homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col

#1 2008-04-08 09:50:54

kkristina
Membru
Inregistrat: 2008-04-08

rana pe col

Buna-ziua!
am facut un test papanicolau si mi-a iesit modificari celulare asociate cu metaplazie.
descriere citologica: frontiu colorat din celule exocervicale superficiale si intermediare, metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule endocervicale, nuclei liberi, mucus, PMN, bacili Doderlein
Descriere FCB-frecvente celule epiteliale, rare leucocite, rari lactobacili, frecventi bacili gram (-), frecventi bacili gram (+), frecvente celule levurice
cat este de grav?
mi s-a recomandat sa iau ciprofloxacina-un comprimat la 12 ore si cervugid-un ovul seara timp de 12 zile
ce sfaturi imi mai puteti da in legatura cu tratamentul?
multumesc mult

#2 2008-04-08 09:54:24

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: rana pe col

in timpul tratamentului cu ovulse sa nu intretii raporturi sexuale. inainte de a introduce ovulul in bvagin trebuie sa te speli. cred ca astea ti le-a spus si medicul la care ai fost smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-04-08 09:56:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: rana pe col

ovulele le pui seara si sa porti protej slip
pe perioada tratamentuklui cu ovule nu faci spalaturi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.