Reviste culinareApropo de Jamie, am vazut ca a aparut o revista cu un dvd cu el, costa 19 lei. A luat-o cineva? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #9 2008-04-09 15:48:38
Re: Reviste culinareN-am vazut, stii cumva cum se cheama revista ? Offline #10 2008-04-09 15:52:28
Re: Reviste culinareNu mai stiu... Doar ca era un dvd cu jamie. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #11 2008-04-24 01:07:35
Re: Reviste culinareAm luat revista, se numeste "Delicii culinare" - are retete si un dvd cu un episod dintr-un show al lui Jamie... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #12 2008-04-24 09:11:04
Re: Reviste culinaremaaai la Rachel Ray ma uit eu. Va place? Offline #13 2008-04-24 17:21:44
Re: Reviste culinareeu mai iau Femeia de azi , are si poze si sfaturi ofera viata unui mic inger Offline #14 2008-04-24 17:43:51
Re: Reviste culinareeu am 5 carti de la rd (nu scriu denumirea editurii sa nu fac reclama) si de acolo ma inspir cand gatesc Offline #15 2008-04-24 19:12:11
Re: Reviste culinaremama are toate practic in bucatarie de cand a aparut si pana in 2006...sunt bune ca mai arunc si eu un ochi "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|