|
Nu esti logat.
Life care-2#20 2010-03-21 19:28:52
Re: life caresunt din Iasi.....ma gandeam ca poate prin farmacii sau prin unele magazine pot gasi prod de la life care... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #21 2010-03-26 13:58:42
Re: life care
Sunt reprezentant Life Care in Iasi . Offline #22 2010-03-26 15:17:44
Re: life careA incercat cineva tabletele alea noi de la Hoyer. Cele pentru imunitate m-ar interesa, dar cum se pot proba daca intr-adevar au efect? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #23 2010-03-26 20:43:46
Re: life carebuna fetelor tocmai am gasit acest forum o sa ma alatur si eu voua ........ eu sunt consultant LIFE CARE daca aveti nelamuriri va pot raspunde ..... apropo de gelul acela antireumatic puterea ursului e f bun cred k e nr 1 in vanzari sincer e f cautat . Tabletele de la Hoyer nu le-am incercat ink dar pt a-ti da seama dak sunt bune trebuie sa treaca ceva timp sa vezi daca racesti la fel de repede k inainte in schimb am incercat siropul de propolis cu cimbru e f bun mi-a trecut f repede raceala de la el. Despre sampoanele Krauter parerile sunt impartite unii sunt multumiti altii nu cred k depinde de firul de par f mult .... am incercat si eu sampon, masca de par si balsam intotdeauna cand ma spalam aveam impresia k nu se spala parul bn k ramane aspru dar in schimb pot sa va spun k aveam părul ok fara varfuri despicate , nu era nici uscat nici gras iar parul a capatat luciu. Daca doriti si alte informatii va raspund cu placere Ultima oara a fost editat de camysh (2010-03-27 10:09:51) Offline #24 2010-03-27 10:10:23
Re: life careaylin87 ai ban 1 zi pt reclama. Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-28 12:36:28
Re: life careSi eu sunt repr. Life Care ( mai mult pentru mine si pentru prieteni , nu pentru a face bani din asta ) . Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #26 2010-04-09 18:53:21
Re: life care*reclama* Ultima oara a fost editat de camysh (2010-04-10 08:17:38) Offline #27 2010-04-09 19:23:02
Re: life caredaca mesajul lui aylin87 e reclama apoi asta ce mai e??..reclama pe fata spun eu.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #29 2011-03-24 00:30:02Re: life careVad ca este inactiv topicul acesta de multa vreme, dar am vazut si multe intrebari ramase fara raspuns. Pentru cele interesate, pentru a nu face reclama aici, pe profilul meu gasiti un link catre un site care raspunde intrebarilor. Succes. " Inainte de a stapanii lumea intreaga trebuie sa te poti stapani pe tine insuti. " Dorian Paskowitz (1928) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|