|
Nu esti logat.
Offfffff, barbatii!#1 2008-04-08 21:53:07
offfffff, barbatii!Buna fetelor! Offline #2 2008-04-08 21:54:34
Re: offfffff, barbatii!i-ai spus ca te doare sa vezi ca nu te apara?si daca da ce ti-a raspuns? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #3 2008-04-08 21:54:43
Re: offfffff, barbatii!pai eu una as discuta cu el si i-as cere sa ia masurii Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2008-04-08 21:57:55
Re: offfffff, barbatii!da, am vb cu el si spune ca am dreptate, insa asta chiar nu ma ajuta deloc. nu vreau sa-mi spuna ca am dreptate, vreau s-o puna la punct pe disperata de mama-sa care are clar niste pb psihice. A ajuns chiar sa imi spuna ca ea nu stie ce relatie avem noi de fapt (desi stie ca m-a cerut in casatorie, a vazut inelul, stie ca intentionam sa ne casatorim anul asta), ca oricine poate sa dea un inel, insa asta nu inseamna nimic. Offline #5 2008-04-08 22:14:19
Re: offfffff, barbatii!aiurea daca i-ai spus si tot nu ia masuri...Nu ai cum sa il obligi ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#7 2008-04-08 22:29:40
Re: offfffff, barbatii!asta trebuie sa vina de la el nu il poti obliga.ai putea totusi sa ii spui lui ca atunci cand mai face maiksa crize sa incerce sa o calmeze si sa ii zica sa termine cu toate astea.dar nu il potiinvata sau nu il poti obliga sa faca ceva ce clar probabil il impiedica ceva sa o faca. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #8 2008-04-08 22:33:38
Re: offfffff, barbatii!daca tine mult la parinti si nu vrea sa-i supere, cam greu. Nu stiu probabil ca cel mai bine e sa purtati o discutie, in care sa-i explici ca nu esti nevoita sa inghiti tot ce zice ma-sa si taica-su, si daca vrea ca totul sa se desfasore ok in continuare sa ia atitudine, probabil ca n-are curaj sa comenteze in fata lor, deci cum spuneam si mai devreme cam greu daca nu se dezvata de prostul obicei de a sta si a asculta parintii mai ales cand acestia nu au dreptate... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #9 2008-04-08 22:47:53
Re: offfffff, barbatii!eu zic sa porti tu o discutie cu maicasa...e clar ca el n o va face... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-04-08 22:55:02
Re: offfffff, barbatii!
cam greu daca mama-sa are asa o influenta asupra lui, incat el nu poate comenta, nu stiu cum ar putea sa o ajute, mai ales ca dupa cate scrie mama lui nu spune lucruri ff frumoase despre ea, ar putea sa-i spuna ea o data infata ce are de zis si sa nu mai inghita toate crizele maica-sii, dar oare relatia lor va mai merge in directia buna ? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #11 2008-04-08 23:07:36
Re: offfffff, barbatii!pai daca el nu ia atitudine trebuie sa ia ea...trebuie sa vb cu mama socra...si sa i spuna tot ce are pe suflet...e clar ca acea doamna nu o vede cu ochi buni si nu vede un viitor pt ei iar ea trebuie sa incerce macar sa i demonstreze contrariul...ca reuseste ca nu...macar stie cum stau lucrurile si ce sa faca de acum incolo...eu una asa as face... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-04-09 07:52:56
Re: offfffff, barbatii!
asm avut si eu d'astea... Offline #13 2008-04-09 08:46:23
Re: offfffff, barbatii!nu cred ca o va pune pe maica-sa vreodata la punct... asa sunt ei, mamosi din fire... cel putin ce-am vazut eu e ca barbatii care sunt legati de maam... asa raman pe veci. problema e sa va puteti indeparta de parintii lui (fizic vorbind, va mutati la casa voastra, cat mai rarutz cu vizitele etc)... si se vor mai ameliora lucrurile Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2008-04-09 09:15:11
Re: offfffff, barbatii!cauta o tactica care sa o faca pe mama soacra sa-si tina parerile pentru ea. Cearta nu e o solutie. Nici sa te apuci sa discuti cu ea nu e o solutie din moment ce e o scorpie iar el "mititelul mamii" trebuie sa mai creasca. Asa sunt unii barbati daca ii putem numi barbati daca nu cel putin barbatei, insa cu timpul se va schimba, mai ales dupa ce va veti casatori. Pana atunci vei fi nevoita sa iti pui mintea la contributie pentru a o invinge pe mama soacra. Crede-ma ca cearta nu e cea mai buna tactica. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #15 2008-04-09 09:21:42
Re: offfffff, barbatii!si eu cred ca distanta e singura solutie... va mutati la casa voastra, o vizita din cand in cand, un telefon si n-o sa aiba de ce sa se mai amestece. n-ai de ce sa vorbesti tu cu mama soacra, pana la urma pentru ea tot o straina esti, si mai ales daca el nu-i spune nimic, tot tu o sa apari ca o scorpie care-i terorizeaza baietelul. pe ea o ignori iar pe el ia-l mai subtil, ca daca-i zici ca mama-sa e o nebuna o sa fie foarte ofensat si tot de tine o sa se indeparteze, vezi si tu ce povestioare si exemple ii dai ca sa inteleaga ca nu e ok ca la copii Offline #16 2008-04-09 09:28:11
Re: offfffff, barbatii!da, e o mare greseala sa-i spui puiului ca mama care l-a crescut si ii vrea binele este o scorpie. O sa fie total dezamagit sa auda asa ceva de la tine. E de preferat sa alegi ignoranta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #17 2008-04-09 12:41:01
Re: offfffff, barbatii!hmm, eu cred ca ar trebui sa accentuezi ideea ca te deranjeaza, sa-i explici ca asta ar putea afecta relatia voastra in timp si, oricum, daca va casatoriti, mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa rezolvati problema....si pana la urma nu trebuie sa "se ia" de mama lui, doar sa-i explice frumos ca nu e bine ceea ce face, ca e alegerea lui, ca are ganduri seriose, ca inelu nu e doar inel...sa o lamureasca, sa-i spuna ce simte pt tine! Relax, take it eeeaasyyy! Offline #18 2008-04-09 12:58:24
Re: offfffff, barbatii!violet_k, daca are o retinere in a se pune contra maica-sii, asta nu inseamna ca este un om lipsit de personalitate (sau se comporta la fel si de fata cu alte persoane, care nu au o importanta atat de mare in viata lui?) Offline #19 2008-04-09 13:00:54
Re: offfffff, barbatii!Sunt multe mama de baieti care baga strambe si incearca sa faca sa nu fie bine...e deranjant pt noi fetele, dar am observat ca ei nu prea iau atitudine in sensul asta...prefera sa fie independenti, sa stea la casa lor si sa se distanteze. Dar ca sa poarte un dialog, cam greu...asa ca cel mai bine ar fi sa nu te mai agiti pt ca cu cat te va vedea ea ca te ataci cu atat va face si mai rau...daca el te iubeste asta e important, lasa-o pe mama lui in pace. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|